בנות, עזרתכן בהתלבטות-

nikit1

New member
../images/Emo12.gif בנות, עזרתכן בהתלבטות-

אחרי סבב שני בדיזנגוף צימצמתי את ההתלבטות - "לני" ויאיר ג´רמון.הסגנון של השמלות שאהבתי די דומה אצל שניהם, וההבדל במחיר לא ממש משמעותי אם משכללים את זה עם המאפר והספר אליהם הם מפנים. אז מה ידוע לנו על מי? מישהי מכירה (אני יודעת שיפעת עשתה אצל יאיר ג´רמון). יש המלצות/השמצות על "לני"? אשמח לתגובות
בתודה...

הילית*

New member
אני גם עשיתי אצל יאיר ז´רמון

ומאוד מאוד הייתי מרוצה.. חוץ מזה שיאיר הוא בן אדם מקסים והיה לי מאוד כייף לעשות אצלו שמלה בגלל המקצועיות שלו ובגלל שהוא כ"כ נחמד.. וזה כ"כ חשוב לפני חתונה מומלץ בחום את לני אני לא מכירה.

nikit1

New member
תודה, נראה לי שאעשה אצלו בסוף-

עוד שאלה אם ככה- הוא אמר שהוא מתחיל לעבוד על השמלה חודש וחצי לפני החתונה, זה לא יוצא קצת לחוץ?

הילית*

New member
זה בסדר גמור. תסמכי עליו

אני הזמנתי את השמלה ממנו חודשיים לפני החתונה ואת המדידה הראשונה עשיתי רק חודש לפני. אני גם שמעתי על יותר מכלה אחת שנתקקעה עם שמלה של מישהו אחר שהיא לא היתה מרוצה ממנה והוא בשבועיים או אפילו פחות סידר לה שמלה חדשה. סמכי עליו ותתייעצי איתו על כל דבר- נעליים תכשיטים תסרוקת וכו´. אחרי הכל חשוב לו שכל המראה הכולל שלך יהיה מושלם... בהצלחה ותמסרי לו ד"ש חם ממני...

sagivkr

New member
המלצה חמה- יאיר ז´רמון

אשתי לעתיד ביקשה להמליץ בחום על יאיר ז´רמון. אני לא מורשה להגיע למדידות ולכן אין לי מושג. לא ראיתי אותו ולא את השמלה. אבל זוגתי ממליצה בחום. היא מאד מרוצה מהשמלה ומהיחס. היא הייתה כבר בשתי מדידות וכל פעם היא חוזרת נפעמת מהיחס הנפלא. היא אומרת שהוא בן אדם מקסים ומצחיק, פדנט ודייקן. הוא לא נרגע עד שהכלה לא מרוצה. וחוץ מזה, לא פחות חשוב, הוא נותן הנחה אצל רוני פרנקל לכל מי שמזמינה אצלו שמלה, ורוני הוא מספר אחד בעיצוב שיער ואיפור.

למעלה