איך מתחילים....?

Sensimilia

New member
../images/Emo12.gifאיך מתחילים....?

אהלן שלום לכולם.... אני ממש רוצה להתחיל לגלוש, מבקש לדעת: -גלשן, המלצות, הערכת מחיר - וכמובן, בית ספר לגלישה, אני רוצה ללמוד את היסודות בזריזות ולהתחיל. תודה לכל הגולשים

טל קפלן

New member
אוקי אז ככה...

יש כמה סוגי גלשנים: לונג-בורד פאן-בורד שוט-בורד וכו'... עכשיו אם אתה מתחיל הייתי מציע לך להתחיל עם גלשן שגבוה ממך ב-10 ס"מ ככה... אם אתה כבד אז שיהיה ממש עבה.... ואם אתה בנורמלי כזה.. עדיין שיהיה עבה [= שיהיה רחב... תבין כמה שהגלשן יותר גדול יותר קל לך איתו. עכשיו הלונג בורד זה גלשן ענק בגבהים של 2.10 מ'++ הפאן בורד הוא גם דיי גבוה 2.00+ שניי הסוגים האלה זה גלשנים כאלה מעוגלים למתחילים זה מצויין.. עכשיו השורט בורד זה כמובן מה שאתה רואה בסרטי גלישה ומה אתה מכיר גלשן קצר דק ושהוא שפיצי. בחורף דיי קשה להתחיל... אתה צריך לפני שאתה הולך לים לבדוק את מצב הים אם גבוה מידי אל תנסה... כמה ימים אחרי סערה זה מצויין בשבילך. עכשיו אני מכיר בי"ס אחד באשדוד lee-gal שהוא ליד המרינה הדרומית אני בטוח שיש עוד המון בתי ספר שאנשים יספירו לך פה. אם אתה צריך עזרה כל שהוא פנה אליי אשמח לעזור: icq: 207643090 messenger: [email protected]

טל קפלן

New member
אההה שכחתי עלויות.

גלשן יד שניה למתחילים יכול לנוע בין 700 אם זה ממש מציאה ועד 1200 שזה מחיר סבבה אולי קצת גבוהה, אבל אם אתה רוצה גלשן שירזיק לך את כל הנפילות שיהיו בהמשך [; כמו שהיו לי ועדיין יש אז כדאי לך ללכת על גלשן קצת יותר טוב מגלשן שעולה 700. כמובן שלקננות חדש זה בזבוז הרי אתה לומד ויש מצב שתפוצץ אותו פה ושם שתלח אותו לתיקונים מבין? אז גלשן חדש אין טעם.

Sensimilia

New member
אחלה....תודה על התשובה../images/Emo140.gif

בכללי אני מחפש איזה בי"ס בת"א...

מאורפ

New member
ביה"ס בת"א

יש לך את טופסי שאתה יכול ללמוד שם.. אמממ חוץ מזה שזה הבצפר לגלישה הכי טוב והכי ותיק בארץ אין לי מה להוסיף. הנה האתר... www.topsea.co.il

למעלה