אחד גדול למנגה

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gifאחד גדול למנגה

אזהרת ספוילרים מאוד מאוד חמורה~~~
XD אחרי שקראתי את המנגה באתי להגיד את מה שעולה בראשי WTF אבא של איצ'יגו הוא O_O שיניגאמי? O_O איצ'יגו בצורת הולו מלא הוא שמקסי זאנפקטסו........או......הולואיצ'י הוא יפה בלבן!(כמו שכפית במצב כפית אמרה->שחור מסמל על אבל אבל לבן מסמל על רוע וכאלה P:) ארמ מה עוד הו כן הזאנפקטסו של רוקיה הוא שקסי עם החבל הלבן הזה שיוצא לו!^_^ וגם הבנקאי של זה עם החנית הוא מגניב!!!*_* זה בנקאי פשוט יפה!! הבנקאי של רנג'י לא משהו >_> ואהבתי את הטיימר שיש לשמקסי הקטן של הקרח <: הו כן ובמנגה, כשזאתי עם הציצים שהם יותר גדולים מאלה של אוריהימה(כן, יש כאלה!O_O) קופצת עליה ערומה עברה לי המחשבה של: what the FUCK? ארמ, מה עוד ^^ ונכון של סקולג'או הזה דומה מאוד מאוד לאייזן?O_O הוא ממש דומה לו! ממש העתק יותר מרושע!^_^ אה כן יש לאייזן מספר על החזה?<: כי אם כן, אני מתפגר X_X וכך תמה פינת הספוילרים של שימי. ~מתחמק מאבנים ומנסיונות סקילה~ ~~~~3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ...מה?

קשה מאוד להבין על מה אתה מדבר כשאתה כותב מעט מאוד שמות, ואת אלה שאתה כן כותב אתה מאיית לא נכון. סO

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifארמ...ניסיתי ._.

אני גרוע בלאיית שמות עם 888 אותיות >_> ~איצ'יגו ~הולו(Holow) ~אוריהימה( ~מצמוטו(אומשהוכזה :X) ~skulljaw ~אייזן ~זה עם החנית->נו >_> זה עם החנית!><~ שאיצ'י השני בדירוג של הפלוגה ה14 אומשהו כזה ._. זאנפקטסו
רוקיה
ארמ... יש לי הרגשה שטעיתי כאן ._. טוב נו ^_^;;;;;;;

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif....

הבנקאי של הילד הקטן של הקרח. נווווווו >< פלוגה 10 או משהו כזה ._. ~בודק~ היטסוגה
Oס .____________.

D: ../images/Emo58.gif

ביפן שחור לא נחשב לצבע אֶבל. זה עם החנית - איקאקו, הקירח? לציציאדה קוראים ראנגיקו. ראנגיהימההה. 3>

רנגיהימה? @@

וואו זה אחד יצירתי שלא חשבתי עליו... (למרות שגם עכשיו אני מחפשת שיפים חולניים אבל עם איזושהי משמעות >.> *היטסואייזן* הוריי D:)

../images/Emo58.gif למנגה

ממש לא צריך להיות מקורי או חולני במיוחד כדי לחשוב על השיפ. P:

Hinamori

New member
אני שונאת אותך../images/Emo181.gif

וראנגיהימה יכול להתחרות בחולנית של היטסומאטסו, וזה אומר המון

רעיון מעולה!!111

אני יכולה להשתמש בהיטסומאטסו M כאיום בתור ברירת מחדל במקרי חירום!!!11 תודה חנ, את גאונה D:: אני אצייר פאנרט כזה. כלומר, של ראנגיהימה מתחרה בהיטסומאטסו. כן. וזה יהיה דימוי. כי גם לי יש גבולות, בתיאוריה. [._.]

למעלה