אני בהלם

• פותח הנושא -me-
  • פורסם בתאריך

-me-

New member
../images/Emo12.gif אני בהלם

אני בשוק, אני ה-מו-מה! כתבתי הודעה שלמה, והיא נעלמה! אני אנסה לשחזר... אז ככה- ראיתי באיזה חנות אחת חומר שכתוב עליו שהוא גורם למראה קרח... למישהו יש מושג? איך כמה ולמה? דבר שני, לגבי טכניקת הקרקל. אני לא בטוחה שהבנתי בדיוק איך משתמשים ועל מה בדיוק. אני יכולה לצבוע שכבת צבע על עץ ועליה לעשות פיצוצים? ועוד שאלה, שאולי מראה קצת על בורות, אבל לא נורא. משטחים לדברים חמים (כוסות וכאלה)- אני חייבת שיהיה שעם או שמספיק משטחי עץ? אוף, אני ממש לא יודעת מה להכין לחג...
נ.ב אני מקווה שאני אספיק לפתח את הפילם לפני הדד ליין של המסגרות... יש לי מסגרת של מראה, ועוד שעון. אבל גם אם לא, לא נורא, אני אשתתף בחודש הבא. ממילא זה לא מגיע לרמות שלכם

av_i_va

New member
פשוט לא עבר....../images/Emo140.gif

קורה שהודעות לא עוברות - או לחילופין - עוברות פעמיים. לגבי החומר עם אפקט הקרח: מיועד למציירים בטכניקת הציור כפרי בלבד וגם אז רק לאלה שכבר מומחים ממש מפני שיש לערבב את החומר בצבע בעת הציור והאפקט מתקבל על ידי משיכת מכחול מיוחדת. טכניקת קרקל: הבנת ממש נכון: לצבוע את העץ בצבע אקרילי שכבת קרקל לצבוע שוב, בצבע בגוון מנוגד זה יוצר פיצוצים משטחים לדברים חמים: עץ בהחלט משמש כמשטח לדברים חמים, רק לא הבנתי את מהות השאלה? לגבי התמונות... גם אם באיחור כמובן שנצרף את המסגרת לגלריה. ובטח יהיו שם עוד אוצרות בפילם הזה....

Aשיר

New member
מתי משתמשים בקרקל ומתי בסטפ 1+2 ?

לא ברור לי ההבדל בין שתי השיטות ומתי רצוי להשתמש בכל אחת מהן. תודה מראש !

-me-

New member
זה אותו דבר...

טכניקת הקרקל היא טכניקה שמשתמשים בה בחומרים סטפ 1 ו-2, ליצירת פיצוצים מגניבים כאלה על העבודה שלך... ולאביבה- מהות השאלה על התחתיות לכוסות
מה ששאלתי זה אם מספיק לי רק לוח מעץ, או שאני צריכה שיהיה עליו גם שעם (שזה גם סוג של עץ, אבל בואו לא נהיה קטנוניים)....

Aשיר

New member
תודה על התשובה ../images/Emo65.gif ושאלת הבהרה..

יש עדיפות לשימוש באחת השיטות ?

לילך1

New member
זה בכלל לא נכון !!!!!!!!!!!!!!

חבל לתת תשובות לא נכונות..... קרקל זה שם של חומר שמריחתו בין שני צבעים גורמת לסדקים בצבע העליון על מנת שיראו את הצבע התחתון.....יש להשתמש בשני צבעים שונים סטפ 1+2 זה שם של חומר אחר שמשתמשים בו בטכניקה שונה לגמרי .... יש הסבר מפורט על כל שיטה במאמרים !!!!! דוגמה לשימוש בסטפ 1+2 תמצאי בגלריה של לילך דוגמה לשימוש בחומר בשם קרקל תמצאי בגלריה של סיגליות ומליון תשובותבנושא תמצאי בפורום עצמו

av_i_va

New member
../images/Emo140.gif

ואילו הסבר מפורט ומדוייק ממתין לך בלוח מאמרים בהצלחה

-me-

New member
אופס...../images/Emo9.gif (זה מסמיק, לא?)

זה פשוט מה שהבנתי מההודעה האחרונה של אביבה... אני ממש מצטערת שנתתי הסברים לא נכונים, סה"כ הכוונה הייתה טובה.. "עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש, מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון" כפי שאמר מישהו חכם...

hoggle

New member
קרקל וסטפ1-2 הם בדיוק אותו הדבר

העניין הוא שיש 2 טכניקות לקרקל - אחד בלי שילוב צבעים - שזה השימוש בסטפ 1 -2 והשני הוא עם שילוב צבעים, שיוצר אפקט שצבע אחד מתפוץ מעל השני. בכל אופן, טיפ קטן לשימוש בסטפ1-2 - סטפ 1 הוא למעשה - דבר פלסטי ותו לא. הבעיה היא שאנשים עלו על זה, ולכן היום בהרבה חנויות תחביבים לא מוכנים למכור את סטפ2 בלי סטפ1, אבל אם תמצאו מקום שמוכן, תקנו רק את סטפ2!!! בנוסף, טופ קטן: גודל הסדקים הוא פונקציה של כמות הדבק/סטפ1 שתשימו. ככל שתשימו יותר - כך יצאו סדקים יותר גדולים...

av_i_va

New member
../images/Emo99.gif

החוכמה זה למצוא תחליף לסטפ 2 שאני שמשוכנעת שהוא גם דבק, עם תוספת מסויימת. השאלה היא מה התוספת? בסוף נמצא לנו כימאי שיפתור את הבעי העבור כולנו אולי מישהו ממשתתפי הפורום מכיר כימאי שיקח על עצמו את אתגר הפיצוח????

hoggle

New member
ניסיתי כבר כל כך הרבה דברים

שום דבר לא עובד! כנראה שלא יעזור לנו ונאלץ להמשיך לקנות את הדברים הללו במחירים מופקעים. אני מסכימה איתך שסטפ 2 הוא כנראה דבק, אבל אם בן זוגי, שהוא מוכשר אמיתי, ובזכותו הקמנו את הסדנאות שלנו, לא עלה על זה - מבחינתי אבדה התקווה! בכל אופן, אני רוצה להמליץ לכם גם על עוד חנות פנאי שנמצאת בבני ברק שנקראת גלזור והיא נראית כמו חנות של פעם - צפופה וכיפית.

Aשיר

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכם על התשובות

תודה ! עזרתם לי מאד. חוץ מזה קראתי במאמרים והחכמתי ! אני ממש חדשה בתחום ונהנית מכל רגע של יצירה, בזכות כל הרעיונות המקסימים

למעלה