אתם לא תאמינו

../images/Emo12.gifאתם לא תאמינו../images/Emo12.gif

חברה שלי (חסוי) סיפרה לי שהיא ראתה היום בנאדם בתל אביב מאכיל ת'סוסים שלו בביסלי ובמבה ונותן להם לשתות קולה!!! מה עושים
איך מטפלים בכזה דבר
אגב- היא באה אליו ואמרה לו שזה לו טוב, והוא צעק ואמר לה שאם היא תמשיך לדבר איתו אז הוא התעצבן וזה לא כדאי... קיצקוץ. מה עושים
והיא ברחה! אמאל'ה, מה לעשות

אין לך מה לעשות!

כי את לא מכירה תבנאדם אין לך מושג איפה מוחזק הסוס ואין לך לאן להפנות את המשטרה או כל גוף אחר.............

RMXXX

New member
חחח... מה עושים?

מפסיקים להיות כל כך תמימים ונותנים מכה לחברה על השקר... אף סוס לא יוכל במבה או ישתה קולה מרצונו, ואם כן סימן שזה לא יכול להזיק לו, סוס הוא לא חיה מטומטמת עד כדי כך...

TauraMan

New member
סוסים כן אוכלים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בסלה ובימבי וגם קוראסונים ושותוים מה שנותנים להם!! אני תמיד קונה גם קרטיב לטאורה ואוכלת איתו, הוא הכי אוהב אננס

TauraMan

New member
הא ויש גם כאלה שהם מעשנים../images/Emo20.gif|אבטי|

נשבעת!!!!!! שזאוס(של אליעד) היה אצלנו הרוכב שלו עישנה והיא התחילה לשאוף ליד האף שלו עשן הוא התקרב לזה והתחיל להרחיב את הנחירים... סוס דפוק.... חחחחחחחחחחח

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif ויש גם כאלה ששותים

בירה, וכאלה שאוכלים ציפס..

MusTanG GT

New member
סוסים מתים על...

בירה,זה גם לא מזיק להם... הסוס שלי אוהב בירה...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif זה לא מזיק שהם

שותים בקבוק אחד/שניים....אבל 4?! הסוס לא הצליח ללכת נורמלי אחר כך...(בשיא הרצינות)

חחחחחחח... ליאון הביא...

לסוסה שלו בירה והיא שתתה כמו גדולה!.. חחחח דורוני.. אתמול אכלתי קרטיב אבטיח..
והייתי לידו.. והוא כזה התקרב ורצה לאכול.. ולא ידעתי אם לתת לו או לא... מותר לתת לו חתיכה קטנה!?

חחחחחחח אני מפחדת שיקרה לו...

משהו מהקצת הזה.. חחחחח פחחחחחחחחחחחחח אני רואה שכל דבר אתם מנסים על הסוסים אה?.. ורעה שכמוני! הסוס שלי מכיר רק את הפרות והירקות למיניהם.. למרות שתירס הוא לא רצה לאכול... הוא הרים את השפה שלו למעלה שקירבתי את זה אליו כל פעם.. חחחחחחח

RMXXX

New member
אז כמו שאמרתי...

אם הם אוכלים את זה זה לא יכול להזיק להם בצורה רצינית... יש תמיד מקרים מיוחדים, הסוס שאני מאמן עכשיו לא מוכן לגעת גם בקוביות סוכר.

אסף 1989

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בסלה ובימבי...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו!

למעלה