האם אני הוזה?

../images/Emo12.gif האם אני הוזה?

התעמקתי הפעם בכתוביות ולהפתעתי גיליתי די בהתחלה "תסריט". האם הכל באמת כתוב?

noziz mum

New member
וראיתם את שחר עם משקפי ראייה???

כשהם הדליקו מדורה, היא ישבה מולה עם משקפי ראייה! אוחח איך אני תמיד תופסת את הפרטים העסיסיים..

idodo cohen

New member
ברור, גם לסרט דוקומנטרי כותבים תסריט

(בתור אחד שעסוק בזה כרגע) צריך לכתוב להם עלילה בסיסית להתנהל בתוכה. אתה הרי לא מצפה מהם להמציא לעצמם משימות, שאלות לראיונות ופרסים. ומאחר וזה ריאליטי תאב רייטינג ולא סרט דוקומנטרי, כפי שראינו בפרק של יום רביעי, ההפקה החליטה לשכתב מחדש התרחשויות טבעיות לצרכי רייטינג. אם כי אני לא בטוח שמקבל ההחלטות בנושא הוא זה שחתום על התסריט. אולי כן. מה שחבל לי זה שאנשים שהרוויחו את ההגעה שלהם לשלב הזה יועפו על חשבון דן, שמשום מה חשב שהוא גאון המשחק. כשבעצם אבל הוא גרוע מאוד. העובדות מדברות שאם ההפקה לא הייתה מתערבת לטובתו (בגלל הטיפוס שלו, בלי ספק מעניין ומביא רייטינג), ה"כישרון" שלו היה מוציא אותו החוצה.

cheelly33

New member
המשימות לא נגנבות

המשימות התקבלו מההפקה האמריקאית ברגע שנקנה הפורמט של הישרדות . כל ההפקה מתנהלת בפיקוח של הצוות האמריקאי (נציגים מטעמם) ולכן אין בסיס לטענה הזאת. לגבי נושא התסריט. לכל שעשועון או תכנית טלוויזיה יש תסריט כתוב ובו נכתב מה המנחה אמור להגיד בין לבין המשחקים עצמם ולכן יש לתכנית תסריטאי ... מה שקורה במשחק עצמו לא כתוב והוא כבר פרי המציאות שנוצרת. אם תחקור את זה אז גם לאחד נגד מאה יש תסריטאי . אז מה אתה אומר? שגם שם המשחק מכור? מראש מחליטים בכמה יזכה המתמודד?? בקיצור, צר לי אבל גם כאן יש לך טעות .

icy rain drop

New member
כל תסריטאי או קולנוען יודע שגם בתכנים כאלה יש

תסריט, לא בהכרח במובן של מקריאים מילה מילה ועושים בדיוק מה שכתוב בו, אבל תסריט. ובמקומך לא הייתי ממש מתרגשת מהתגלית הזו.

למעלה