למה אנחנו אמורים להאמין

../images/Emo12.gif למה אנחנו אמורים להאמין ../images/Emo35.gif

תראו מה זה עיתונות ? שתי כתבות הועלו בשבוע האחרון על האדיבה מבית בנלי... זו האחת. מהארץ כשהבוחן הוא שי יעקב. (למרות התמונה המטעה) זו השניה. ממוטו, כשהבוחן הוא אלעד שחל (בגופיית T, מכנסיים קצרות וכפכפים.
) לקרוא את שניהם... ולחשוב שמדובר בשני כלים שונים. אך לא.... זהו אותו קטנוע... באותה מדינה... שני רוכבי מבחן... מה קורה פה ? איזה מחוות הדעת אנו צריכים לאמץ ? זו עיתונות ?

fazer

New member
לא רק עיתונות, אפילו אוביקטיבית...

וזה רק אני, או שב"הארץ" התמונה היא בכלל לא של אדיבה? ואגב, במוטו האדיבה מושך "צומת לב"...
הרעיון שלי פשוט: נתנו לבוחן מ"הארץ" קטנוע אחר, אמרו לו שזה אדיבה, ולכן ההבדלים בחוות הדעת (ובתמונות...)
Fazer כן אדיבה, לא אדיבה, אהבתי את הסיכום של הארץ: בשביל מערכת סטריאו וגג קונים |פחית|

../images/Emo13.gif

משיחות עם כאלו שרכבו עליו, הבוחן של "הארץ" קלע יותר למטרה הנכונה, אבל לא נותר לי אלא להזמין רכיבת מבחן בעצמי כדי להחליט בעצמי...

alfred

New member
אלפרד לא כל כך מבין על מה מדובר...

שהרי "הארץ" בחנו את האדיווה, ואילו ב"מוטו" נבחן האדיבה.

theshark

New member
השמועות אומרות שהבוחן

היה על כמה בירות יותר מדיי...

TheReverend

New member
איזה מהם ../images/Emo67.gif

באמת שנמנעתי מלהגיב אבל רק נק' למחשבה: מתי בפעם האחרונה קראתם סיקור של מוטו שטען שאופנוע\קטנוע לא בסדר או גרוע?

אהוד א1

New member
הכל תלוי בכתב

כשאני קורא מבחן דרכים קודם כל אני בודק מי כתב אותו.ישנם כתבי רכב בארץ שהם בעלי ניסיון ואתיקה עיתונאית ואני לוקח ברצינות את מה שהם כותבים.יש גם כתבים "ילדים" שבגלל שהם חדשים בתחום הם מפחדים להלל או לקטול אופנוע שמא יטעו.לצערי, רוב מבחני הקטנועים נכתבים על ידי כתבים פחות מנוסים (בעיקר במוטו) ולכן הכתבה היא מריחה אחת גדולה ששואפת לבינוניות.

STIVENZ 426

New member
אתה טועה אהוד.

"יש גם כתבים "ילדים" שבגלל שהם חדשים בתחום הם מפחדים להלל או לקטול אופנוע שמא יטעו" WTF???????? לדעתי אתה טועה בגדול. ואני נמנע מלהגנס לויכוח כי גם אם אני אובייקטיבי, זה לא ייראה כך. אדיוס. ס.

אהוד א1

New member
סטיבנז כנס רגע...

כשכתבתי "ילדים" לא התכוונתי לכתבים צעירים בגיל, כמוך למשל ,אלא לכתבים עם מעט ניסיון כמו טננבאום למשל.כשאלן קטקארט, טל שביט או אפילו יוסי כותבים, אני יודע שמאחוריהם כך וכך שנים של ניסיון וידע והם מבינים על מה הם מדברים.כשטננבאום או כל מיני "ילדים" אחרים שצצים מדי פעם כותבים-אני קורא בצורה הרבה יותר בררנית את המבחן. לגביך,סטיבנז,מכיוון שידוע היכן אתה עובד ממש אין לי בעיה (אפילו להפך)שתגיב.היתה בעיה אם לא הייתי יודע זאת.חג שמח ילד.

ixmix

New member
כפי שציין השדון בדקות אבחנה מרשימה

התמונה בארץ אינה של אדיווה.

tygger

New member
באופן אישי.

אני מצודד בהארץ. (פורום מסריח. רשמתי הודעה ארוכה ומפורטת וזה פשוט מחק הכל) ניסיון שני: נתקלתי בו בתל אביב באחת מנסיעות ה"סידורים" של העובדים. היות ולינקסים לא משחררים את הקטנוע לנסיעות מבחן ל"כתבות לפורום" עד שהעיתונים והעיתונאים יסיימו איתו (מוטו מבחינתי כבר לא שייכים לתחום לצערי.) אז נאלצתי להסתפק במבט בוחן בקטנוע. איכות הפלאסטיק וההרכבה בקטנוע יכולה היתה לגרום לפועל תאילנדי עלום שם באיזה חברה המרכיבה קטנועים למזרח הרחוק שלא נועדו לשרוד יותר משנתיים לבצע חארקירי. חתיכות פלאסטיק זולות בניסיון נואש לגרום לקטנוע להראות "יוקרתי" שיוו לו מראה זול שהזכיר לי את אותה הגברת מאחורי הבניין שלי בעבודה בשעות הערב המאוחרות... חתיכות פלאסטיק נוספות, שמיקומן כבר אינו ידוע הייו חוסרים קלים בנקודות בגופו של הקטנוע. נקודות חלודה נצפו פה ושם וגרמו להרמת גבה היו והכלי אמור היה להיות חדש לגמרי. היה צורך להצביע לי על המושב התיאורטי האחורי(אהבתי את התיאור...) היות וממש לא יכולתי לשים לב אליו וכבר חשבתי שהזאת הגירסה החד מושבית. החלון נראה גם עשוי מאיזה פלאסטיק זול שניתן למצוא אולי בקסדות שלמות של 100 ש"ח. לא ממש נראה עמיד ואפילו רומז בצורה בוטה על "אל תגע בי אני נשרט בשניה". לא יצא לי לראותו בנסיעה (ואולי טוב שכך). מקווה שתהייה לי הזדמנות לנסות אותו ואולי אף הוא יוכיח לי אחרת.

למעלה