משולש הזהב...

• פותח הנושא uti
  • פורסם בתאריך

uti

New member
../images/Emo12.gifמשולש הזהב...../images/Emo12.gif

בתור מי שחיה בעבר בחו"ל אני חייבת לציין שלא ממש נתקלתי בזה...

נופר30

New member
גם אני לא אבל אני חייתי רק 3 שנים

אז אולי לא הספקתי להגיע לזה

uti

New member
גם אני 3 שנים...

בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד זה כל הכבוד יש רעיון זה הולך סבבה, אבל למה כל דבר צריך להפליץ באימרה "שככה זה בחו"ל" כי זה ממש לא נכון! למשל גם המרצים באוניברסיטה אומרים לנו שנעשה עבודות בקבוצות כי "ככה זה בחו"ל" וזה ממש לא נכון אני למדתי שנתיים באוניברסיטה בארה"ב ומעולם לא ביקשו ממני לעשות עבודה עם עוד בן-אדם...

נופר30

New member
אני למדתי גם שנתיים בח"ול

ומאיתנו דווקא כן ביקשו אבל בלי שום קשר למה הכל צריך להיות כמו בחו"ל למה אי אפשר כמו פה אצלנו ?

maz

New member
הגשת עבודות בזוגות

זה פשוט עניין של קמצנות/חסכנות של האוניברסיטה - משלמים לבודק לפי תרגילים שהוא בודק ורוצים לחסוך בתשלום הזה.

danonit

New member
אצלנו היה גם שלישיות ורביעיות...

בעיקר בקורסים קטנים, לך תחלק תרגיל ל-4 אנשים...

uti

New member
עניין של עצלות של המרצה...

כיוון שהוא צריך לבדוק את זה הוא ממציא תירוצים וזה מרגיז..... וזה בחמישיות ולא בזוגות ובעולם יותר נכון מדינה כשלנו שבזמן שלא לומדים עובדים וההיפך זה הפך להיות משימה בלתי אפשרית להיפגש כל החמישה ביחד... אבל זהו אני לא מקטרת על זה יותר, אגב נופר איפה למדת בארה"ב? אני ב- UNIVERSITY OF TEXAS ושנה אח"כ ב- UTSA

אוי אני מכירה כמה וכמה זוגות שהשתמש

בשירותי המספרה הזאת חלקם אפילו מהפורום רעיון מדליק מאוד. פעם היתה לי כלה שהחליטה לעשות לעצמה תסרוקת כמו באינטרנט. כל הענין השתבש כאשר ביום החתונה היא הסתכלה עלי ואמרה לי: "אתי , לפי דעתי לא תצליח לי ההפתעה שהכנתי לו, שאלתתי אאיזו? והיא ענתה: ,עשיתי תספורת לעצמי כמו בסרטים הכחולים. אבל במקום לגלח למטה ולמעלה להשאיר משולש קטן ומעוצב, גילחתי את כל הלמעלה ולמטה השארתי" אני יקירות, שאגתי כמו שלא שאגתי מצחוק בחיי, כל פעם שאני מספרת את הסיפור הזה אני צוחקת ומצחיקה את כולם. למען ההגינות, היושר והאטיקה - הכלה הזאת איננה מהפורום!!

למעלה