מישהו ענה על הטריוויה?! הצלחתי הכל! זה אומר שאני זוכה בדבר הזה של לאנקום?
R RenanaD New member 30/6/05 #1 ../images/Emo12.gif מישהו ענה על הטריוויה?! ../images/Emo131.gif הצלחתי הכל! זה אומר שאני זוכה בדבר הזה של לאנקום?
../images/Emo12.gif מישהו ענה על הטריוויה?! ../images/Emo131.gif הצלחתי הכל! זה אומר שאני זוכה בדבר הזה של לאנקום?
R Rachel47 New member 30/6/05 #2 גמני עניתי על הכל ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif זה נחמד הדבר הזה... רק חבל שהשאלות על הפיליג הן כל הזמן אותו דבר בכל מקרה אני לא יודעת מי זכה ומי לא... אינלימושג איך זה בדיוק הולך... חחחח
גמני עניתי על הכל ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif זה נחמד הדבר הזה... רק חבל שהשאלות על הפיליג הן כל הזמן אותו דבר בכל מקרה אני לא יודעת מי זכה ומי לא... אינלימושג איך זה בדיוק הולך... חחחח
R RenanaD New member 30/6/05 #3 חיחי, אז שתינו נזכה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif ואשכרה השאלות היו אותו דבר! חחחחחח מעניין מי יושב שם ברשת ורואה את כל הפרק כדי לכתוב את השאלות! אחלה עבודה, הא?!
חיחי, אז שתינו נזכה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif ואשכרה השאלות היו אותו דבר! חחחחחח מעניין מי יושב שם ברשת ורואה את כל הפרק כדי לכתוב את השאלות! אחלה עבודה, הא?!
R Rachel47 New member 30/6/05 #4 אני מאמינה שזו זאת ../images/Emo15.gif שכותבת את התקצירים..לא ואכן אחלה עבודה
R RenanaD New member 30/6/05 #7 תגידי ../images/Emo131.gif היית צריכה לכתוב את הפרטים שלך הפעם? אני לא, מוזר! אה, ומתי ענית על זה?
R Rachel47 New member 30/6/05 #8 לא..לא הייתי צריכה..../images/Emo15.gif ואניתי..לא מזמן... אממממ אולי 1 ככה... נו לוזוכרת