האתר הרשמי של קמיל מקדונלד...

2m a y a2

New member
../images/Emo4.gif סליחה שאני אומרת את זה....

אבל.... האתר הזה ממש מגעיל.... אני די שונאת אותה.. מי היא חושבת שהיא....
ועוד משו.. מישו יכול להיות נחמד ולהגיד לי מה היה בפרק הקודם ?.. כי לא ראיתי...
....

2m a y a2

New member
.....

נכון שזה --->
<--- הסמיילי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חמוד!!!!!! שראיתם????????!!!!!!! חחחחחחחחחחחח

אפשר לא לכתוב בכותרת?..

אם כותבים לפני התכנית, אפשר בבקשה לכתוב את התשובה בתוך ההודעה, עם סימון ספויילר בחוץ, כדי שמי שלא רוצה לראות לא יהיה חייב לראות בכוח?.. אני אישית, אם אני מפספסת ביום שישי אני לא נכנסת לפורום עד שבת אחרי התכנית כדי לא לראות, אז למה לגלות כבר לפני התכנית גם של יום שישי?

6565

New member
צודקת בהחלט

קמיל היא ממש איך להגיד את זה... מתלהבת מעצמה למרות שממש אין ממה להתלהב... היא מכוערת אפילו יותר מסיומרה הסוס המפגר שמתבכיין שאין לו צומת לב... היא ממש גועלית וחושבת את עצמה סטארית ודיווה (איכס..) אה ודרך אגב, אם תרצו ואם לא ג'נאשה היא הכי יפה שם למרות שהיא נמוכה וזה לא אומר כלום ולדעתי ג'ניס דיקינסון (שופטת) היא ממש מכוערת ואני פשוט לא יכולה להאמין שפעם היא הייתה דוגמנית והיא כל הזמן מתלוננת על זה שג'נאשה נמוכה!! סו פאקינג וואט?!?! ג'נאשה יותר יפה ממנה באלפים ומיליונים ואפילו מיליארדים!!! בעצם, ג'נאשה יותר יפה מכל הבנות שם וגם מכל הבנות בעונה הראשונה, אפילו יותר יפה מאדריאן!!! לבחורה הזאת יש פוטנציאל עצום ואני מקווה שהיא לא תחזור להיות מלצרית במסעדה עלובה שממש לא מממשת את הפוטנציאל והיופי הענק והעצום שלה ואין לה עיניים ענקיות או עיניים של ינשוף וגם אם כן, זה ממש אבל ממש יפה לה. ואני לא מאמינה שיואנה תנצח, אולי היא טובה בלהיות דוגמנית אבל אלוהים, היא מכוערת כמו החמור הכי רזה שראיתי בחיים שלי ואם היא לא הייתה מנצחת הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה שג'נאשה תנצח כי היא יפיפייה ואם לא ג'נאשה אז שנדי או אפריל או מרצדס כי הם ממש חמודות. ג'נאשה שולטת לעומי עד!!!!!!!!!!!

למעלה