שרשור אופטימיות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשרשור אופטימיות../images/Emo13.gif

שרשרו לפה אך ורק את הדברים הטובים שקורים לכם לאחרונה [:

Efrat K

New member
חזרתי מפולין לפנות בוקר

נשכח לרגע את העובדה שילדה אחת שקוראים לה אפרת התבלבלה ולקחה לי את המזוודה וששכחתי את היומן מסע שלי במטוס,חוץ מזה היה חזק ומדהים.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifיופי שחזרת ../images/Emo24.gif

איזה באסה עם המזוודה והיומן
קיבלת אותה כבר חזרה? לא נורא! העיקר שנהנית

Cindy Campbell

New member
ברוכה השבה!../images/Emo13.gif

מקווה שיחזירו לך את המזוודה בקרוב... יה, חבל על יומן המסע, מבאס
. אבל ספרי איך היה!
.

Efrat K

New member
מה שכתבתי בפורום לימודים וש"ב>

היה חזק ומדהים,אני כ"כ שמחה שלא ויתרתי ויצאתי למסע הזה. היו לי כמה קטעים לא נעימים,ששכחתי את היומן מסע שלי במטוס וגם שמישהי אחת בשם "אפרת" מהמשלחת התבלבלה ולקחה לי בטעות את המזוודה אבל כל הדברים חזרו אל מקומם בשלום. למען האמת לא היה קשה כמו שתארתי לעצמי,הייתי בטוחה שאני ישר אתמוטט כשאני אגיע למקום שיהיה קשור במידה כלשהי לשואה ובכלל שכל המסע יהיה סביב מחנות השמדה אבל הוא ממש לא היה ככה. היינו בהמון בתי כנסת ובמקומות יפים(לצערנו הרב פולין היא ארץ יפה,ממש טוב לגויים שם)וכל הימים הרגשתי בסדר,רק היומיים האחרונים באושוויץ ומיידאנק היו קשים,בשאר הימים נחמד והיו הרבה צחוקים ושירים. התפלאתי על עצמי שבלילות לא חשבתי על כלום וישר נרדמתי כי אני בד"כ לא יכולה לישון אחרי ביקור מסכן במוזיאון יד ושם,תמיד אמא שלי מוצאת אותי באמצע הלילה ערה "אפרת למה את לא ישנה?",ואני כל הזמן במחשבות מתה מפחד "ומה אם זה יקרה שוב?". הפעם לא היו לי חששות כאלה למרות שביום הראשון לפני שהתקלחתי בדקתי אם באמת יוצאים מים מהמקלחת ולא משהו אחר(זה קצת היה מגוחך אבל ככה הרגשתי). היה מדהים בתפילה בשבת,הרגשתי שיש משמעות למה שאני מתפללת ושיש איזה ייחוד לעם שלנו שזה משהו שבארץ הרגשתי אבל לא בצורה חזקה כזאת. בגלל שהיינו המשלחת הדתית היחידה והרי אסור לנסוע בשבת,סגרו בשבילנו את הכבישים ועצרו לנו את התנועה בהליכה חזור מבית הכנסת ואני כ"כ נהנתי לראות את האנשים מסתכלים עלינו בחוסר סבלנות "נו שיעברו כבר,שיעברו כבר". אני אוהבת לעצור את התנועה!(קצת חולני אבל עדיין,תנסו זה כיף). המורה החמודה שלנו שליוותה אותנו הביאה לנו בסוף כל יום הפתעה אחרת(מכתב אישי,שרשראות,שוקולדים)מזל שהיא יצאה איתנו,אני לא חושבת שהייתי מסכימה לצאת אם זה היה מישהו אחר(למרות שלא ידעתי מלכתחילה שהיא תבוא איתנו). אמא שלה הביאה לנו מכתב ממש מרגש,היא הייתה אשת עדות בעצמה אבל היא לא יכולה לצאת יותר מסיבות בריאותיות. כ"כ שמחתי לחזור לארץ ביום שלישי,אין לכם מושג! אבל אני בהחלט חושבת שהמסע הזה חובה,למרות שההורים שלי שילמו עליו הון תועפות והאוכל שקיבלנו היה זוועתי(בגלל שהוא אוכל כשר שמגיע מהארץ)אם יש לכם הזדמנות אז תצאו,זה חשוב מאוד. אני חושבת שהמסע שלנו היה מאוד מיוחד ושונה מכיוון שלא סתם חזרנו הבייתה מהשדה תעופה,חיכו לנו שם המחנכת שלנו והרב של הבי"ס ביחד עם כל הבנות של הכיתה שלנו ב4 לפנות בוקר. וזה לא היה הכל,נסענו כשהגענו אל הכותל המערבי לטקס סיום ושם עשו לנו ההפתעה ההורים שלנו וחיכו לנו שם עם אוכל ושתייה(אוכל נורמלי כמובן,כל מה שאכלתי במשך 8 ימים היה טונה וביצה),למרות שאת זה כבר ידעתי מראש והמורה שלנו ניסתה לעבוד עליי: "אפרת,יש לך מפתח לבית?" "לא,למה אני צריכה מפתח?" "איך תכנסי הבייתה?" "ההורים שלי לא יצאו מהבית עד שאני אגיע גם אם זה יהיה כשהם בעבודה". אפילו הנהג אוטובוס ניסה להכחיש.... "תגיד,אתה יודע מה קורה עם ההורים?" "ההורים שלי בסדר גמור,אבל מה פתאום את שואלת אותי עליהם?" אני מצרפת לכאן תמונה של המשלחת שלנו בבירקנאו(אני מצד שמאל למעלה עם הדגל)בתקווה שחברותיי לא יהרגו אותי שתמונה שלהן מפורסמת באינטרנט,לא נורא הן יסלחו לי עד יום כיפור הבא. אני גם עורכת סרטון קצר של חצי שעה,אני יום שלם נאבקת עם המחשב על זה וזה עדיין לא מצליח להשמר לי,אני כנראה צריכה לפצל את זה לכמה חלקים ואז אם תרצו אני אפרסם ואעלה לאינטרנט אם תהיו מעויינים.

ShirLewis

New member
אני טסה ../images/Emo160.gif ../images/Emo13.gif

יוהווווו |סמיילי יותר מידי שמח| אני טסה בלילה [אצלי עכשיו 5:40 בצהריים] לגרמניה. ממ.. עדיין אני לא יודעת לכמה זמן, קנינו כרטיס לכיוון אחד >< אבל אני ממש שמחה, טיפה חופש.. לא לראות את דני

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifשיר!!;;

בסוף כולם יודעים לפניי..><" רק עכשיו אני קולטת כמה זמן לא דיברנו. מה עם דני?;;;; דבריתי קיצר חח

יש שעה חופשית.../images/Emo219.gif

שעה חופשית זה טוב. אני אוכל להמשיך את הפאנפיק שלי בשקט. אבל לא בדשא מאחורי מפעל הפיס,כולי מלאה בפריחה מזה S:.

יווולי

New member
חדר חדש ../images/Emo9.gif

אממ יש לי יומולדת עוד חודש אז כמתנה מחליפים לי הכל בחדר... לפני איזה שלושה שבועות הזמנו הכל. ובנתיים צבעו לי את החדר. בשבוע שעבר הגיעה המיטה. ולפי החישובים שלי היום אמורים להביא לי את הארון אבל יכול להיות שלא יביאו..חח. את הספרייה צריכים להביא עוד איזה שבועיים או אפילו יותר..

למעלה