מה עושים עם בצק מתפורר???

chufnikit

New member
../images/Emo12.gifמה עושים עם בצק מתפורר???

יש לי בצק סוכר צבוע + CMC מלפני חודשיים בערך. שמתי כל צבע בשקית סנדוויץ קשורה היטב ואת כל השקיות בתוך שקית נוספת וסגרתי היטב... עכשיו כשהוצאתי את זה כל הבצק קצת יבש -כמו מתפורר כזה.... אז - יש מה לעות עכשיו???? או שזה לפח?? ולפעם הבאה איך כדאי לשמור או לעשות טוב יותר כדי שזה לא יקרה שוב??? תודה!
 

U n i q u e 1 8

New member
מצטרף לשאלה!!!

זה קרה לי, אמרו לי לחמם 8 שניות במיקרו, אמרו לי להוסיף מרגרינה- אך ללא הועיל... הבצק ממשיך להתפורר, לא משנה איך אני מזיז אותו... מה עושים???
 

chufnikit

New member
כן דווקא ניסיתי ללוש אותו

וזה נראה מעט עוזר ....אבל לא ממש...חלקים ממנו ממשיכים להתפורר.....
 

DOLPHINREEF

New member
הלישה אמורה לעזור בסופו של דבר...

אני יודעת שיש כאלה שמוסיפים מעט מרגרינה.. אני ממליצה להמשיך ללוש..
 

chufnikit

New member
אני אנסה עוד קצת ...בכל אופן...

יש רעיונות טובים יותר לאחסון כדי שזה לא יקרה????
 

t a l talim

New member
פשוט לאטום היטב היטב-

תנסי ללוש גוש קטן בכל פעם. אם תחממי טיפה במיקרו ו/או תוסיפי מעט מרגרינה, הבצק אמור לחזור לעצמו. אם שני אלה לא עוזרים... כנראה שהוא אבוד.
 

chufnikit

New member
תודה טל

האמת עם המרגרינה עוד לא ניסיתי...נראה מה יקרה ונלמד לפעם הבאה!
 

chufnikit

New member
../images/Emo41.gif שאלה נוספת בהקשר....

אין למרגרינה שום השפעה על הבצק ??? נגיד לגבי זמן ייבוש ועד כמה הוא יציב ??
 

t a l talim

New member
כמובן שהיא משפיעה,

אך אם מוסיפים כמות קטנה ההשפעה כמעט ואיננה משמעותית.
 

U n i q u e 1 8

New member
עדכון מרגרינה

זה עבד!!!!! ניסיתי לשים כמות יחסית קטנה של מרגרינה והבצק חי!!!! יחי הבצק המתפורר!
 

prettybaker

New member
אני שמה 5 שניות במיקרו

ואז לשה המון. אבל לא יודעת איך זב משפיע על CMC
 
למעלה