מה גברים רוצים ?

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif מה גברים רוצים ?

שהנשים יצאו לנו מהורידים. גם הפורום "גברי" לכאורה, מי מנהל - אישה, מי הכותבים - נשים, את מי זה מעניין - נשים. תודו שפורום זה קיים רק בשביל נשים שיוכלו להתמרמר על כל הגברים בחייהן ושלא בחייהן ולבכות כמה שגברים רוצים רק סקס מין ועוד קצת סקס ואילו הן היפות והחסודות רק רוצות זוגיות, אהבה, משפחה ושום דבר מלבד זה. נשים יקרות, הנה לכן עוד פורום בו אתן מנסות לשנות את הגברים שיהיו רגישים, חמודים, יפים, מתחשבים, בעלי חוש אופנה ושיסתדרו עם החברות שלכן. עוד שיטה להגיד לגברים "למה אתם לא נשים"
והכי מצחיק הוא זה שאם כבר מגיע גבר שכזה אליכן(נגיד רק נגיד שהוא לא הומו, או עדיין בארון) אתן מנפנפות אותו בשיא המהירות "בגלל שהוא לא מספיק גברי" בשבילך. נשים יקרות, אנא הבינו: גברים ישארו גברים, נשים תשארנה נשים, שום שינוי לא יהיה כאן. האמת היא שלפי הרבה גורמים גברים ונשים לא אמורים בכלל להיות יחד ולהסתדר אחד עם השני - זה לא טיבעי וזה לא עובד
* הכותב הוא גבר סטנדרטי: סטרייט המעריץ כוסיות, מטפח שיער על הגוף ומחפש את עצמו ואת גרושתו לעתיד.

night mistress

New member
אני רק אומרת..

תודה לאל שגברים הם גברים..כי אם גברים היו נשים היתה לי בעיה קטנה...

goldboxer

New member
אני אוסיף ואומר...

תודה לאל שנשים הן נשים... כי אם נשים היו גברים- היתה לי בעיה גדולה

girl111

New member
מטפח שיער על הגוף???????

איכס. ואתה צודק, גברים הם גברים (טיפוסים פרימיטיביים מאד, אפילו פיזית המבנה שלכם הרבה יותר פרימיטיבי ) ונשים הן נשים (ויש כל מיני סוגי נשים. החל משרמוטות וכלה במתחסדות ויש גם באמצע) אבל גבר הוא גבר וכמעט כולם אותו הדבר
לההתסדר עם גבר? בתור ידיד? אין מצב. כל הידידים שהיו לי בסופו של דבר חתרו למיטה, וכשהם לא קיבלו סקס הם חשפו את הפרצופם האמיתי.. כי, אגו, כמובן זה דבר מאד חשוב וכואב אצל הגבר. להסתגר עם גבר בתור בן זוג? אולי ב5 שנים הראשונות. הרי זה ידוע ש95% מתוך הנשואים בוגדים, כן זה ככה
בקיצור, אם הייתי יכולה להמשך לנשים (ולצערי, אני ממש לא) הייתי הולכת

נעמייה

New member
למה איכס, למה??

יש כאלה שמטפחים שיער על הגוף - במיוחד בחזה... וחושבים שזה שיא הגבריות... אבל הכי מגרה זה אלה עם השיער בחזה שעולה כמו צמח מטפס.. עד לצוואר ומתקפל אל שיפולי החולצה...
זה ה-דבר

נתן.ל

New member
אתן לא רוצות שנתחיל לזרוק רפש

זה על זה במאבק על מלחמת המינים, נכון ? כי במאבק כזה לא בטוח מי יפסיד - לכן יש הרבה יותר שטויות.

יצאו לכם מהווריד??? ../images/Emo12.gif

איי, איי, איי. אמממממ בפורום הנגדי "מה נשים רוצות", חצי הנהלה היא גברית [וחצי היא, אמממ, אני
], יש אצלי כותבים גברים, וזה מעניין גברים. אתה רוצה שגברים יתעניינו במה גברים רוצים...??? בשורה התחתונה, גברים ונשים מחפשים כמעט את אותם הדברים בדיוק, ההבדל הוא רק הבעת הדברים והדרך למטרה. בגלל זה מעניין אותם מה אתם רוצים ואתם מעוניינים במה שאנחנו רוצות.. אני לפחות לא מחפשת שינוי במין הגברי ולא בנשי רק קצת פתיחות.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה השכנה ממול ../images/Emo13.gif

ותודה על היציאה להגנתנו

נתן.ל

New member
אתן עוד צריכות גיבוי מפורום מקביל

אני מבין שהגברות הנכבדות הכותבות בפורום זה אינן יכולות להתמודד עם טענותי
? סקרלט היקרה, גם הנשים וגם בגברים (הפורומים של הרצון) אתן שולטות, אז הכנסת גבר שיעזור לך לנהל אותו ויהיה עזר כנגדך, אבל בשורה התחתונה - השאלה של הרצון וכל נסיונות ההסבר(של עצמכן) ולהבין(את הגברים) זה קטע שלכן הנשים. גברים אמנם היו מתים להבין נשים, אבל כל גבר שעבר טיפה בחייו, נגיד מעל גיל 25, מבין שהוא בחיים לא יצליח להבין נשים בדיוק כפי שלעיתים קרובות הוא לא יצליח להבין את חבריו ואף לא את עצמו. אבל האשה, או כן, האשה תנסה להבין, תנסה לשפר, תנסה לשנות
את הגבר כדי שהתנהג לפי הנורמות שלה ולפי איך שהיא רואה לנכון. כמובן שזה נכון בד"כ לפני שהאשה קשורה לגבר ברגשות עזים(אהבה?).

יו ../images/Emo12.gif

הפורום, מתחילתו היה תחת ניהולם של שני גברברים. מכיוון ולכל אחד מהם נוספו עכשיו מטלות שונות לחיי היומיום, אחד עזב ואני ממלאה את מקומו. כך שהכל אפשר להגיד עליי [...] אבל לא שהבאתי גבר שיהיה עזר כנגדי. אני לא מבינה משהו. מצד אחד, כל שני וחמישי נכנס גבר לפורום שלי ושואל איך אפשר לדעת אם היא מעוניינת, מה לעשות אם היא אמרה ככה וככה, ובלה בלה בלה. ומצד שני, כל כמה זמן קופץ הגבר שזה מאוד מטריד אותו למה אנחנו מחפשות ומנסות להבין. זה בדיוק למה נפתחים פורומים שכאלה. כי חלק חושב ככה וחלק חושב ככה. פה כולנו אובייקטיבים ונותנים את הדעות שלנו בלי סינון מיותר. ככה בחור/ה יכולים לגבש לעצמם דיעה מסויימת שהיא בצורה מסויימת הכי כנה שיש. ואם כל כך צורם לך שהצורך של אנשים להקים פורומים כאלה או להיות שותפים בפורומים כאלה, אין בעיה, יש עוד אלפי פורומים אחרים להנאתך.

sweetdreams

New member
האמת היא....

שאני מכירה לא מעט נשים ואני יכולה להגיד לך בוודאות שנשים מאוד רוצות סקס!! אני לא יודעת באיזה עולם אתה חי או מהן הבחורות שאתה מדבר עליהן... חוץ מזה, לגבי מה שגברים רוצים.... אז כן, אני מניחה שרובם אם לא כולם רוצים סקס. וחוץ מזה, שיש גם הרבה (ואם לא הרבה אז לפחות מספיק) שרוצים גם יותר מזה. אז שוב, אני לא יודעת באיזה עולם אתה חי ואיזה אנשים אתה מכיר, אבל יש גם אנשים אחרים, נורמליים, שפשוט חיים את חייהם ולא מתמרמרים עליהם ללא הרף! זה לפחות מה שאני מנסה לעשות..

למעלה