סדנת אשטנגה ברמה הכי גבוהה שיש

שיחגיי

New member
../images/Emo12.gif סדנת אשטנגה ברמה הכי גבוהה שיש

גראהם נורת'פילד - מהמורים הידועים בעולם לאשטנגה יוגה מגיע לארץ בסופ אפריל ויערוך שתי סדנאות בנות 6 ימים כל אחת!! סדנה ראשונה מיועדת למורים ומתאמנים וותיקים ותעסוק בסדרה ראשונה ושנייה, מדיטציה, פראנאיימה ועוד. סדנה שנייה פתוחה לכל מי שמתאמן. מספר מקומות מוגבל. פרטים נוספים אנא פנו אליי לימור [email protected] 050-5721512

מה קורה בישראל

שבאותה תקופה (מרץ אפריל) מגיעים הרבה מאוד מאסטרי יוגה גדולים?!

anatina

New member
לא יודעת- אבל העיקר שקורה

וזה מעולה! דרך אגב בקרוב מגיע לארץ מארק וויטוול- הבנתי שהוא מדהים.

גם קרלוס מיגל פרס

ועוד מורה ליוגה וגם הדלאי למה הגיע או יגיע לארץ משהו מאוד עמוק מתרחש במדינתנו הקטנטונת. איזו אנרגיה נשכחת מגיעה ארצה וזה מעולה שזה כך!

garbo

New member
לא יודע עד כמה אתם אנשים

מאמינים (בדת היהודית), אבל אני שמעתי סיפור על מאסטר סיני שהגיע לארץ כדי ללמד את הרב גץ (רב ידוע ומקובל גדול), וכשהוא לימד אותו (הרב גץ ביקש שהוא יעביר לו את השיעור במקום הכי קרוב לקודש הקודשים) באותו מקום הוא סיפר לרב שכשהוא הגיע לארץ הוא הרגיש אנרגיה שגדלה ככל שהוא התקרב לכותל. אני אדם דתי, ולכן יותר קל לי להאמין בסיפור הזה.

אני לא אדם דתי

אבל לאחרונה יותר מתחדדת לי האמונה שיש ישויות גדולות יותר מאתנו והם שולחים אנרגיה לעולם בצורות שונות. לכן גם אני מאמין לסיפור הזה כי דת, לדעתי, היא בסופו של דבר עבודה עם אנרגיה. ולכן זה הגיוני לי שבמקום קדוש כמו הכותל תהיה כמות אנרגיה גדולה יותר מבמקום אחר

anatina

New member
הדלאי למה כבר הגיע כמובן

והוא אכן אנרגיה נשכחת

למעלה