יצא בליץ' 87

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifכי זה שרשורספוילר

כיאה לכל פרק

../images/Emo204.gifנכון, אבל במקרה כזה

אין צורך לסמן ספויילר בהודעה הראשית, אלא כל הודעה לעצמה. אבל לא משנה ^^"

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

חחחחחח השיניגאמיס קאפ הרג אותי!!!!
"אם נובה היה בגיגאי שלו אז.... *נובה הופך לאדום*"
והפרק היה....חמוד מסכן אישידה ;; הוא כזה עצוב ובדדניק ;;

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

איזה פרק חמוד!! ממש אהבתי אותו נובה... אין על נובה. אין ספק שהיא הדמות פילרים הכי טובה מכולם >3< ממש אהבתי שהשתמשו בקידו 58 שוב, הוא מגניב [< היה נחמד גם לראות שהוסיפו את העבר של אישידה. מעניין, זה לא היה במנגה אבל עדיין זה יצא דווקא ממש טוב ם.ם נראה שבאיאקויה עומד להגיע גם כן לעולם האמיתי <: ונראה סוף סוף שוב את איצ'יגו.. התגעגעתי X3 והשיניגאמיז קאפ.... XDDDDDD גאד, זה היה טוב! איך הוא נכנס לשריון.. נובה~

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב ^_^

אנימציה סבירה למדי ^_^ אני מסוקרן מה מאיורי גילה :| ואיך זה יעזור לאישידה. העבר של אישידה מגניב ^_^, למרות שהוא פילר. הקטע בסוף עם נובה היה משעשע ביותר XD חבל שאף באונטו לא מת >: זה רק יאריך את הפילרים ;; נראה לי שביאקויה יגיע לעולם האמיתי גם D:

מית צאן

New member
פרק חמדמד^_^../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

נובה/מאטסומוטו*_* וצ'אדו חמודיXD ה...קפטן הזה שהסגנית שלו היא נמו, מפחיד אותי כלפעם מחדשO.O; ביאקויה בא לעולם האמיתיD: הורייD: (רואים אתזה גם לפי שיר הפתיחהXP) איפה איצ'יגו ורוקיה שאני כ"כ אוהבת?;; ואיפה היטסוגאיה?! מאטסומוטו היא הרי הסגנית שלו;; הקטע עם השיניגאמי קאפס הרג אותי. "צריך שיהיה ביניכם מגע, אז בגלל שנובה לא בתוך הגיגאי שלו הוא יכול." *מראים את נובה נצמד לזרועה של מאטסומוטו* "אבל אם הוא יהיה בתוך הגיגאי שלו..." *מראים את נובה וואנאבי מחרמן מאטסומוטו* |נובה מסמיק ונכנס לתוך השיריון| |מאטסומוטו מגחגחת| אלוהים אדירים- רק אני רואה שמאטסומוטו נמשכת לנובה?!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אם כבר הפוך

נובה נמשך למאטסומוטו. היא בכלל אוהבת את אוריהימה D:

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

בואי נגיד את זה ככה... אוריהימה נכנסה לדיכאון בזמן שמטסמוטו היתה במקלחת[סיפור ארוך] קיצר...היה איזה קטע שמטסמוטו יצאה ערומה....והיא קצת קפצה על אוריהימה O.O;;;;; כע....לאמשנה ._.

למעלה