נקודה למחשבה... את התשובות - כאן

שלינקה

New member
../images/Emo12.gifנקודה למחשבה... את התשובות - כאן

בעקבות כמה משפטים אצל בלוגרים בישרא-בלוג, רציתי להעלות כאן נקודונת שאשמח אם תענו עליה: בתור כותבי בלוגים, אתם בטח רוצים שאנשים יקראו את הבלוג שלכם וגם יגיבו עליו. מה אתם מרגישים כשאתם לא מקבלים תגובות (או לא מספיק תגובות כפי שציפיתם) על בלוג? האם זה מעורר בכם מחשבת נטישה? האם זה מעליב אתכם? האם אתם בעצמכם, בעקבות זה, משתדלים להגיב לבלוגרים אחרים? האם אתם רואים את העובדה הזאת כפרמטר לבדיקת העניין שאתם מעוררים באחרים, או כמדד-ריטינג? מחכה לשמוע את התשובות שלכם! ממני,

bayshan

New member
ברור שישנו רצון שיגיבו,

שיאמרו מה שהם חושבים. אני כותב בשביל עצמי אבל תמיד מקננת בי התחושה שמישהו קורא, שמישהו מצפה שאגיב. אני בלוגר חדש ולא קיבלתי עדיין הרבה תגובות לדברים שכתבתי או לסוג העיצוב, טיפים לשינוי ועוד דברים אשר יעידו שמישהו קורא. אין ספק שהייתי שמח להיות חלק מ"קריאת הבוקר" של החברה פה. אני מגיב לבלוגים אחרים ומשאיר את הקישור שלי בתקווה שגם אצלי יגיבו. אין חרדת נטישה אבל אין ספק שזה פידבק חיובי אם מישהו קורא את היומן שלך ומגיב באתר או מזכיר אותו פה. ישנה מין גאווה קטנה שנפגעת אם אני לא מוזכר פה. זהו.

איה@

New member
ביישן - קצת יחסי ציבור ../images/Emo6.gif

לא יזיקו לך. ותתחיל בלהכניס קישור ישיר לאתר שלך בכל תגובה שאתה כותב כאן. זה מקל, ועוזר ל"עצלים" לחפש את הכתובת שלך...... לגבי ההצעות - ממני קיבלת כמה.
אבל אם תשאל ספציפית - נוכל לעזור יותר.
איה.

איה@

New member
בלי להתבייש - אני מודה ../images/Emo70.gif

תגובות - "עושות לי את זה"
ואני בהחלט שמחה על כל תגובה שאני מקבלת. אבל "אין תגובות" לא מרפה את ידי - ובפרוש לא יגרום לי למחשבות נטישה, במקרה הגרוע יעודד אותי לפרסם יותר את האתר. אני גם בהחלט משתדלת להגיב כמה שיותר אצל אחרים, אבל אני מוכרחה לציין שלא תמיד יש לי על מה להגיב, וזה בפרוש לא אומר שאני לא קוראת. שלי - נגעת בנקודה חשובה ובאמת רצוי שכולנו נשים לב, ונשתדל להגיב יותר אחד לשני.
איה.

veredgf

New member
אני מודה...

אני אוהבת התייחסות. הבלוג שלי הוא בעצם כתיבת ההרהורים שלי, ובתכל´ס אם לא תהיינה תגובות אז אני כבר יכולה להשאיר את המחשבות בראש. אני לא נעלבת אם אין תגובות... הרי אין כאן פגיעה מכוונת, אבל אולי יש בי אכזבה שנובעת מתקווה להתייחסות שלעיתים נגוזה. אני מודה שאני משתדלת להגיב על בלוגים כי רק פייר שכולם יקבלו התייחסות, אבל אני חייבת שיהיה לי עניין בתוכן הבלוג, כך שלא אוכל להגיב לכולם... כי אין ערך בתגובות סתמיות, לפחות בעיני
בקיצר, אני ממש ממש צומי...
ורד בואו להגיגה (אם כבר, אז כבר!)

איה@

New member
צומי - את ממש הגיגה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הקישורים שהבאת היום מדהימים!! חברה´ רוצו לראות!
איה.

נוי נוי

New member
מה נסגר עם ה"בהצלחה?" ../images/Emo13.gif

אני מרגישה כמו במבחן...
בשני משפטים? סבבי (בהחלט!) אם יש תגובות, ואם אין- אפשר לחיות גם עם זה. אני מגיבה כשיש לי מה לומר (ואם באמת יש לי מה לומר זה גם נמרח על שתיים-שלוש תגובות). בחודשים הראשונים היו לי לא מעט קטעים שנשארו ללא תגובה או עם תגובה אחת, ולרגע לא עלה בדעתי לצאת ולהפגין בכיכר העיר. אדרבא, חשבתי, אם אף אחד לא נכנס, אני יכולה פשוט לשים פה תמונת עירום שלי או מש´ו... וברצינות? אני מסכימה עם איה- אין שום דבר שקצת יחס"צ לא יכולים לפתור!
נוי-נוי

שלינקה

New member
אהבתי את התשובות שלכם../images/Emo99.gif

ובעיקר את הכנות שבהם. (כנות עם חולם או שורוק? - תחליטו בעצמכם...
לאחרונה אני די חושבת על זה ביני לבין עצמי. כי מצד אחד אני אוהבת לכתוב את הבלוג ונהנית מזה מאוד, ומצד שני - הרי בשביל לכתוב לעצמי יש וורד פשוט, אז למה שיתפוס מקום על השרת
מצד שלישי - גם ההנאה האישית שלי שווה משהו. נכון או לא?!... כבר הגעתי לצד הרביעי, והוא שבינתיים אני שמה על זה קצת סוכר ובולעת את זה ככה... וה"בהצלחה", נוי-נוי, זה כי לא מצאתי משהו יותר נחמד להגיד...
קצת אחרת

איה@

New member
נו../images/Emo35.gif........ואיך הטעם../images/Emo35.gif ../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif

narfy

New member
אם להיות כנה../images/Emo26.gif

מאוד חשוב לי שאנשים נכנסים ומגיבים, (רק חבל שזה לא קורה לעתים קרובות יותר
... רמז!) זה גם מדד רייטינג עבורי (כפי ששלינקה היטיבה להגדיר) אבל זה גם מראה לי מה מידת העניין של אנשים בבלוג שלי ובתוכנו.

למעלה