אזהרת ספוילרים+דיון XP

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאזהרת ספוילרים+דיון XP

בכל מקרה, חשבתי על זה איזה חלק במנגה הייתם רוצים לראות באנימה? אני הייתי בוחר דווקא את החלק שאוריהימה אומרת לאיצ'י שהיא אוהבת אותו [אני כנראה אהפוך לג'לי בקטע הזה >.>;]

Tiger Eye16

New member
ספויילרים למנגה ../images/Emo3.gif

ונממ את הקרב של הולואיצ'י עם איצ'יגו ובמיוחדדד את הקטע שבו קנפאצ'י מופיע!!!

Goggle Girl

New member
... ם_ם מצד אחד

זה ספויילר רצחני. וכואב לי עכשיו. מצד שני... ... ... ... כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 *רצה עירומה בחוצות העיר*

Ikari Shinji

New member
ספויילר. במונחי שינג'י -

אינו בתרגום הישיר של המילה, הורס, אלא מקור למוטיבציה. גם: פיסת מידע או חלק גדול שמלבא את הרצון לראות/לקרוא את הקטע המדובר. משמע, שינג'י רוצה לראות במה מדובר יותר מתמיד אבל אין לו כוח להוריד את המאנגה >.< >.<

Goggle Girl

New member
ספוילר במונחי עדי -

דבר נתעב אשר יש להשמידו ולהתעלם ממנו ולהימנע ממנו בכל צורה אפשרית. לרוב הספויילר ינוע בלהקות וגודלו יהיה עצום יותר ויותר ככל שהדיון בו יתעמק. לרוב ילווה בסימן אדום בוהק

Goggle Girl

New member
לא למרות שאכן יש סממנים משותפים

בין השניים ואני מבקשת, לא כל הפאנגירלז הן כאלה (אני, לדוגמא, לא אדומה >_>)

Ikari Shinji

New member
גמני לא...

והנה עוד משהו שאני לא: פאנגירל
אני פאנבוי ^^ זה כבר עולם אחר...

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אוראל!! גם אם זה מה שספוילר בשבילך, סנפאי ואני עדיין נהרוג אותך עם תספיילר לנו, אז שים לב ^.^

shui chan

New member
האמתי ../images/Emo58.gif

שנורא אהבתי את איך שעשו את זה במנגה ככה שאני לא חושבת שיוכלו לשפר את זה באנימה שוב, הקטע פשוט -מדהים- במנגה :) ואממם.. אני בכלליות פשוט מעדיפה לראות את הסדרה "רצה" מאשר במנגה.. זה פשוט יותר מתאים לכל ההרגשת בליצ' שיש לי. למרות שנאי אמדו אשמח לראות את כל הקטע של האימונים של איצ'י.. ובאמת את הקרב בין איצ'י להולו~ וכל ההתחלה הזאת של הסאגה ממש טובה ככה שאני בטוחה שנהנה ממנה ^___^~

S.Riddle

New member
:x ../images/Emo58.gif

איך אישין וריוקן נפגשו! ...אז מה אם זה אפילו לא היה במנגה עדיין. בכלל. אולי. ;_; ו, המ, אני חוששת שכל העניין עם אוריהימה ישבור לי סופית את הלב אם זה יעשה טוב באנימה. ;; וגם, וגם, טוסן חותך לגרימי את היד. זה כיף. D: אבל הכי כיף יהיה לראות את גרימי חותך את לופי לשתיים. הקטע הזה פשוט קרע אותי מצחוק, yo.~

למעלה