The Silent Weekend

../images/Emo119.gifThe Silent Weekend../images/Emo119.gif

כמו שאלעד אמר כבר שבוע שעבר, הוא מנסה להימנע מספויילרים מהארי פוטר (ובצדק!
), אז הוא ביקש ממני לפתוח הפעם את הפינה :] תהנו
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
די כבר;-; למה קראתי את הספוילרים שראיתי?!?!?!

אבלאמרולישהםלאנכונים;[ שיר/י השבוע של ווית'ין: בלו אייז שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Higher Than Hope- Nightwish
אלבום השבוע: וואנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הטלוויזיה השוודית דבר טוב שקרה השבוע: שוודיה, עדייןD: דבר רע שקרה השבוע: כל בוקר מפגר אני מתעוררת מהצעקות שלהם ולא מזיז להם שאני אומרת להם לסתום~_~ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חוזרים הביתה... בכל אופן אין כמו בבית
אתר השבוע: http://mayalintu.deviantart.com/ מאכל השבוע: תפוחיאדמהמבושליםמטוגנים
ספר השבוע: אנגוס5 סרט/סדרת השבוע: אפולו 13, סרט אדיר תמונת השבוע: הממ תסתכלו באתר השבוע^__^

אתם לא עונים,(../images/Emo46.gif), אז אני אענה לעצמי!../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: our solemn hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: death of a dream-epica אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: WT-hand of sorrow דבר טוב שקרה השבוע: הכרטיס של נייטוויש ווהו!
דבר רע שקרה השבוע: הממ.. נגמרו הכרטיסים להארי פוטר?
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הופעה של דיסטורטד
אתר השבוע: תפוז?
מאכל השבוע: ופל עוף ופטריות של מקס ברנר
ספר השבוע: *מחכה להארי פוטר השביעי* סרט/סדרת השבוע: אבודים תמונת השבוע:

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: מלטף ומשקר - עברי לידר דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים אצל תום ואתמול הייתי עם המשפחה בסינמה סיטי, ראינו את ה"פ 5 וקניתי פוסטר של שודדי הקאריביים D::: דבר רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגיות שוקולד צ'יפס
ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד/ג'ונתן ספרן פויר סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור שנגמר ולא ממשיכים בהולמרק לעונה ה7 עדיין
וסרט ה"פ 5 אני מניחה XP תמונת השבוע: אין לי כוח למצוא

taroboy

New member
../images/Emo105.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:כלום. שיר/י השבוע לא של ווית'ין:כלום. אלבום השבוע:שומדבר :) מה את/ה שומע/ת עכשיו: ריקוד האלים-המכשפות.
דבר טוב שקרה השבוע:מפגש שציצים. דבר רע שקרה השבוע: באסה רגילה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ה"פ 5!(הסרט XP)
אתר השבוע: P: מאכל השבוע:אפרסק?
ספר השבוע:ה"פ 6-מרתון. סרט/סדרת השבוע: גיבורים. תמונת השבוע:

:::::::::::

שיר/י השבוע של ווית'ין:Angels ,The Cross, Our Solemn Hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: AC/DC- Highway to hell אלבום השבוע: 10,000 - Tool מה את/ה שומע/ת עכשיו: את המאוורר של המחשב. דבר טוב שקרה השבוע: אמ. ._. דבר רע שקרה השבוע: שוב קאסמים בשדרות... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהמבחנים והעבודות יעברו בשלום.. אתר השבוע: how cool מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע: אין. פויה הארי פוטר! P: סרט/סדרת השבוע: סימפסונס תמונת השבוע: הכלבה הכי חמודה בעולם- פטל D:

TheImpactBoy

New member
נממממ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: האוסף של שלום חנוך אלבום השבוע: האוסף של שלום חנוך מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: טיול צבאי דבר רע שקרה השבוע: הוא נגמררררררר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע אתר השבוע: - מאכל השבוע: פאג' שוקולד עם גלידה. ספר השבוע: ספר טיסה של פרידמן וקיציס סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: --

Ice Queen 7

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Ever Dream - Nightwish אלבום השבוע: Century Child (ככה כותבים את זה? ס.ס) מה את/ה שומע/ת עכשיו: בירבורי הונגרית מהחדר של אבא שלי XD דבר טוב שקרה השבוע: מפגשינהשציצים D: וראיתי הארי פוטר ומסדר עוף החול ^__________^ דבר רע שקרה השבוע: היה בקולנוע פוסטר בד ע-נ-ק של דניאל רדקליף O_O ולא יכולתי לקחת אותו לעצמי
לפחות זכיתי לרוץ אליו עם חברה ולצחקקלצרוח איתה מהתרגשות XD למרות שזה היה קצת עצוב
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת ס: שיחזור לי הקול? הוא קצת נעלם היום וזה מטריד ס_ס אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: גלידת ונילעוגיות D: ספר השבוע: סוף העולם שמאלה (תודה שוב ליהי ^_^) סרט/סדרת השבוע: סרט- הארי פוטר ומסדר עוף החול
, סדרה- עמוק באדמה, הבורר תמונת השבוע: http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1163672/photo_09_hires.jpg לונה, היא כזאת חמודה ותימהונית D::::

סיכום

שיר/י השבוע של ווית'ין: angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: cry for the moon-epica אלבום השבוע: THOE כמובן!! מה את/ה שומע/ת עכשיו: OSH דבר טוב שקרה השבוע:נקיה כבר שבוע .. חחח דבר רע שקרה השבוע: אני נקיה רק שבוע... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אשאר נקיה אתר השבוע: מאכל השבוע: סושי ספר השבוע: לב-רם אורן סרט/סדרת השבוע: יריחו תמונת השבוע:

אלון - עטלף

אלון - עטלף (אלון מזרחי משחק משחק שבו כל אחד אומר חיה שמתחילה בשם שלו) ---- שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:somebody else - היהודים אלבום השבוע: פורטה - היהודים מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומע (מצב נדיר) דבר טוב שקרה השבוע: אין דבר רע שקרה השבוע: אין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: israblog.nana10.co.il מאכל השבוע: חומוס מטירה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: CSI תמונת השבוע: הייתי מעלה אבל אני עצלן מידי :|

PerfectSP

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:לא שמעתי הרבה. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: sway...+a milion miles-Lostprophets כי קניתי את Start Something וחרשתי עליו
אלבום השבוע: Start Something-Lostprophets מה את/ה שומע/ת עכשיו: Eagle Eye Cherry-Stay Tonight דבר טוב שקרה השבוע:שני דיסקים ושלושה מפגשים:) דבר רע שקרה השבוע:ככל הנראה הלך למחש שלי ההארד דיסקD: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש:) אתר השבוע:
מאכל השבוע:דוריטוס
ספר השבוע:אה.המ."אני לא מה שאתם חושבים" של...אה...מישהו:) סרט/סדרת השבוע:אההה...ראיתי רק בהוט את השמועה אומרת ש... אה!סדרה-קרוב לבית:) תמונת השבוע:זה אני ציירתי,עם הכישרון השואף לאפס שלי

ZuLi90

New member
אני :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Deciever of fools , Dark Wings , IPH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Dresden dolls - Coin Operated boy , Radiohead- Creep אלבום השבוע: ME!!!!!!! אני מגלה כל הזמן כמה שהוא מושלם זה בלתי אפשרי! מה את/ה שומע/ת עכשיו: DOF - WT דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי לשתי ראיונות עבודה... דבר רע שקרה השבוע: לא התקשרו אליי ממשו כמו 20 מקומות שהתראיינתי בהם!.. , אני כבר מתחיל לאבד תקווה! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה עבודה ושאני אתכונן חזק לפסיכומטרי הקיץ! אתר השבוע: אנונימוס , כרגיל... מאכל השבוע: ללא ספק סלרי עם ראשי ארטישוק אחד הדברים הטבעוניים והטעימים ביותר :) ספר השבוע: הארי פוטר ונסיך חצוי הדם... חייב לקרוא לקראת השביעי שיצא כבר! סרט/סדרת השבוע: לא רואה טלויזיה! תמונת השבוע: מממ כרגיל כשתפוז יורידו את הגבלת הקבצים תדברו איתי...! :)

למעלה