זה או זה? ראש השנה או סוכות?
S StayAwake New member 13/9/10 #1 ../images/Emo12.gifזה או זה? ../images/Emo12.gif ראש השנה או סוכות?
X Xx Haley xX New member 13/9/10 #5 ../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifצילום.../images/Emo99.gif כי כאילו, תגדירי דרמה. יש כל כך הרבה דברים. אם משחק? אז אני אוהבת גם. חחח חנוכה או פסח?XD (ברור חנוכה!!!!!!!!)
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifצילום.../images/Emo99.gif כי כאילו, תגדירי דרמה. יש כל כך הרבה דברים. אם משחק? אז אני אוהבת גם. חחח חנוכה או פסח?XD (ברור חנוכה!!!!!!!!)
F Fool With Dreams New member 13/9/10 #6 תכל'ס כה... חנוכה ../images/Emo99.gif ישמצב אני טסה לראות את דודים שלי בחנוכה!!!!!! איש משפחה או סימפסונס? אה וכה אני משחקת
תכל'ס כה... חנוכה ../images/Emo99.gif ישמצב אני טסה לראות את דודים שלי בחנוכה!!!!!! איש משפחה או סימפסונס? אה וכה אני משחקת
X Xx Haley xX New member 13/9/10 #8 ../images/Emo248.gif../images/Emo17.gif ../images/Emo99.gifאיש משפחה. האמ, חורף נראלי?קיץ? נו מה ההבדל?XD רק שעה!! עונת החורף או הקיץ? ברור חורף, כן!XD
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gif ../images/Emo99.gifאיש משפחה. האמ, חורף נראלי?קיץ? נו מה ההבדל?XD רק שעה!! עונת החורף או הקיץ? ברור חורף, כן!XD
A Adi641 New member 13/9/10 #9 ברור שחורף!!!! שונאת קיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להתחפש בפורים או לא???
F Fool With Dreams New member 13/9/10 #11 אנגלית ../images/Emo6.gif ישלי מורה דיסלקטית לאנגלית עט או עיפרון מכני? O_O
X Xx Haley xX New member 13/9/10 #13 ../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifלא!XD חולצה רגילה, אלה אם כן אתם מעצבים את חולצת בית הספר. כאילו לנו היה גם חולצה לבית ספר. אלב לא חובה ללבוש. ואני עיצבתי את החולצה שם לפני שנה? או שנתיים.XD יצא אחד הקטלנים מה שעשיתי. אדום או ירוק?
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifלא!XD חולצה רגילה, אלה אם כן אתם מעצבים את חולצת בית הספר. כאילו לנו היה גם חולצה לבית ספר. אלב לא חובה ללבוש. ואני עיצבתי את החולצה שם לפני שנה? או שנתיים.XD יצא אחד הקטלנים מה שעשיתי. אדום או ירוק?
T Tommy89 New member 14/9/10 #17 ../images/Emo110.gif יאיאיאי חיות זה FTW! ~אהה..~ הוטמייל או ג'מייל? D:
T Tommy89 New member 14/9/10 #19 EMA דההההה.. לא יודעת למה. כנראה בגלל שיש שם קצת יותר מוסיקה מליידי גאגא... שייק או ברד?
A Adi641 New member 15/9/10 #21 אממ..... וואי קשה לבחור אבל אם אני חייבת, אז לפטופ אממ.. מה יותר גרוע: מתמטיקה או פיזיקה??
S StayAwake New member 15/9/10 #22 פיזיקה חחחחחח למרות שהלך לי טוב שנה שעברה אבל אז לא הקשבתי בשיעורים ולא חזרתי לפני המבחן אז קיבלתי 60 ומשהו אבל לא נורא.. היה לי 90 סופי בתעודהXD בוקר או ערב?
פיזיקה חחחחחח למרות שהלך לי טוב שנה שעברה אבל אז לא הקשבתי בשיעורים ולא חזרתי לפני המבחן אז קיבלתי 60 ומשהו אבל לא נורא.. היה לי 90 סופי בתעודהXD בוקר או ערב?