מה נסגר לגבי מתכונים?

  • פותח הנושא limim
  • פורסם בתאריך

limim

New member
../images/Emo12.gifמה נסגר לגבי מתכונים?

ראיתי שחוץ ממני, אף אחד לא כתב מתכון בקישור של "מתכונים להרזיה". למען האמת, אני עדיין חושבת שרצוי שיהיה קישור למתכונים תחת "מאמרים" בסרגל הכלים של הפורום. אני גם מוכנה לעזור לאלפקה בסידור הנושא הזה, אם יש צורך. אבל אנשים, אין לכם מתכונים מעניינים/נחמדים לתרום? ובתור התחלה, מי ירים את הכפפה: יש לי מתכון לפשטידה מבצק ממולא בגבינות. הכוונה, מעין שטרודל מבצק שמגלגלים אותו עם מילוי גבינה. זה נראה לי משהו מדהים ומיוחד, אבל בעיה אחת: קמח רגיל. שלשום ניסיתי לעשות משהו דומה עם קמח מרמולייט והתוצאה היתה אמנם טעימה מאוד, אבל לא התקבלה צורה של רולדה. יש איזה רעיון? אולי איזה שילוב של קמחים? בבית יש לי: קמח אורז דביק (מה עושים איתו אגב?) קמח חומוס קמח סויה קמח תירס מרמולייט וקמח תפו"א הנה, אני מצרפת את המתכון. סביוני, אתה מרים את הכפפה?
 

limim

New member
מתכון: פשטידת גבינה שבלולית

מתכון: פשטידת גבינה שבלולית רכיבים: המצרכים לבצק: 3 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 200 גרם מרגרינה 1 גביע שמנת חמוצה מכל החומרים מכינים בצק אחיד מגלגלים לכדור עוטפים בניילון נצמד ומקררים 30 דקות המצרכים למלית: 200 גרם גבינה לבנה 250 גרם קוטג' 2 ביצים 1 כף גדושה קורנפלור 250 גרם בולגרית מגורדת 1/2 כפית פלפל לבן מלח שמן זית להברשה 1 ביצה קשה עם הקליפה חלמון ביצה שומשום וקצח לעיטור אופן הכנה: לאחר שקררנו את הבצק מחלקים אותו ל3 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה דק מערבבים את הגבינות יחד עם 2 הביצים הקורנפלור מלח ופלפל לעיסה אחידה מברישים כל עלה במעט שמן זית ומורחים שליש מעיסת הגבינה לכל עלה מגלגלים לגלילות. לוקחים תבנית קפיצית 26 באמצע התבנית מניחים את הביצה הקשה בקליפתה ומתחילים לסובב סביבה את הגלילה הראשונה כשהתפר כלפי מטה ממשיכים לסובב את שאר הגלילות סביב הראשונה לקבלת שבלול מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח אופים בתנור עד לקבלת גוון זהוב מגישים חם הערות: משאירים את הביצה הקשה ואופים הכל ביחד אפשרי לעשות סדקים בביצה ולא לקלף ואז אחרי האפיה רואים את סימני הסדקים מקור המתכון: פורום השף הלבן-אתי מ.ע הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה