nogaura

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo119.gif

לכל השומעים - קוראים, נראה לכם שככה אפשר להמשיך לקום בבוקר להאמין שיהיה "בסדר" להיכנס לרכב בדרך לעבודה ותוך כדי הנסיעה שעורכת בערך פי 3 או פי 4 מבחינת אורכה, וחלילה שלא תבינו לא נכון = אלו הם המחסומים והם בעצם נועדו רק להגן על כולנו, ולהגיע סוף סוף למשרד ולנסות להתחיל את היום ולגלות שאתה בעצם נוסע "בניוטראל" במהלך 5, ולא תמיד אתה יכול להמשיך ולתפקד כמו שהיית רוצה, רגוע, שלו, נחמד, לבבי, משתדל לעזור וכו´ וכו´ = אז מה יש לכם לומר בעניין? לי יש עוד הרבה מה לומר אבל נשאיר לאחר כך. תודה נוגה

Paul Even Paz

New member
נוגה היקרה../images/Emo39.gif

מצב המדינה הוא תוצאה של מערך יחסי הגומלין בין התושבים במדינה. זאת אומרת שכל עוד קיימת שנאה בין היהודים, זלזול בתושבי המדינה, פגיעה במיעוט.... התוצאה ..... =====> האסונות ימשיכו ויגברו !!!!!!!!!!! אנחנו נגררים למבוי סתום. לצערי התוצאה הרסנית, משהו מעין שואה מספר 2.

אני מתפלאה עליך פאול../images/Emo7.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

כולי פליאה במקום שתכתוב לבחורה כתיבה של אור ואהבה ולמרות המצב הקשה תנסה האיר את דרכה דרך המודעות- וללמד אותה איך לראות את הדברים בדרך התודעה החדשה אתה מנבא נבואות זעם- נותן להן כח על ידי המילים והאותיות וקורא לעצמך מתקשר- בוודאי שאתה מתקשר- אתה מביא את שאתה אומר בכוחה של מילה- ואם אתה באמת אחד שמבין הרי יש ועליך כבר להבין זאת- איני מבינה לאן נעלמו כל המילים הגבוהות שלך בתחילת הפורום על המודעות החדשה- מצד אחד אתה אומר שאתה מתקשר לא פחות ולא יותר מאשר עם ה- י-ה-ו-ה-ואתה מרשה לעצמך לנבא שואה מספר 2- אני- למילים שכתבת עושה ואומרת -שלוש פעמים -בטל ומבוטל בטל ומבוטל בטל ומבוטל- והרשה לי לבקש ממך- חד וחלק- שאם אין לך דברים חיוביים ונבואות אור ואהבה להעביר לקוראי הפורום הזה- אל תכנס ואל תשתתף בינינו לעולם- אני לא מוחקת אותך- אני מבקשת ממך יפה- מכיוון שאני מאמינה שיש לך מה ללמד את כולם אם רק תתחבר לאנרגית זרע המשיח- עזוב את גלגל הקרמה הישן- אל תיגרר אליו ואל תישאב לתוכו- זאת אמנם עבודה יומיומית קשה מאד- ועוד במציאות שלנו בכאן ובעכשיו מעצם פתיחת הרדיו- אך אדון פאול אתה אבא לילדים- הבא להם את ההארה- ולא את הנבואה ההרסנית- אני באמת מתפלאת על מה שקרה לפאול שהכרתי בכל אופן שיהיה לך ולבני ביתך המשך מאושר ומואר- דש לגברת- ושוב לבקשתי- אל תכתוב- ואל תיכנס- אם אין לך מסרים ואו ידע חיוביים להעביר חד וחלק

לדעתי אביגיל,פאול לא עשה כל רע

נהפוך הוא לדעתי זו לא נבואת זעם,הוא לא אמר שיחרב העולם בעוד 60 יום. לדעתי זה מסר חיובי מאוד,כי אנחנו בני האדם,עד שלא יכאב לנו לפעמים לא נדע להעריך את הצד השני של המטבע,מישהו מאוד חכם אמר שבמימד הזה,המישור הזה אנחנו חווים כאבים כדי לצאת אל האור אול ההבנה,ואולי לא כולם מוארים.. ומלאי הבנה של אור וטוהר... העולם חי בחשכה המון זמן,תקופות מן רבות. וחלקן של התקופות האלה נמשכים אף הם,ברמות מסויימות,למרות הבחירה הקולקטיבית שלנו,לפרוח. כן לפעמים כואב מאוד מה שקורה בפיגועים,מלחמות,ומה שאחנו עוברים. מותר לרגשות שלנו לדבר,מותר גם לבכות.. הרי הדמעות משחררות את מה שאצור בתוכנו,גם כעס הוא רגש,וביטוי של מה שמתרחש בתוכנו. אם נחסום את הרגשות שלנו,אז נהיה מכונות וזהו.. מה שלמדו אותנו שאסור לבכות.. ומותר..מותר לצעוק.. אף אני חוויתי כאבים רבים,אך צריך לדבר על אהבה אור ואחוות אחים,ולא לשהות בערבות העצב והיגון תמיד..ומותר גם לדבר על העצב,שזה חלק ממה שאנחנו. מותר לדבר מהלב...אך לא לפגוע.. וזו לא נבואת זעם. ואל תכעסו,חבל...

Paul Even Paz

New member
תודה ולהתראות

מאחר ואיני טומן ראשי בחול כדי לא לראות את המציאות, למרות שאני רוצה אותה אחרת, אין מנוס מלהביע את המסרים שקבלתי. ההבנה האלוהית אינה רק "תהיו מאושרים והכל יסתדר", זה פשטני עד כדי תמימות. ישנם תהליכים שכבר קבלנו עליהם מידע, לא רק מההדרכה שאיתה אני בקשר. גברת נוגה שפנתה לםורום זה, תלמידת קבוצת החמש תוכל להסביר לך מושג הצביר ומדוע לעם היהודי הייתה שואה, שוב לא רעיונות שלי. את יכולה למחוק... חופשי...לא אכעס.... ועוד מילה אחרונה, יש לי תפקיד ומטרה בין שהם מוצאים חן או לא, בין היתר לצורך זה אני נמצא בגלגול הזה. שוב שלום וכל טוב. פאול

nogaura

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo119.gif../images/Emo119.gif

אביגיל שורץ היקרהמפאת קוצר בלוח הזמנים לא ראיתי את תגובתך ומטבע הדברים גם לא יכולתי להגיב עליה. הבוקר מצאתי לעצמי מספר דקות במשרד לראות ולהגיב. אני ממש גאה בךעל כל מילותייך ועל דרך וצורת חשיבתך. איני רוצה להכנס לפרטים הקטנים אבל אשמח להזמינך להרצאת המבוא בנושא : "קבלת מיידעים ישירים מקבוצת החמש". החיבור הוא מושלם בין צורת חשיבתך לבין המסרים הללו.ולדעתי הצנועה אפילו הרצאת המבוא עצמה תתרום לך רבות. תודה ויום מואר - נוגה

nogaura

New member
הסימנים עדיין לא קמו

חשוב ביותרכוונתי המקורית הייתה להפנות את תשומת לבן של אותן נשמות שאכן אמורות להגיע לשלב של קבלת מיידעים/מסרים מקבוצת החמש . לשמחתי הרבה נפלה בחלקי הזכות להיות תלמידה במעגל של קבוצת החמש המבקש לפתוח מעגלים נוספים ולהפיץ את המיידע שיעזור לכולנו - כולל לשכנים שלנו- לחיות עם ערכים חיוביים יותר ובצורה טובה יותר - וזה לא מס שפתיים ואשמח להרחיב את האמור למי שיבקש לדעת. הרצאת המבוא תתקיים בשבת הבאה ובשבת שלאחריה 9 בפברואר ו- 16 בפברואר . כניסה חופשית אתם מוזמנים. תודה

שמוצקין

New member
לצאת מהשטחים

כלכך פשוט. המציאות אחרי זה תהיה יפה כלכך שחלק מהאנשים לא יבינו איך חשבו על זה קודם. חשוב מאד להקרין אור ולחשוב מחשבות חיוביות וחשוב עוד יותר לעשות מעשים חיוביים ולהפסיק לעשות מעשים שליליים. נוגה לא הבנתי מהכתוב אם את גרה בשטחים או לא. אם כן אני מציע לעבור דירה . זה יפנה המון אנרגיה לדברים החשובים באמת.

דרדרית

New member
היי אני חדשה כאן אבל....../images/Emo42.gif

מה הקשר בין המגורים ב"שטחים" להקרנת אור ומחשבות חיוביות?? שמוצקין היקר- מתי לאחרונה דיברת עם "מתנחל"???? יש בהם הרבה אנשים ששולחים אור ואהבה בכל יום ובכל שעה, הם אינם עם קרניים ובטח שלא מחרחרי ריב או נוטפי אנרגיות שליליות. לא- אני לא גרה בשטחים (לצערי)- נאלצתי לרדת בגלל... אבל בנשמתי אני שם. אוהבת את היופי והפשטות והחום של האנשים שם שמיישמים את אשר כאן במדינה שכחנו מזמן: עזרה הדדית, תמיכה בעת צרה שלא על מנת לקבל תמורה, קבלת האחר, אמונה, היכולת לחיות בתקופה זו במצב של השגרה שבחרום,ועוד.. ה"מתנחלים" שאני מדברת עליהם כוללים גם חילונים שגרים בישובים וגם דתיים במרכז השומרון, חבל שאתה יוצא באופן נחרץ נגד... מבלי לשפוט לגופו של עניין שולחת לך הרבה אור ואהבה דרדרית

טאטו6

New member
דרדרית

אנשים שוכחים שהמדינה שלחה את המתנחלים לשטחים לגור ליישם ציונות וגם כפיתרון כלכלי למצוקת דיור ועכשיו הם לבד ללא תמיכה של הציבור או המדיניות הממשלתית צריכים להיתמודד עם התוצאות של מדיניות קלוקלת, התענות לא צריכות להיות אילהם הם עושים מה שהיו אמורים לעשות להקים ישוב ינודי אבל דברים השתנו אצינו לא אצלם אז מה הם עושים עכשיו הם במציאות קשה לא אנחנו ההשפלה של להיות מחוץ לקונסנזוס להיות נטל או גרוע מכך פליטים של המדינה שלהם זה מצב ...חבל על הזמן

yb10

New member
היי נוגה../images/Emo36.gif

אכן ימים של בלבול וכאב. אל תשכחי שדברים יכולים להשתנות במהרה מקצה לקצה, זה מה שמאפיין את העולם הזה - הקוטביות. הצעתי, אל תביטי בקצוות, האמת נמצאת באמצע קרוב מאד בתוככך. בימים כאלו השתדלי לא להיסחף מטה עם המציאות שמסביב, אני לא אומר חלילה שתתעלמי, להיפך תרגישי - תחווי - תכאבי ובסוף תשלחי ברכה אוהבת לאויר. הכל ישתנה עבורך ועבור כולם, הרגשות החזקים יעשו את שלהם, תדבקי במטרה להיטיב ויהיה טוב. אנו יוצרים את המציאות שלנו. שיהיה לך רק טוב ולכל עם ישראל.

מרליה

New member
פליאה רבה

מכאן לשם הגעתי לרגע לכאן, כל כך הופתעתי לתגובתה של אביגייל. האם תגובה זו מעבירה מסר של אהבה? קבלה? פתיחות? ידידה יקרה, נרדמת לרגע, איפשר לזה שאת נלחמת בו להיזון מימך. תודות לכותב שכך איפשר לך לבדוק את מערכי הרגשות שלך עבור עצמך, מורה גדול הוא עבורך. שלום וברכות צמיחה, מרליה

למעלה