מה קרה לכם הפורום הזה לא זז

lide

New member
../images/Emo12.gif מה קרה לכם הפורום הזה לא זז

טוב אני ינסה משהו. שאלה??? במה דייויד גילמור עסק לםפני שהיה חבר בלהקה???

חחחחחחחחחחחחח

זה מצחיק שאתה אומר.. אוקי יעל ואני מתווכחות על זה בערך כל החיים שלנו
אני אומרת שדיוויד הוא יפה (טוב אולי עכשיו הוא מכוער נורא, אבל פעם) והיא אומרת שהוא היה מכוער ואההה..דומה לבת? והיא אומרת שרוג´ר הוא הבנאדם הכי יפה בעולם. ואני אומרת שהוא סתם נראה כאילו תקעו לו כל מיני איברים ביחד וייצא פרצוף. לשיפוטכם!

electricGirl

New member
הממממממ

טוב רוג´ר לדעתי די מכוער... בקשר לדיויד, בעבר הוא נראה די טוב לפעמים אבל גם קצת חייזרי... אבל עם השיער הארוך והגיטרה ועוד כשהיה צעיר ורזה הוא היה סקסי

CaerBannog

New member
לפי ידידה שלי

גילמור, מהתמונות שבאומהגומה נראה ממש טוב

מה קרה לכם?

רוג´ר הוא כזה קוף. יש לו פרצוף כל כך מאעפן. ודיויד, הוא נראה כמו דוגמן, אין מה לעשות, אבל הוא גם דיי נראה כמו בת עם שיער ארוך. איפה דיויד עבד לפני הדוגמנות, זה שאלה קצת יותר קשה כבר.

meandmeandme

New member
הוא היה בלהקה ועבד עבודה זמנית

כדוגמן... ו... אני לא ממש יכול לשפוט בנים במראה...

Papito

New member
אוקיי.......

רוג´ר ווטרס הוא אחד הדברים היותר מכוערים ברוק אי פעם.....יש לו לסת ופרצוף בכלל שפשוט בא לבעוט בהם לעומת זאת גילמור נראה בסדר גמור

Yael Floyd

New member
אתם אנשים טיפשים ורעים ופויה!!!!!!!

(אממ... אל תברחו לי מהפורום) איך אפשר להגיד ש.... דיוויד?! יפה?!?!?!? חוץ מהתקופה של דארק סייד שאז הוא באמת היה יפה, עדיין נשי נורא, אבל יפה. ואחרי זה הוא נראה כמו.... איכס! פשוט איש מפחיד ולא נחמד!@!!!! ורוג´ר תמיד היה יפה. תמיד. <יעל, שכנראה אוהבת אנשים לפי האופי, או הכישרון, או הקול היפה שלהם, או מה שלא תבחרו, ושונאת גברים עם שפתיים של בחורה!!!> יופי טליה!!!!!!!!!!!1

חחחח... זה היה מצחיק ../images/Emo9.gif

את רואה!!!!!!!!! כולם אומרים שרוג´ר מכוער :) באמת הוא דומה לאיזה קוף. אז נכון שהוא שר מדהים והכתיבה שלו גאונית אבל הוא מכוער! ודיוויד מכוער עכשיו, זה נכון, אבל פעם הוא היה יפה נורא (כמו הירח) וזהו.

electricGirl

New member
הבא נסכים כולנו

שאנשים לא בדיוק מקשיבים לפינק פלויד כי הם דוגמנים בסדר האם המראה שלהם סביל או לא? זה כבר עניין של טעם

lide

New member
איזה אהבה!!!

מה יש לכם מרוג´קה בסך הכל בחור נחמד. (תתחילו להתעורר אני מתחיל להיות עצבני)

חחחחחח

וואלה, לדיויד יש שפתיים כמו של אנג´לינה ג´ולי. עכשיו כשאני חושב על זה, הם בכלל קצת דומים זה לזה. יש מצב לקרבה משפחתית בינהם?

SMILE 4 NOTHING

New member
לדעתי רוג´ר יפה!

נראה לי שזה בגלל החיבה שלי לקול,ולכשרון שלו.כי פעם פחדתי ממנו... אבל יש לו מין מבט מתנשא כזה,והזוית של הפה שלו,היא נורא גאוותנית. וחוצמיזה,זה דיון די מפגר...אבל אם כבר מדברים על אנשים יפים,אז ריצ´ארד רייט-הוא באמת יפהפה!

electricGirl

New member
מה הקטע של בנים

שהם לא יכולים להגיד אם בן אחר הוא יפה או לא למה לבנות קשה להגיד על בחורה אם היא יפה או מכוערת?? מה זה אומר שאתה הומו אם אתה חושב שמישהו נראה טוב??

עזבו את המראה שלהם!

קחו לדוגמה את רוג´ר, לדעתי רוג´ר הוא חיה, הוא פסיכי הוא מפגר הוא טיפש הוא מטומטם הוא לא בסדר בכלל!!!! מה יש לכם?!?!? אתם באמת חושבים שיצור ארצי אנושי ושפוי יכול ליצור אמנות כל כך שמיימית??!?!?! לא! דה! לא!

למעלה