אני לא מבין

eladushi

New member
../images/Emo12.gifאני לא מבין

אף אחד לא מתכוון לבוא להופעה בכפ"ס ב7/4?! שאלתי אתמול ואף אחד לא ענה!!

b l

New member
סתם..אני לא יודע אם יעניין- אני בא

אני מקווה לבוא, אם יהיו כרטיסים... אגב , ראיתי שרשמת שאתה גר בכוכב יאיר ,ודתי- אני גר ישוב לידך...

ben4ever

New member
אני מאמין שיהיו כרטיסים

אם תגיע מוקדם יחסית,לפני 10 שזה שעת פתיחת הדלתות, בטוח יהיו לך כרטיסים. אני מת לבוא להופעה...אבל אני אהיה בפולין באותו יום

b l

New member
שאלה לי אליכם...

תגידו, נראה לכם שההופעה בעמידה....כי אני מאוד מקווה שלא וגם בקשר לחוסר הכרטיסים, לא סתם אמרתי את זה... זו פשוט ההופעה הראשונה שתצא מהדיסק... וכל כך הרבה דובר על ההופעה הזו...

evib

New member
מפיך לאלוהים...../images/Emo57.gif

זה דבר ראשון.. הלוואי שכל ההופעות יהיו מפוצצות ולא רק האחת הזו! וחוץ מזה אפשר להזמין כרטיסים מראש טלפונית... אני חושבת שבאתר של אביתר יש את מספרי הטלפון שדרכם אפשר להשיג כרטיסים...

paper pieces

New member
היי!

אני אברר לך מחר עם חברות שלי כי הן היו שם לא מזמן בהופעה של יוני בלוך
ובקשר לחוסר כרטיסים... כמו שאמרו האחרים לדעתי עדיף להזמין מראש אם אפשר כדי למנוע אפשרות שתתקע בלי כרטיס...

ben4ever

New member
סורי...הופעה בישיבה

עד כמה שכולנו היינו רוצים הופעה בעמידה,זאת תהיה הופעה בישיבה.... רוב ההופעות בבארבי בכפ"ס הן בישיבה,כך היה גם בהופעות קודמות שלו בבארבי...

ben4ever

New member
אוה...חחח לא שמתי לב

פשוט בד"כ,ממה שאני יודע,אנשים מעדיפים הופעה בעמידה ולא בישיבה....

hagayx

New member
גם אני דתי וגר לידכם!

בקרני שומרון!! אני מתת לבוא להופעה אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתי..

b l

New member
גם לי זה קרה...

גם לי זה קרה, בכל ההופעות הקודמות התפדחתי לבוא לבד......כי חברים שלי לא יודעים מי זה בכלל אביתר בנאי אבל הפעם לא הסכמתי לוותר והצלחתי לשכנע מישהו...

evib

New member
אני חושבת

שאביתר מספיק שווה כדי שנגיע אליו אפילו לבד... אני בטוחה שעד השיר השני כבר תמצאו מישהו לדבר איתו וחוץ מזה אני אמנם באה עם חברות אבל בד"כ אני כ"כ שקועה בהופעה ובאביתר עצמו שגם ככה במהלך ההופעה אנחנו לא מדברות יותר מדי... בקיצור, זה לא נראה לי תירוץ הולם לא להגיע להופעה וכבר ראיתי אנשים (אמנם אצל מאיר ולא אצל אביתר) שבאו לבד, התיישבו בשולחן שלנו והיה סבבה... זו גם אופציה טובה להכיר אנשים חדשים...

למעלה