דנה נכנסה ישר לרשת ג'! וישר למקום 7פשש כל הכבוד היא הכניסה הגבוהה של השבוע
A A t z a New member 17/11/05 #1 ../images/Emo12.gifדנה נכנסה ישר לרשת ג'!../images/Emo80.gif וישר למקום 7 פשש כל הכבוד היא הכניסה הגבוהה של השבוע
../images/Emo12.gifדנה נכנסה ישר לרשת ג'!../images/Emo80.gif וישר למקום 7 פשש כל הכבוד היא הכניסה הגבוהה של השבוע
ה המשינאית New member 17/11/05 #2 ../images/Emo45.gif נו ברור זאת דנה../images/Emo3.gif תמשיכוווו להצביע!!!
ר רותם השמיינה New member 17/11/05 #3 וואי...מגניב../images/Emo70.gif אני צריכה לשמוע יותר רדיו...חחח
O omerikooo New member 18/11/05 #4 ../images/Emo12.gif אנ'לא מבין מה קורה פה.. אני עוד פעם אחת לא שמעתי את זה ברדיו. שלא נדבר על ההחרמה הגלגלצית המובהקת. אבל בהחלט הפתעה נעימה במיוחד במיוחד. תמשיכו להצביע. gimmel.iba.org.il glglz.msn.co.il
../images/Emo12.gif אנ'לא מבין מה קורה פה.. אני עוד פעם אחת לא שמעתי את זה ברדיו. שלא נדבר על ההחרמה הגלגלצית המובהקת. אבל בהחלט הפתעה נעימה במיוחד במיוחד. תמשיכו להצביע. gimmel.iba.org.il glglz.msn.co.il
מ מילי17 New member 19/11/05 #6 ../images/Emo47.gif יש היום מצעד ואני אוכל להקליט את השיר סופסוףףףףףףףףףףף