לענוד את המתים

WallFlower

New member
../images/Emo12.gifלענוד את המתים

קרוב לוודאי שזו אחת האגדות האורבניות הכי מוזרות ששמעתי עליהן. חברה אמריקנית הנקראת LifeGem מציעה שירות יחודי לאבלים - הפוך את הנפטר היקר ליהלום ועשה ממנו טבעת או לחלופין עגילים נאים. באתר האינטרנט של החברה מסבירים כי את הפחמנים מאפרו של האדם שנפטר מצרפים יחד למבנה הפיזיקלי של היהלום אותו ניתן לעבד, אח"כ, ליהלום במראה טבעי לחלוטין כאילו בזה הרגע נחצב מתוך מכרה אפריקני. כבוגרת מגמת כימיה בתיכון (
אז אני יכולה להגיב על זה מתוך "ידע") אני לא רואה איך ניתן ללקט מהאפר של האדם פחמנים וגם אם ניתן לעשות את זה אין לי מושג איך יאחדו אותם למבנה ספציפי של יהלום, כי כידוע פחמן מתנהג (מבנית) גם אחרת - גרפיט/עופרת. וכאילו אין קץ לחולניות, האתר מלא בתמונות של אנשים זקנים ברגעים קיטשים עם כיתוב כגון "I'll stay with you forever" או "Take me along".

fate spinner

New member
כבר הוכח שאפשר לשנות את חלקיקי

הפחמן כך שיהפכו ליהלום (בסופו של דבר זה רק סידור אחר) אבל התהליך עצמו הוא כל כך יקר עד שזה פשוט לא משתלם.

angela12

New member
זה פשוט שטות לא משתלמת

ומכמה סיבות- 1. אתם לא יודעים אם זה באמת אפשרי ונכון וזה יכול להיות סתם רמאות. 2.אנחנו {רובנו} לא אוהבים את חברינו, אחינו משפחתנו בגלל הגוף שלהם אלא בגלל הנשמה, הנפש, הפנימיות, ולכן, יופי אז יש לכם "חתיכה" מהגוף של יקירכם, ממש יופי..ממש עוזר 3.נניח שהגוף באמת משנה לכם וזה עוזר לכם לזכור, אז מה אתם תסתכלו ביהלום ותגידו: "הו, משה, אני כל כך מתגעגע.." אני לא הייתי עושה דבר כדה ב-ח-י-י-ם!!!

למעלה