הסדנה שנעלמה...

../images/Emo12.gif הסדנה שנעלמה...../images/Emo12.gif

ולא זה לא שם של הצגה כידוע לכם אמש היתה אמורה לעלות סדנת היוצר הראשונה בהנחיית שקד שהתכונן ועבד ובהודעה לחג אף כתב שנחכה ליום רביעי כמוכם - גם אני חיכיתי וציפיתי ו... לצערי לא הצלחתי להשיג אותו וגם למסרים ששלחתי הוא לא הגיב! שקד הוא אומנם יוצר צעיר אבל מאוד אחראי כך שאני מקווה שהכל בסדר איתו מבחינה בריאותית. אני מקווה שבהמשך אוכל לתת לכם תשובות ברורות יותר בנתיים כל שנותר לי הוא להתנצל בשם שנינו
ואם מישהו שמע\ שומע משקד תיידעו אותו שאני דואג ותעדכנו מה איתו.

צפירת הרגעה ../images/Emo8.gif

אני יכול להרגיע אתכם שהיום קיבלתי מסר משקד שתודה לאל הוא בריא ושלם אבל לעומת זאת המחשב שלו קרס והוא לא יכל להעלות את הסדנה וגם לא ידע כיצד ליצור איתי קשר. גם גורלה של הסדנה שהיתה במחשב טרם ידוע... בהמשך נעדכן אתכם במצבה ומכאן נשלח לה כולנו איחולי החלמה מהירה והשרדות כדי שנוכל לראותה! כמו כן דרושים \ דרושות מתנדבים \ ות לסדנאות הבאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימו לב: הסדנה אינה חייבת להיות רק להכנת בובות, מסכות, תפאורות וכדומה ( כמובן שגם כאלו יתקבלו בברכה
) אבל אם יש לכם תחום עניין\עיסוק שאתם טובים בו במיוחד, למשל בנושאים עיסקיים, שהרי כולנו בסה"כ גם בעלי עסק, כמו: דרכי שיווק יחודיות, רעינות לניהול עסק בצורה טובה יותר שתעזור להתקדם, שיכלול ושיפוץ אתרי איטרנט באופן שכל אחד יכול לעשות, הפעלת בובות, הקמת תיאטרון, תיכנון ושלבי הפקת הצגה, כתיבה, בימוי, תאורה, הומור בת' בובות ועל הבמה בכלל...כל האופצייות פתוחות להציע רעיונות נוספים ואת עצמכם בעיקר. ניתן גם לבקש סדנאות בנושאים מסויימים ואפילו מאנשים מסויימים ואני אדאג להציק להם עד שיסכימו

למעלה