WallFlower
New member
../images/Emo12.gifלענוד את המתים
קרוב לוודאי שזו אחת האגדות האורבניות הכי מוזרות ששמעתי עליהן. חברה אמריקנית הנקראת LifeGem מציעה שירות יחודי לאבלים - הפוך את הנפטר היקר ליהלום ועשה ממנו טבעת או לחלופין עגילים נאים. באתר האינטרנט של החברה מסבירים כי את הפחמנים מאפרו של האדם שנפטר מצרפים יחד למבנה הפיזיקלי של היהלום אותו ניתן לעבד, אח"כ, ליהלום במראה טבעי לחלוטין כאילו בזה הרגע נחצב מתוך מכרה אפריקני. כבוגרת מגמת כימיה בתיכון (
אז אני יכולה להגיב על זה מתוך "ידע") אני לא רואה איך ניתן ללקט מהאפר של האדם פחמנים וגם אם ניתן לעשות את זה אין לי מושג איך יאחדו אותם למבנה ספציפי של יהלום, כי כידוע פחמן מתנהג (מבנית) גם אחרת - גרפיט/עופרת. וכאילו אין קץ לחולניות, האתר מלא בתמונות של אנשים זקנים ברגעים קיטשים עם כיתוב כגון "I'll stay with you forever" או "Take me along".
קרוב לוודאי שזו אחת האגדות האורבניות הכי מוזרות ששמעתי עליהן. חברה אמריקנית הנקראת LifeGem מציעה שירות יחודי לאבלים - הפוך את הנפטר היקר ליהלום ועשה ממנו טבעת או לחלופין עגילים נאים. באתר האינטרנט של החברה מסבירים כי את הפחמנים מאפרו של האדם שנפטר מצרפים יחד למבנה הפיזיקלי של היהלום אותו ניתן לעבד, אח"כ, ליהלום במראה טבעי לחלוטין כאילו בזה הרגע נחצב מתוך מכרה אפריקני. כבוגרת מגמת כימיה בתיכון (