שאלוניפר

just adiki

New member
../images/Emo119.gifשאלוניפר../images/Emo119.gif

בפעם הקודמת השאלון היה בנושא "מחיר הבגידה". והפעם השאלות יהיו בנושא הסרט...
"|חברות עם כסף"
השאלון נכתב למין הנשי אבל גם הגברים יכולים לענות
1)כמה חברות טובות יש לך? 2)לכמה מהן את מספרת הכל? 3)עד כמה חברות שלך משמעותיות בחייך? 4)יש סטיגמה כלשהי על כל אחת מהחברות? 5)כמה זמן את מכירה את החברה הכי ותיקה שלך? 6)עובדים? 7)במה? 8)יש בן זוג? 9)שופטת לפי אופי או יופי? 10)מבזבזת הרבה כספים עם החברות?
זהו להפעם

OverAndOver

New member
תאמת זה הסרט הכי משעמם שראיתי ../images/Emo183.gif

אבל לא נורא 1)כמה חברות טובות יש לך? אממ...6 כאילו הם החברות הממש טובות שלי 2)לכמה מהן את מספרת הכל? שלוש שהם החברות הכי קרובות אלי 3)עד כמה חברות שלך משמעותיות בחייך? הכי בעולם! 4)יש סטיגמה כלשהי על כל אחת מהחברות? לא 5)כמה זמן את מכירה את החברה הכי ותיקה שלך? מגיל 3 6)עובדים? לא....><" 7)במה? 8)יש בן זוג? לא
9)שופטת לפי אופי או יופי? אופי 10)מבזבזת הרבה כספים עם החברות? חחחח אם אתם הייתם הולכים לסנטר כמעט כל יום גם אתם הייתם מבזבזים הרבה כסף

CarmitF

New member
סרט לא משו..

1)כמה חברות טובות יש לך? אממ..ממש טובות?3-4 2)לכמה מהן את מספרת הכל? תלוי מה 3)עד כמה חברות שלך משמעותיות בחייך? מאוד 4)יש סטיגמה כלשהי על כל אחת מהחברות? לא 5)כמה זמן את מכירה את החברה הכי ותיקה שלך? מגן חובה 6)עובדים?לא 7)במה?--- 8)יש בן זוג?לא 9)שופטת לפי אופי או יופי? אופי 10)מבזבזת הרבה כספים עם החברות? תלוי מתי..

linoy7

New member
ורק אני לא ראיתי את הסרט../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

1)כמה חברות טובות יש לך? ממש ממש טובות- 6-7 2)לכמה מהן את מספרת הכל? אהמ, אני בנאדם שלא מספר כלום
נורא, הא?
3)עד כמה חברות שלך משמעותיות בחייך? הרבה מאוד! 4)יש סטיגמה כלשהי על כל אחת מהחברות? לא 5)כמה זמן את מכירה את החברה הכי ותיקה שלך? מהגן
[גיל 4
] 6)עובדים? רק בחופש הגדול 7)במה? קייטנה, דואר^^ 8)יש בן זוג? לא 9)שופטת לפי אופי או יופי? אופי 10)מבזבזת הרבה כספים עם החברות? לא

just adiki

New member
עונה:../images/Emo23.gif

1)כמה חברות טובות יש לך?8 [טובות ממש. נשמע לא הגיוני אבל באמת.] 2)לכמה מהן את מספרת הכל?עקרונית כל ה-8 אלה חברות קרובות אליי מאוד, כי אם כל אחד יכתוב את כל החברים שיש לו זה לא יגמר
מה שכן יש מישהי שאני מספרת לה הכל ישר והיא מכירה אותי כמו ספר פתוח, אני מודה כל יום שיש לי חברה כזאת. 3)עד כמה חברות שלך משמעותיות בחייך?מוד משמעותיות. 4)יש סטיגמה כלשהי על כל אחת מהחברות?חח.. חופשי
יש לנו הכל מהכל
5)כמה זמן את מכירה את החברה הכי ותיקה שלך?מהגן 6)עובדים?כשמזדמן 7)במה?עבדתי בעבר כמארחת במסעדה והיום בייביסיטר שיוצא 8)יש בן זוג?לא 9)שופטת לפי אופי או יופי?אני לא אשקר, אני לא שופטת ע"פ אופי נטו. אני צריכה איזה סוג של קליק עם בנאדם. זה לא שאני מעוניינת רק בחתיכים פשוט כאלה שאני אמשך אליהם חיצונית. בואו נגיד ככה, אם על הפעם הראשונה שאני רואה אותו אני מחליטה שאני לא מעוניינת אז אין סיכוי. 10)מבזבזת הרבה כספים עם החברות?חופשי

למעלה