אני פותחת שירשור בוקר טוב

../images/Emo12.gifאני פותחת שירשור בוקר טוב

בוקר טוב לכולם יום שלישי פעמיים כי טוב שיהיה לכולנו יום מקסים ואיך מקסי אומרת... רק בשורות טובות

בוקר טוב! ומזל טוב למנגואית

שגדלה בשנה! וסתם סיפור שראיתי נכון להביא פה ובלי שום קשר... רוכב אופניים עוצר ליד חנות לתיקון האופניים שלו. הודיעו לו שזה ייקח קצת זמן. היות והוא גר קרוב החליט ללכת הביתה ברגל. בדרך עצר בחנות טמבור וקנה דלי וסדן, המשיך בדרכו לאטליז, שם קנה שתי תרנגולות ואווז. בדרכו החוצה התעוררה בעיה, איך יסחוב את כל הדברים? בזמן שחשב וגירד בראש, הזדמנה אשה , בשם גברת כהן שסיפרה לו שהלכה לאיבוד ושאלה אותו: גברת כהן: "האם תוכל להגיד לי איך להגיע לרחוב "הזמיר" 160 ?". רוכב האופניים: השיב "במקרה אני גר ברחוב "הזמיר" 161. הייתי מלווה אותך אך, איני מסוגל לסחוב את כל מה שקניתי. גברת כהן: מיד הציעה "למה שלא תשים את הסדן בדלי, תחזיק את הדלי ביד אחת, תשים תרנגול אחד מתחת לכל זרוע והאווז ביד השנייה. הוא הודה לה מאד והחל ללוותה הביתה. בדרך הציע הרוכב "בואי נלך בדרך הקיצור שלי מהסמטא הזאת, נגיע ממש מהר". גברת כהן: הביטה בו במבט בוחן ואמרה "אני אלמנה בלי בעל להגן עלי, איך אהיה בטוחה שאיך שנגיע לסמטא לא תצמיד אותי לקיר, תרים לי את החצאית ות ו.... אותי?" הרוכב: השיב "בחייך, גברת, אני סוחב סדן, שתי תרנגולות ואווז. איך בדיוק אני אמור להצמיד אותך לקיר, להרים לך את החצאית ולכבוש אותך?" גברת כהן: מיד השיבה "זה בכלל לא בעיה; תוריד את האווז, תכסה אותו עם הדלי, הנח את הסדן על הדלי ואני אחזיק לך את התרנגולות" !

בוקר בוקר....

שמעתי שחיפשו אותי אז צצתי להגיד שלום...... אבל מי כל האנשים האלה??? יאללה ספרו מה נשמע...

ויק1

New member
את מוכרת לי מפעם

אולי מגלגול אחר ?
שנים שלא ראיתי אותך יא תימניה אחת

תימניה ליתר דיוק...

שבדיוק עכשיו סיימה להתקלח והולכת לראות את מעודה....

מסעווווווווווווווווווווווווווד

מה שלום החברה שלי? תמסור לה את אהבתי וגעגועיי..... (מבטיחה לבוא לביקור בקרוב) מה שלום המסעודים הקטנים? כבר משליטים טרור בבית?

החברה שלך עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה (שלי)

מצפים בקוצר רוח משליטים טרור בבית ? כבר לא נשאר בית גדלים והורסים לי ת'בריאות, לא נשאר ממני כלום למעט עור שתלוי על עצמות מה איתך ? איך הילדה ?
שלחי תמונה למייל

יגיע

וואלה הכל רגיל ממשיכים לגרש גמלים מהגינה כרגע באמצע שיפוץ הבית והסוף שלי נראה יותר קרוב מסוף השיפוץ כבר ארבעה חודשים משפץ והספקתי רק ת'קומה הראשונה איך יצא אצלך השיפוץ ?

הלו ../images/Emo124.gif

איפה תמוניות מעודכנות של הקטנים-הגדולים
עוד מעט הם כבר מתחתנים
לא נזכה לראות אותם קצת קודם
מה זה פה
כולם משפצים
אצלינו בבניין עושים שיפוצים, והכל כאן מסביב חיריה אחת גדולה
אני מצ'טגעת מהג'יפה שהולך כאן. איך חיים עם זה בתוך ה
או שבעצם כבר ציינת שאין
גם אצלינו יש מישהו שדואג להרוס כל מה שזז. עם זה עוד חיים. הבעיה היא שהחגיגה הכי גדולה שלו זה החשמל, ואני לא יודעת מה לעשות
הוא לא מפסיק ליגוע בתקעים, להעביר מכשירים מתקע לתקע, ואין לו גבולות. ולא עוזר שום דבר. מה עושים
אני שוקלת להשכיר אותו לתקופה עד שירגע. ויש מבצע. על כל חודש השכרה, מקבלים אותו לחודש נוסף מ-ת-נ-ה
איזה שטויות אני מדברת. חולה על התחת שלו ועל כל חלק וחלק מגופו, למרות הכל. מאוהבת בגברברון שלי מפה עד השמים

מתוקית.

New member
../images/Emo98.gifשמעתי שחיפשו אותי אז באתי

חח נשיקות פשפושה המון המון יה איזה כיף לרפרף ולמצוא שרשור כמו של פעם...(תקראו את זה במבטא כמו מיטל הפריכה נו כזה למשוך כל מילה שעה) חחחחחחחחחחחחחחח בקיצקיץ.... חצי מהאנשנושים ני לא ממש מכירה אבל הרוכים הנמצאים מקסימוש ויק נשיקות גם לכן בננות לא רוצה לישון כי ני מאוד עייפה זאתומרתאניעייפהאבלמרובעייפותלאנירדמתהבנתםאותילאנוראגמ'נילאמבינהאותייותר יאללה הייתי פה צ'או ג'ול

Purple Mushroom

New member
שלום שלום, אני חדש כאן :

אז , השאלה פושפושית כמה שנים נעדרת ? אני אלון , חדש פה , שנה וחצי , בן 31 וחצי . תל אביב . פרוד . ומה שלומך את ? אם תחזרי .אולי נפגש מחר בשרשור הבוקר של יום רביעי ? ה-10.10.2008? אה , 7 ?

למעלה