חיים ויוסי היקרים,
אני מפנה אתכם לשירשור רבע הזוי ושלושת רבעי מגמתי בעמוד זה. האם אתם מכירים את haim 444 ? אולי את adi os? ואת "איציק הגדול" כבר פגשתם? ו"לפידאי מן השורה" הוא כמובן דמות מוכרת וידועה בלפיד. כולכם מכירים אותו, הלא כן? האם שמתם לב, למשל, שתכלית כל "השירשור" הזה היא לנגח את ראש המועצה? וכמובן לנסות להתסיס בין תושבי לפיד בנוגע לסוגיות טעונות בתחום דתיים-חילוניים- מקווה - בית כנסת, מתוך מטרה להביך ו"לסבך" את מי שאוחז כרגע במושכות? אני מניח שברוב תמימותכם אין לכם מושג על מה מדובר. לי יש. ואני אומר לכם שמאחורי השירשור הזה עומדת מטרה מאוד ברורה (ומכוערת), שמישהו עם אג'נדה פוליטית מאוד ברורה מנסה להשיג אותה. כל עוד כאלה טיפוסים יכולים להכנס לכאן, ולנהל "דיונים" שתכליתם התססה, האשמות, והצפת מידע שקרי, בלי שאף אחד מהם לוקח אחריות על דבריו, אין סיכוי שמישהו שפוי ייכנס לכאן וינהל כאן דיון רציני כלשהו. וזה לא קשור לוועד בכלל. זה קשור לכך שאתם ואני לא יכולים להתדיין כאן ולהחליף דעות בכל נושא שקשור לישוב, בלי שמישהו ישמיץ, ישקר, יפיץ "עובדות" לא נכונות ולא ייקח אחריות על דבריו. הבעיה היא לא רק בוועד ואני ממש לא מאלה שמגינים בעניין זה על הוועד. אין לי קשר לוועד ואני בוודאי לא הדובר שלו. הבעיה היא קהילתית והיא שלנו: תושבי ישוב לא נכנסים לכאן במאסה משמעותית ולא סותמים את הפיות של המתחזים. וכשתושבי הישוב מפקירים את הפורום, הפורום הופך למופקר. התוצאה: כמה מתחזים בודדים - טרולים וביריוני רשת למינהם - גנבו לנו את הפורום. רוצים לשנות? קחו אחריות ונסו להכניס לכאן תושבים שיגלשו בגלוי תוך שימוש בשמותיהם. כשרמת הדיון תעלה, הכל כאן ישתנה. בכל פעם שמתחזה נכנס, צריך להעיר לו שהוא טרול, לבקש שיעוף מכאן ולהתייחס אליו בהתאם. זו האחריות של הקהילה, אז אל תצפו שמישהו אחר בוועד יעשה עבורנו את העבודה. אלדד.