*בלחץ*

Rotem Lisa

New member
../images/Emo12.gif *בלחץ*

כבר בחרו מי יהיה סבס ומי תהיה נדיה ?! הא ?!..
אהה.. יעל אמרה לי שכן.. ו.. תחזיקו ת´צמכם (את עצמכם)..
מישו עם שיער שחווווו
ווור יהיה סבס! אלוהים! מה זה ??????? *מקווה שיעל התבלבלה*
ארר.. ביין.. בטח ישימו לו פאה, או יחמצנו (
) לו.. אוו מיי גושששששש
ששיי!! אממממממממ, אפעם לא יהיה כמו הכוכבים המוכשרים האלה. נכון ? נכון!!!
"קטנטנות" רולזזזזזז
We Love Chiquititas!!! נכון ? נכון!!! לאפ יה אוללל..
Chiquitita

Rotem Lisa

New member
../images/Emo45.gif

Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiSGo SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiSGo SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiSGo SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS Go SiS גווו, גווו, גוו סיס :)))

Rotem Lisa

New member
אני אראה, כמובן..

מי צה לבוא אתי ? :( אני גלמווווווווווווודה.. :(((((((( *בוכה* נמאססס לייייייייייייי, אין לי כחחח לחתימההה.. ):

losangel

New member
נאצ´ו? שחור?!../images/Emo7.gif

מה?! איזה כיעור!! מסכן נאצ´יטו! יהרסו את כל הדמויות, מעניין אם לוסיה תופיע ומי תגלם אותה ואיזה שחקנית עם שיער סגול תגלם אותה...אוי...נאצ´ו, נאצ´ו, מסכן, נאצ´ו...**ממלמלת...** אוי... הם יהרסו את הכל!!! אויייי! נאצ´ו, מסכן, נאצ´ו...
בעעעעע!

Rotem Lisa

New member
אחותי!

בואי נעשה חרם על הילד הזה.. אוף, עזבי, אני כ"כ מבואסת.. בא לי לרצוח אותו.. שיעשה מה שבא לו!! מה אני- גננת שלו ? כאילו.. וואי! אני מנסה לעודד אותו, לשמח אותו- והוא מציע לי למות, לעלות על הגג ולהתאבד. האין (..) זו חוצפה ?! כן!!! את לא יודעת איך נעלבתי, את לא יודעת.. מה הוא רוצה, שאני אפרד מרועי ?! לא רוצה!!! דיי.. אוף.. לא נעים לי, אבל אוף!!! זה לא הוגן!!! מה אני עוד יכולה לעשות !? טוב, יאללה, זה לא מתאים לפורום "קטנטנות", ואני מקווה שרק את (טל) קוראת את זה.. :( ביי, רותם העצובה . אני שומעת "לב מנוקב" ללא הפסקה.. זה נראה לי שיר שמתאים לי עכשיו, ררר..

למעלה