...הבלוג שלי דורש סיסמא.....

../images/Emo12.gif...הבלוג שלי דורש סיסמא.....

מוזר ביותר
חוץ מזה,
הקישור לבלוג לא פועל
אי אפשר להעלות לבלוג תמונות מה קורה פה
למה זה
איך מתקנים

לא משנה כבר...

מחקתי את הבלוג, ופתחתי אחד חדש..... אבל עדיין יש בעיה בהעלאת התמונות

De-Panther

New member
מוזר מה שקורה עם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הבלוג שלך בקשר לססמא
בלוגים עם ססמאות בתפוז??
זה ממש אישי ניהיה
ובקשר לתמונות... יש הודעה שכבר כתבתי על זה פעם... היא מופיעה בשאלות נפוצות... בכל מקרה משעמם לי אז אני עונה שוב כנראה לא חיכית שהתמונה תעלה כמו שצריך... איך יודעים שהתמונה עלתה?? בצד שמאל למעלה איפה שאת מעלה את התמונות רואים את התמונה עד שאת לא רואה שם את התמונה שהעלת אם תלחצי על שלח אז במקום התמונה יראו X פעם הבאה כדי להעלות את התמונה תלחצי על הוספת תמונה תבחרי את התמונה תלחצי על צפיה תחכי שהתמונה תטען ואז אחרי שאת רואה את התמונה בחלון שדרכו את מעלה אותה אפשר ללחוץ על שלח קאפיש??

../images/Emo51.gif....אבל...בקשר לתמונות

אתמול הן לא עלו בכלל, חיכיתי 5 דקות כל פעם... וכלום. ועכשיו התמונה עולה, אני מאשרת, שומרת, מפרסמת... וכלום
ומה בקשר לבלוג בכרטיס אישי
למה מופיעה הכתובת של הבלוג הישן ולא הכתובת החדשה

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

בעדכון כרטיסך האישי נסי לבחור שכתובת הבלוג לא תוצג ולאחר כמה שעות תחזרי לעדכון הכרטיס האישי ובחרי שכתובת הבלוג כן תוצג וניראה אם מה שיוצג זו הכתובת הישנה או החדשה

תודה, עשיתי מה שהצעת...

אבל עדיין לא הסתדר... ולא ניתן להעלות תמונות. זה ככה מאז שמחקתי את הבלוג הקודם ופתחתי בלוג חדש...
רציני - לטיפולכם

De-Panther

New member
אולי התמונה ששמת לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עלתה עד הסוף?? כנראה יש לך אינטרנט מאוד איטי או לפחות הקשר שלו עם תפוז הוא איטי תחכי קצת אחרי שהתמונה עולה שם ואז תלחצי על שלח ואולי כמוני התבלבלת ולחצת על סגור
אני הרבה פעמים בטעות לוחץ על סגור בגלל שהוא בצד ימין
אז תנסי את זה שוב ותבדקי שאת לוחצת על שלח וזהו

התמונה כן עולה, אך עדיין מופיע X

צילום מסך של מאגר התמונות שלי
אפשר לראות שהעלתי את התמונות 3333333 פעמים.... אך עדיין בבלוג זה מופיע כ-

למעלה