יש לי שאלה|טיפש לגמרי|

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifיש לי שאלה|טיפש לגמרי|

מאיזה פרק במנגה מתחיל כל הקטע הזה שבא לפני עכשיו עכשיו בניסוח יותר ברור ורהוט עכשיו יש את סגאת=>I love you my cute soul-eating-vampire רציתי לשאול מאיזה פרק במאנגה מתחיל כל הקטע הזה שאמור לבוא אחרי
^_^

../images/Emo204.gifהומ

אתה מתכוון מאיפה במנגה מתחיל ההמשך ללא הפילרים אז זה מתחיל בפרק 182 אם אני לא טועה יש קטעים מההמשך במנגה שהוסיפו מהם קצת באנימה, אז תתחיל ב182 ונראה לי שתכסה את כל האפשרויות <:

shui chan

New member
האמתי שגם אני חשבתי לעשות את זה

אבל זה לא יהיה כזה מוזר להתחיל לקרוא את המנגה מהאמצע? :O

../images/Emo204.gifלדעתי עדיף לקרוא אותה

מההתחלה... היא כ"כ טובה, ולפעמים יש קטעים קטנטנים שלא הכניסו לאנימה.... אבל גם אם תתחילי מהאמצע, זה לא מוזר, את בכיף תכנסי לזה. במיוחד שהעלילה כ"כ טובה *.*

shui chan

New member
סבבה. תודה D:

מנת הבליצ' השבועית שלי ירדה לגמרי מאז שהתחילו הפילרים >;

shui chan

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח?:)

ראיתי את תחילת הפילרים - הבנתי לאן זה זורם והחלטתי שעד שהם לא יסתיימו יהיה לי קשה להמשיך~

0Onegaineko0

New member
ניאחס, אני לא רואה אותם יותר -_-

ראיתי את הפרק הראשון של הפילרים והבנתי שזה יהיה כמו הפילרים של נארוטו. זרקתי כרית על המחשב, ומאז אני לא ראיתי יותר ואז הגיע במאנגה כל הקטע של RAISE DA LIMIIIIITTTSSSSSS!!!!!!!!!1!!!2332542!!!!!!$@!$@!!!!!!!!!!!! ושם אני הפסקתי כשהבנתי איך זה הולך ארנקרס: הו! אנחנו כל-כך בישים מרכושעים והרבה יותר חזקים ממכם, מואהאהאהאהא!!!!!!11!!!!1 כולם: שיט, אנחנו לא טובים מספיק ארנקרס: מואהאהאהאהא סול סוסייטי: תחחחחחחח! אתם יכולים להוריד את הגבולות שלכם. תחחחחחחחחח. XDD כולם: k thk lol RAISE DA LIMIIIITTTSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fay Wood

New member
אה, אני קוראת את המאנגה ../images/Emo168.gif

אבל עדיין כן~ ^^ זה מסוג הדברים שעדי ממש תתעצבן עליהם XD;

למעלה