היום עשיתי חורים באוזנים
בפעם

../images/Emo12.gifהיום עשיתי חורים באוזנים ../images/Emo12.gifבפעם

הראשונה בחיי!!!!!! דווקא לא כאב כל כך חוץ מהדקירה! וכל אלה שהפחידו אותי שהשם ינקום דמם זונות

קורצה

New member
בלי להפחיד אותך...

עשיתי לפני חודש והורדתי את העגילים ביום ראשון והתעלפתי... אבל אני פחדנית.. ובגלל זה התעלפתי שהורידו לי וניסו לשים לי חדשים אבל עכשיו אני בסדר הצלחתי לשים עגילים..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמזי.....

אני לא בא עכשיו בקטע של לריב איתך..... אבל פשוט את חסומה אצלי ואני אצלך ככה שזה המקום היחידי שנאי יכול לירשום לך את זה..... את צריכה קצת, לא הרבה, לפחות קצת ((!)) כבוד עצמי......

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifערן.....

אתה יכול לדחוף את ה'עצה שלך לאן שבא לך ... המשך חיים מהנים

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifאני יתבגר ..../images/Emo35.gif

כאשר תועיל בטובתך לא לדחוףאת התמונות שלך לכל חור שתמצא לנכון .. ולא תתדחוף את אפך לעינינים שלא שלך
ותפסיק לשחק אותה הילד ה'בוגר' של הפורום אל תחזיק מעצמך כל כך .. כי אתה לא .. ונינט טייב לא משהו אז תפסיק להתנחל למילים שלכל מי שאומר שהיא שרה זוועה
וזה נכון !:) בה ביי

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאני לא יגיב

כי אמרתי לך כבר את מה שאני חושב במסנג'ר...
תפסיקי לריב...... בישביל מה סתם לריב על כל שטות?! את סותרת את עצמך ובא לי לבעוט בך בואי בכיף למזכרת מחר מצידי!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifבואי.....

שיט איזה פחד..... ואת בעצמך אמרת שנינט רשה מדהים אז תפסיקי כבר לסתור את עצמך!!!!! אחחחח איך אני מת שתבואי למזכרת! לתת לך כאפה! איזה חלום! ילדה מציקה!

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifאוקיי ../images/Emo3.gif

נינט שרה יפה לא את השיר של היהודים עוד פעם?! ועכשיו שש

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאבל לפני רגע אמרת שהיא שרה

זוועה וגם בכינוי שלך רשמת "שתילך ללמוד לשיר"...... אחחחחחחחח אין לי אפילו כח להגיב לך!

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifכנ"ל...

עזוב אין לי כוח לחזור על זה שוב .. מה שאמרתי מקודם לא בכלליות וקח את זה איך שבא לך ביי

למעלה