Shakira paradise
New member
../images/Emo12.gif כתבות ../images/Emo182.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo182.gif
כתבות : אשכרה שאקירה היא בת 24, קולומביאנית, בת לאב ממוצא לבנוני וסקסית שזה אסון. במדינות דרום אמריקה היא כבר מזמן כוכבת, וכעת, לאחר שהוציאה אלבום ראשון באנגלית, שאקירה הולכת להיות הדבר הלטיני החם הבא גם באמריקה אמירה מורג ג´ניפר לופז יקירתנו, אנחנו לא יודעים איך להגיד לך בלי לפגוע בך, אז נעשה את זה קצר ולעניין: לבחורה הלטינית הכי חמה כיום קוראים שאקירה והיא לא נושפת בעורפך, היא כבר מזמן עברה אותך. את החוליה החלשה, שלום. שאקירה מטריפה את הדעת, ומי שראה את הקליפ ללהיט הבכורה שלה באנגלית "WHENEVER WHEREVER" יודע טוב מאוד על מה אנחנו מדברים. היא יפה, היא סקסית בטירוף והיא מוכשרת, ולא רק בנענועי בטן, שגם אותם היא עושה נהדר. אם היינו קטנוניים, היינו מזכירים שלבחורה עבר שחור (בשיער, בשיער) שהפך לג´ינג´י לפני שהיא הלכה על הבלונד, אבל אנחנו לא. בימים אלה יצא אלבומה הראשון באנגלית, "LAUNDRY SERVICE", שהופך אותה מכוכבת בקנה מידה מקומי, קולומביה וארצות אמריקה הלטינית במקרה שלה, לכוכבת בינלאומית. יותר משני מיליון עותקים כבר נמכרו בארה"ב. אגב, האלבום שלה נאסר למכירה בארגנטינה, בגלל שהחבר שלה, אנטוניו דה לה רו, הבן של נשיא ארגנטינה המודח, מופיע בקליפ החדש שלה. אז מי זו שאקירה? האלילה החדשה היא בת 24, נולדה בקולומביה כשאקירה (אשה מלאת חן בערבית) איזבל מבאראק ריפול. בת יחידה להוריה, אבל עם עוד שבעה חצאי אחים. אביה ממוצא לבנוני, אמה קולומביאנית. מגיל צעיר היא ידעה שהיא רוצה לעסוק במוסיקה, בגיל שמונה כבר כתבה שירים, שרה ואף זכתה בתחרויות שירה מקומיות. השיר הראשון שכתבה (בגיל 8!) נקרא "משקפי השמש הכהים שלך". הוא נכתב על משקפי השמש של אביה, אבל הוקדש לחבר דמיוני. "ברור שלא היה לי חבר, אבל כבר אז כתבתי שירים רומנטיים", היא אומרת. בגיל 13 הוחתמה על ידי "סוני" והוציאה אלבום בכורה, "קסם", ובו שירים שכתבה עד 13. בגיל 16 יצא אלבומה השני. "סוני" רצו שתלך על פופ, שאקירה רצתה רוק וזה מה שעשתה באלבומה השלישי, שיצא ב-95´ ומכר למעלה מ-4 מיליון עותקים באמריקה הלטינית. היא שיחקה בטלנובלה "EL OASIS" בין השנים 94´-97´. "אני חייבת להודות שהייתי שחקנית גרועה", היא אומרת. "נהניתי מזה, כי זו היתה חוויה חדשה והייתי מוקפת בשחקנים נהדרים שהערצתי, אבל הייתי צעירה מדי. משחק זה לא משהו שאני חולמת לעשות, אבל אם אקבל הצעה מעניינת, אעשה זאת, כי מעניין אותי לנסות עוד תחום חדש ולראות איך אני היום כשחקנית". ב-98´ היא הוציאה אלבום רביעי והחליטה שאחרי שכבשה את אמריקה הלטינית, הגיע הזמן לארה"ב ולכל העולם. "אני עובדת על המבטא שלי באנגלית, שלא יישמע זר", היא אומרת, "אבל אין לי כוונה להפוך לנערה אמריקאית. אני קולומביאנית וגאה בכך". אגב, היא זו שכותבת את כל שיריה. "השירים שלי הם בבואה למה שאני חושבת ומרגישה ברגע הכתיבה", היא אומרת. יש לך משפט בשיר שאומר "למזלי החזה שלי קטן וצנוע, אז אל תבלבל אותם עם הרים". פרטי והסבירי. "הם קטנים וצנועים, תאמינו לי. אל תתנו לצילומים להטעות אתכם, בנים. כתבתי את זה כי למדתי לקבל את עצמי כמו שאני. היו פעמים בהם חשבתי על ניתוח פלסטי, אבל את מתחילה עם השפתיים, אחר כך השדיים, הקמטים ולפני שאת מבינה מה קורה, את לא מזהה את עצמך במראה יותר. זו התמכרות". בשירך "האחד" את כותבת שאת מגלחת את הרגליים כפרס לאהובך. "טוב, הייתי לבד שנתיים, אותן הקדשתי רק לקריירה שלי, וגילוח הרגליים לא היה משמעותי והכרחי אז. עכשיו, כשיש לי חבר, אני מורידה שערות עם שעווה. תאמינו לי שזו מסירות עצומה מצידנו, הנשים. אם הוא מעצבן אותי, אני לא מורידה שערות". למדת ריקודי בטן? "לא. כשהייתי בת ארבע, למדתי בלט. הכישרון לריקודי בטן כנראה בגנים אצלי. מצד שני, הורי הם רקדנים גרועים, אז לכו תבינו". מי השפיע עלייך מבחינה מוסיקלית? "המון. כנערה אהבתי את ´לד זפלין´, ´הקיור´, ´פוליס´, ´נירוונה´ ו´הביטלס´. בבית שמענו מוסיקה ערבית, כמובן. אישית אני מעריצה את מדונה, כי היא עשתה מה שהתחשק לה. אנשים תקפו אותה, אבל היא נשארה נאמנה לעצמה. אני גם מעריצה אנשים שאין להם בעיה להתפשט מול המצלמות ולפני אנשים אחרים בשם האמנות. לי אין אומץ לכך". מה את מאחלת לעצמך? "אני רוצה להיות סובלנית יותר כלפי עצמי, לפחוד פחות, ללמוד לחיות את ההווה עם עיניים פקוחות. אנחנו תמיד עוברים את ההווה עיוורים, כשהלב שלנו בעבר והמחשבות בעתיד, וככה אנחנו לא חיים בכלל את ההווה. אני מודה שלא קל לעבוד איתי, כי אני פרפקציוניסטית. אבל כבר למדתי שכדי להרוויח את מקומך בחיים, את צריכה להיאבק".