אמאל'ה

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif אמאל'ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קרה, נעלמו כל הפרות והחזירים ? העופות והכבשים ? היענים והטלאים ?
איזה שקט נהייה פה לאחרונה... לא יצא לי לבשל בשבוע האחרון (קבבים משבת נחשבים ?) לא עבור הבית ולא עבור ארוחות הצהריים במשרד, לאור מלא עיסוקים אחרים וחשובים (לא מה שאתם חושבים.... טוב נו, אולי גם
) הגיע הזמן לעורר קצת את הפורום נראה לי. מצאתי שתי כתבות שיצא לי לקרוא עכשיו חלקית במשרד, ונראות לי שיעניינו פה כמה אנשים. טי-בון: מכינים רוסט ביף למתקדמים - כתבה ומתכון באחד רוצים להיות בריאים? איכלו בשר
אצלי בשר זה בכ"מ סוג של התמכרות, בריא לא בריא... אבל יש עכשיו תירוץ. אז אחרי שיש כאלו שאוהבים ואחרים ששונאים את וודי אלן (סוג של ויכוח נצחי בתחום הקולנוע)... ואחרי שיש כאלו שרק אוהבי CANON ואחרים שהם רק אוהבי NIKON, גם סוג של ויכוח נצחי בתחום הצילום (ואני קנוניסטית גאה
)..... אז : לאיזה זן אתם משתייכים בתחום חיתוך הבשר, לאורך או לרוחב ?
או במילים אחרות : סינטה, פילה או מיקס-צמוד ? המשך יומקסים
B.
 

bigjack

New member
היי BAV באמת השתתק כאן השבוע ../images/Emo9.gif

האמת היא שאני עמוס בעבודה ומצליח להיכנס רק מאוחר בערב
תודה על הקישורים.... אני אעלה אותם בקרוב לקישורי הפורום. אני בכלל ליבי שייך ל-PENTAX
ובבשר אני יותר נוטה לחלקי פנים.....אבל אם מדובר על משהו יותר מאסיבי אז צלעות זה הקטע שלי
ביחוד צלעות של פרה נמוכה
והכי טוב אם הכינו אותן ב"עד העצם" עם חלת בצל ליד................ אחלה ערב לקרניבורים
 

Bavmorda

New member
כשאני אוכלת צלעות זה במרינדה ש....

אני הכנתי עם הרבה דברים טעימים בפנים - מרינדה שלמדתי לפני שנים מקצב שעבד פעם אצל אייל (כצל'ה). B.
 

eliya-l

New member
אולי בגלל שכולם נפחדים מהאיסור ../images/Emo7.gif

לעשיית מנגל בתוך הבית???????????????????? היום החלטנו הגברת הצעירה שלי שחזרה מבית הספר ולוותה אותי לקניות לאכול צהרים סטייק. הגב': אמאאאאאאאאא אני רוצה סטייק! סטייק אנטריקוט... כזה גדול.... שמנוני.... טעיםםםםםםםם ועם כזה דבר נו באמת. מה אני יכולה לעשות כבר? ישר לנסוע לקדן (אזור התעשיה קדימה) לקנות סטייקים חתוכים מנתח אנטריקוט מיושן חבל"ז... לשוב הביתה וישר להניח אותם על מחבת ברזל. תבלון רק מלח כמובן.... כמה שיני שום ליד (יאמייייייייייייי). הסטייקים ירדו לצלחות ועל המחבת הונחה סלסילונת של פטריות פורטובלו קטנטנות ובשרניות.... לאחר צלייה קלה ייצקנו מעט יין אדמוני מתקתקון שכזה למחבת לאסוף את כל הטעמים, טיפטיפונת שמנת מתוקה בשביל הצבע..... צימצום קליל ואויששששששששש זה היה טעיםםםםםםםםםםםם.
 
מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד

מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד 4-6 כוסות החומרים: סיר עבה מחבת מגבת נייר 6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות 1 גזר חתוך לקוביות קטנות 6 פרוסות בייקון פרוס לקוביות 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1-1/2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 2 כוסות חלב או שמנת 2 גביעים קרם פרש 50-100 גרם גבינת צדר מגוררת כמה עלי פטרוזיליה אופן ההכנה: לבשל את תפוחי האדמה והגזר עד שיתרככו לסנן וליבש להשחים מעט את הבייקון על מחבת שלא ישחים מידי ולשים על מגבת נייר באותו מחבת להזהיב את הבצל להוסיף את הבצל והבייקון אל תפוחי האדמה והגזר תבלינים להוסיף אליהם את השמנת והקרם פרש. לבשל עד נקודת הרתיחה כשלושים דקות בערך על אש קטנה להגיש חם עם גבינת צדר מגוררת מלמעלה ולקישוט פטרוזיליה בתאבון
 
למעלה