זה מטוס? זה אווירון? זה סופרמן?

LOVEאמיר

New member
../images/Emo12.gifזה מטוס? זה אווירון? זה סופרמן?

לא!!!!!! זה האירוח של "מרי לו" מיום שישי שסוף סוף עלה! תודה שנזכרתם אנשים!:p

LOVEאמיר

New member
סבבה../images/Emo70.gif קבלי../images/Emo26.gif

הקישור נמצא למטה..צפייה נעימה!:)

aMiRi GiRl

New member
נכון יפה?

איזה מותק מיכלי!!אמיתית כמו תמיד! אומרת הכל בפנים... נשמה! ואיזה גמישה היא אלוהים אדירים!! ואמירי - קפרה עליו נחמד כמו תמיד!! מאמי! איזה כייף! יש לו עוד 4 פרוייקטים שהוא הולך לעשות! והוא עובד עליהם במקביל...מסכן.. עובד הרבה..אבל לא נורא.. העיקר שהוא נהנה מזה!! חחח.. רוצים לצחוק? בחנוכה אני הולכת לפיטר פן... חחח אמיר ישחק ת'רשע! בעעעע.. נהיה איך הוא יהיה! ממממממאמממממי!
לאמירי ומיכלי! :) אוהבת אותכם!

ליטל000

New member
אכן מושלמים אבל..

לא יודעת אמירי בקושי היה הוא תמיד עסוק!! לא כיף!!

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחח..

אמיר'קה דפק איחור ב 45 (!!!) דקות, ואנחנו (בעיקר אני) התחלנו להתחרפן בחוץ והתחלנו לשיר איפו אמיר.. וכל מיני שטויות כאלה... היה משעשע!! אבל הוא נחמד.. למרות כל הלחץ הוא בכל זאת דיבר (והרבה) וסיפר על הכל. ההצגה התחילה באיחור של רבע שעה... אז... חפיף!

like daa

New member
טוב אז אני לא הייתי פה מלא זמן

אבל הנה חזרתי, וצפיתי בזה בשמחה רבה. וכמה שישר רציתי לכתוב שמיכל גמישה כל כךךךךך! ואז ראיתי שזו בערך התגובה הראשונה של כולם... אז אני לא מקורית
קטעים. אבל היה סבבה. והמממ חבל שלא הראו גם בזמן ההצגה והכל

aMiRi GiRl

New member
אנשייים!

סופסוף שמו את המאחורי הקלעים של ההצגה שאני הייתי בה באותו יום ופגשתי את כולם לייב...חחח כפרה עליהם! :) תודה! היה מדהים!! אמירי - נפלר כמו תמיד! :)

Mary Mindland

New member
קלקלת את זה!

זה אמור להיות זה אל המשחק של יוון העתיקה ? זה סופרמן? לא!!!!! זה אסף גולדשטיין

M i R i L e

New member
העלו את הוידאו צ'ט!!

אמאלללההה איזה גמישה הגיברת אמדורסקי :) כפרה עליה איזה מותק היא הייתה!

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח !

מירוש.. הרגת אותי קפרה!!! אההה. שרית ד"א תעשי טובה.. כשאת מפרסמת תמונות שלי (!!!)|עם אמיר אני מבקשת ממך לא לקלל ולא לכתוב עליי כל מיני דברים... אני יודעת שהכל נובע מקנאה.. אבל די.. בדוגרי תתבגרי... כאילו מי את בכלל שיש לך זכות לקלל אותי ועוד שאת מפרסמת ת'תמונות שלי (!!!) עם אמיר'קה! מקווה שהבהרתי ת'עצמי ! :)

LOVEאמיר

New member
מירי וסיגלית

נתחיל אית מירי, תקשיבי טוב מותק, את לא אלוקים, לכן את לא תגידי לי איך אני צריכה לדבר! ואם בא לי להגיד -"דהההה" אז אני יגיד אז זה! קאפיש?
וגברת סיגלית, בקשר לקללות... אני בסך הכל סגרתי איתך חשבון מהעבר הייתי חייבת את זה לעצמי! סוריי..
מה אתן חושבות?! שאתן יכולות לעשות הכל, וכל העולם צריך לשתוק על זה?! לאאא!! אתם כולה בני אדם, לא אלוקים! אז תירגעו! מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה, שלום. וגם אם תגיבו לזה, זה לא יעזור לכן כי אני פשוט לא מתכוונת להגיב על ההודעות שלכן. צ'או גירלז!

למעלה