Digimon savers Ep 13

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifDigimon savers Ep 13

מכיל
!!! יש לי שאלה... הרי נכון שביומון התפתחה אחרי שהדיג'ימון הגדול והמפחיד עשה בה משהו ס.ס; אז היא התפתחה לדיג'ימון שהופיע בעונה השניה[הלסמון, חח,נזכרתי בשם] אז נכון, כשמראים את ההתפתחות של הלסמון, מראים את בירדרומון, גרודמון ואז את הלסמון, זאתאומרת שהלסמון היא התפתחות יותר חזקה מגרודמון. עכשיו, השאלה הנשאלת היא...Oס איך לעזאזל הלסמון התפתח לגרודמון?? זה לא נוגד כמה דברים?^^; תודה מראש~ שימי D:

Digi Lista

New member
...

אני מקפיצה,אבל לא ראיתי את הפרק המדובר ואני לא בטוחה שאני יכולה לענות,יכול להיות שבעונה הזאת החוקים משתנים כי הסדרה מתרחשת בעולם אחר מבעונה השנייה,כמו שקרה בעונה השלישית והרביעית שלפעמים היו חוקים שונים וגדילות אחרות לאותם דיג'ימונים... אני מקווה שיש מי שיכול לענות תשובה מדוייקת יותר

Snake Bandage

New member
לא ממש. ../images/Emo58.gif

הולסמון הוא דיג'ימון מסוג Armor, ששווה בכוחו לדיג'ימון אלוף (חוץ מבמקרה של מגנהמון והראפידמון המוזהב, שהם ברמה של דיג'ימון על חלש). בקלפים, הולסמון יכול להתפתח להרבה דיג'ימוני על, ביניהם גרודמון.

Serf SaN

New member
הבעיה היא ש..

הוא קצת טעה. ^_^; בפרק 13 מופיעה אקווילמון, ולא הולסמון. הן אומנם דומות, אבל לא אותו דיג'ימון. [: מה שעוד רציתי להגיד [לפותח השרשור], שהסדרה הזאת מתייחסת הרבה לקלפים. בקלפים הרבה דיג'ימונים לא קשורים יכולים לגדול לדיג'ימונים אחרים. פה היוצרים של סייברס החליטו לשבש את קו הגדילה של פיומון [אגב, שנראה בעיני דיי דבילי. לא יכלו לשים במקומה את הוקמון? הרבה יותר מתאים..]. אגב, שי, זה רק נראה לי, או שWTW החליטו להפוך את פיומון לבן? ]: חשבתי שהיא סתם טומבוי-ית כזאת, שמשתמש ב-בוקו. XD

Snake Bandage

New member
*מושכת בכתפיים* אותו דבר.

אני בכלל לא אוהבת סייברס, למה שאני אזכור למה פיומון התפתח שם? ;<< לא, הם לא החליטו להפוך אותו לבן. בסייברס פיומון פשוט בן. מה לעשות.

למעלה