ג'ניפר - לאן?

danduni

New member
../images/Emo12.gif ג'ניפר - לאן? ../images/Emo12.gif

אז אין ספק כמובן שכולנו פה מתים על ג'ניפר המופלאה
(ומופלאה she is
), אבל יצא לי לחשוב היום על משהו..
הקריירה של ג'ניפר עד כה הייתה ללא ספק מוצלחת: היא שיחקה בעשר עונות של אחת הסדרות הכי מצליחות EVER - "חברים", כמובן שהיא זכתה בפרס ה"אמי" ו"גלובוס הזהב"
, והתחילה גם לשחק בסרטים, רוב סרטיה הם קומדיות רומנטיות. אז נראה שיש לה אחלה חיים: יש לה גם ככה מספיק כסף מ"חברים"
, כל שנה היא משחקת בקומדיה רומנטית או שתיים
, אבל.. אבל.. מה קורה הלאה? מה אתם אומרים - איזה מפנה (אם בכלל) צריכה ג'ניפר אניסטון לעשות בחייה? (ולא, אני לא מדבר על שוב לשנות את הלוק שלה כמו שהיא עשתה כמעט כל עונה ב"חברים"
) הנה כל מיני מחשבות שעלו בראשי:
להשתלב בקאסט של איזו סדרת מתח ואקשן, לדעתי היא יכולה להיות שחקנית אקשן מצויינת
- וזה בהחלט יגרום למבקרים ולצופים להעריך אותה יותר (לא שעכשיו חלילה אינה מוערכת
).
להתחיל קריירת שירה.. או בעצם, לנוכח הקישור שעדי צירפה בשרשור הסיבות - כנראה שלא
להוציא ליין חדש של מוצרים ולהיכנס קצת יותר לעסקי העסקים
.
להשתתף בסדרה בה היא הגיבורה הראשית
וכמובן - גם אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא (יש צורך ללכת לאנשהו או שאולי עדיף להישאר במקום) - וגם לפרט את ההצעות וההמלצות
. שיהיה לילה טוב לכל חברי הפורום המקסימים
דנדוני

מממ אם הייתי יכולה

להגיד לה...הייתי אומרת לה להשתתף בסדרה חדשה, ככוכבת הראשית.....להשתתף יותר בסרטי אקשן גם ככוכבת ראשית....ולגוון, כי רק קומדיות רומנטיות זה לא משהו
למרות שהיא מעולה

אמממ לעדתי../images/Emo3.gif

או להוציא ליין חדש של מוצרים ולהיכנס קצת יותר לעסקי העסקים או להשתתף בסדרה בה היא הגיבורה הראשית

danduni

New member
עכשיו יש לי רעיון לשרשור ../images/Emo62.gif

לכתוב כל מיני עלילות כלליות של סרטים או סדרות עם תפקידים שמותאמים לג'ניפר

just adiki

New member
האמת שאני לא כ"כ מסכימה עם כמה דברים../images/Emo3.gif

אני צריכה לצאת עוד מעט אז אני אגיב בקצרה ומחר אני כבר אגיב יותר מפורט אם אני אזכר בדברים להוסיף..
בכל הדברים שאמרת יש סיכון גדול.. סדרה שהיא תהיה הגיבורה הראשית אבל הסדרה תקבל קטילות ולא תצליח יכולה להרוס לה קריירה, אולי לא כזה קריטי אבל בהחלט יכולה להרוס משהו שהיא בנתה במשך שנים.. להוציא ליין של מוצרים זה נחמד אבל גם לא כזה נחוץ.. לפי דעתי היא צריכה להמשיך במה שהיא עושה, משחק. פשוט להרחיב אופקים ולא לשחק בסרטים שהיא עושה בדר"כ שתהיה יותר גמישה ולא שחקנית של קומדיה בלבד. הסרטים שלה שהם לא קומדיה הם סרטים מעוליייים
והיא פשוט משחקת בהם בצורה מושלמת
, כי היא שחקנית אדירה
דרמות, קומדיות, אקשן, אימה[
]. סרטים
, סרטים
, סרטים
ועוד סרטים
מכל הסוגים, מכל הזוויות. גם תפקידים אורחים בכל מיני סדרות מצליחות או פחות מצליחות זה יכול להיות מאוד נחמד

danduni

New member
כן אבל בסופו של דבר זה הכל אותו דבר -

אני מסכים שהיא צריכה יותר לשנות סגנון, אבל אני חושב שצריך להיות איזה שינוי דרמטי, איזו נקודת מפנה בקריירה שיזכרו אותה קצת יותר מעבר לרייצ'ל בחברים והחמודה מהסרטים השונים.. לא?

just adiki

New member
לא יודעת..

זה סיכון, זאת יכולה לצאת סתם חלטורה שהיא תרצה לשכוח

st07

New member
היא לא בדיוק שאלה אותנו

כך שלא נראה שיש טעם שנגיב כי אין לתגובה שלנו שום משמעות.

just adiki

New member
מה זה קשור?

זה לא שאנחנו מצפים שמישהו יקרא את זה ויעביר לג'ניפר
זאת שאלה של מה אנחנו חושבים שכדאי, איך אנחנו רוצים לראות את ג'ניפר-שרשור דעה.

Gn434

New member
לפי דעתי, היא פשוט לא תצליח לעשות

סדרה אחרת. כל מה שהיא תעשה יושווה לחברים, וזה אף פעם לא יגיע להצלחה של חברים, =>כישלון.

למעלה