חברים! מה זה השקט הזה?!!!

ADVAM4

New member
../images/Emo12.gifחברים! מה זה השקט הזה?!!!

מצטערת שאני לא נמצאת בזמן האחרון כי כמו שאמרתי נולד לי אחיין.. והוא ישן אצלי בחדר שלי עם אחותי ואבא שלו.. והמחשב פה.. אז אני נכנסת פעם ב.........................................למחשב:) אבל לא נורא... אממ אז מה קורה אתכם?.. אנחנו באמת פורום קטן מאוד... אבל צריך להשקיע בו... צריך לעשות פינות שבועיות כמו : שיר השבוע וכאלה....:) שאלונים סקרים (סקס וסמים?!!) :) אני אשמח לעשות את זה.. אבל כמו שאמרתי. בזמן האחרון אני בקושי פה.. אז שמישהו יעשה את זה ביינתים:) חיבוקים ואהבה.. נ.ב איך שנת הלימודים?:)

אדווה, מה קורה?

דבר ראשון מזל טוב-את תגלי שאחיינולים זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך! דבר שני- השקט הוא השקט שלפני הסערה- הייתי חייבת... אני אישית חייבת להגיד שהיו לי תקופות שהרגשתי צורך עז בהופעה של בטי ואז אמרתי- טוב, גם אוהד חיטמן יעזור, גם ב"ה וכלום- NADA. לא יכלו לתאם ולא לעבוד על אלבומים במקביל. אז נותר לי רק לקרוע את הגרון באוטו- וזוהי הסערה שאני מייצרת לעצמי. עדיין מחכה לערב עם גיטרה על הים עם בטי- "לפעמים חלומות מתגשמים..." ובעיקר מחכה לטוב אז, שיעבור השבוע בכייף (ובלי להשמע קיטשית- היידה ג'קו!) מה קורה עם כולכם, חברה? ארתור- סומכת עליך להעלות פה קצת את העניין יעל

RTur

New member
חחחח לעלות פה קצת ת'עניין?

אז הנה - תקנו את "מעריב" של היום (5.9), יש עליי כתבה! (באמת.. נשבע לכם!)

אני קראתי את זה על הבוקר

ממש יפה בן אדם אבל חשבתי שאתה מאוהב בבתי ?

RTur

New member
אני לא מאוהב בבטי, וגם לא בלירז חח

הגמזת.. חחח

למעלה