../images/Emo12.gifמה נסגר לגבי מתכונים?
ראיתי שחוץ ממני, אף אחד לא כתב מתכון בקישור של "מתכונים להרזיה". למען האמת, אני עדיין חושבת שרצוי שיהיה קישור למתכונים תחת "מאמרים" בסרגל הכלים של הפורום. אני גם מוכנה לעזור לאלפקה בסידור הנושא הזה, אם יש צורך. אבל אנשים, אין לכם מתכונים מעניינים/נחמדים לתרום? ובתור התחלה, מי ירים את הכפפה: יש לי מתכון לפשטידה מבצק ממולא בגבינות. הכוונה, מעין שטרודל מבצק שמגלגלים אותו עם מילוי גבינה. זה נראה לי משהו מדהים ומיוחד, אבל בעיה אחת: קמח רגיל. שלשום ניסיתי לעשות משהו דומה עם קמח מרמולייט והתוצאה היתה אמנם טעימה מאוד, אבל לא התקבלה צורה של רולדה. יש איזה רעיון? אולי איזה שילוב של קמחים? בבית יש לי: קמח אורז דביק (מה עושים איתו אגב?) קמח חומוס קמח סויה קמח תירס מרמולייט וקמח תפו"א הנה, אני מצרפת את המתכון. סביוני, אתה מרים את הכפפה?
ראיתי שחוץ ממני, אף אחד לא כתב מתכון בקישור של "מתכונים להרזיה". למען האמת, אני עדיין חושבת שרצוי שיהיה קישור למתכונים תחת "מאמרים" בסרגל הכלים של הפורום. אני גם מוכנה לעזור לאלפקה בסידור הנושא הזה, אם יש צורך. אבל אנשים, אין לכם מתכונים מעניינים/נחמדים לתרום? ובתור התחלה, מי ירים את הכפפה: יש לי מתכון לפשטידה מבצק ממולא בגבינות. הכוונה, מעין שטרודל מבצק שמגלגלים אותו עם מילוי גבינה. זה נראה לי משהו מדהים ומיוחד, אבל בעיה אחת: קמח רגיל. שלשום ניסיתי לעשות משהו דומה עם קמח מרמולייט והתוצאה היתה אמנם טעימה מאוד, אבל לא התקבלה צורה של רולדה. יש איזה רעיון? אולי איזה שילוב של קמחים? בבית יש לי: קמח אורז דביק (מה עושים איתו אגב?) קמח חומוס קמח סויה קמח תירס מרמולייט וקמח תפו"א הנה, אני מצרפת את המתכון. סביוני, אתה מרים את הכפפה?