מישהו יודע

../images/Emo12.gifמישהו יודע

האם בית הספר המרכזי בת"א או בכל סניף אחר עובד ומפעיל כיום קורסים? ניסיתי להתקשר לת"א - הקו חסום לשיחות נכנסות. בירושלים ובנתניה הקו אינו מחובר. האם זה עוד סימן למצבנו המדרדר???

ג שם

New member
כמו כל ירושלמי

גם לירושלמי הזה נשבר, הוא סגר ת'עסק ועבר תלאביבה. ובתל אביב ההילולה בעיצומה: אינספור השתלמויות וקורסים.

תודה אבל...

למה אי אפשר להשיגם בטלפון??? הקו חסום לשיחות נכנסות... , נראה לי שאני אלך לשם, זה ברחוב ריב"ל, נכון? ודרך אגב הקורסים שהם מציעים טובים?

ג שם

New member
לא שווה ללכת לריב"ל

כי תצטרכי ללכת משם לבית החדש שלהם. הם נמצאים במתחם הבורסה, לא זוכרת איך קוראים לבניין הספציפי בו הם יושבים- נדמה לי יהלום. איבדתי את היומן, אין לי את הטלפון, 144 יכול יעזור. אם הם לא יהיו נחמדים ואמצא את יומני-אוצרי אתן לך ת'טלפון. חלק מהקורסים טובים, חלקם לא.

SuperGirl 25

New member
אם את מתכוונת לביה"ס של

משרד הרווחה, אז כן-רק סניף ת"א נשאר, נותר יתום ולפי כל האזהרות, גם הוא גוסס בעקבות חוסר תקציבים... הטלפון שלהם הוא 036114300, הם נמצאים במרכז דימול בר"ג.

הייתי בריב"ל , אווץ'...../images/Emo163.gif

לפני שראיתי חלק מהתגובות, נסעתי לריב"ל. כמובן שלא מצאתי דבר, פרט למוסכים, מסעדות וביה"ס לקולנוע. התקשרתי ל144 ונסעתי לר"ג. מה אני אגיד לכם פשוט חוויה מהממת עברתי שם. ניגשתי למזכירה הייתה מאוד חמודה אבל אמרה לי שחייבים להיות מועסקים בשח"מ או משהו דומה. לא הבנתי מדוע לא ניתן לקחת קורסים ספציפיים באופן פרטי. ביקשתי להסתכל על פירוט של הקורסים והיא אמרה שאין לה. הפנתה אותי לאישה אחרת שיושבת שם, מה אני אגיד לכם: איזה התנפלות!!! אני לא חייבת לדבר איתך, אנחנו לא מוסרים מידע, את לא עובדת בשום מקום, למה אני צריכה לדבר איתך, את באה ככה בלי להציג את עצמך ועוד שלל של פניני חוכמה ואדיבות נשפכת מכל כיוון. בסוף הגברת נרגעה והסבירה לי כיצד המנגנון עובד. עצוב מאוד שגם קורסים שלהם אפשר לקחת רק במסגרת של עבודה. תודה לכולם על העזרה, ביי.

למעלה