עברה חצי שנה

../images/Emo12.gifעברה חצי שנה../images/Emo2.gif

חצי שנה עברה מאז שהתחלתי לנהל את הפורום
אז אני רוצה להגיד לכם כמה מילים: דבר ראשון,והכי חשוב,אני חושבת שזאת הקהילה הכי מדהימה בעולם, אני אוהבת כל אחד ואחת מכם המון,כיף לי לכתוב פה בכל פעם מחדש,ולכם
אני מקווה שאתם מרוצים מהניהול שלי עד כה, אני מקווה שליאל מרוצה מהפורום הזה
, אני שמחה שהפורום הזה פעיל, אני שמחה שליאל התארחה בבלוג TV, אני שמחה שבמהלך החצי שנה הזאת התגבשנו ואפילו ארגנו מפגש מצויין
ו..אני מקווה שהפורום הזה ימשיך להיות
אני מאוד אשמח לקבל מכם תגובות, לשמוע אם אתם מרוצים, אם יש לכם טענות,הצעות,הערות וכל דבר...

כבר אמרתי לך אסל שוב פעם לא מזיק

המון המון בהצלחה בזמן קצת שאני פה אני מרגיש ואני רואה שאת עושה עבודה מדהימה מקווה שהחצי שנה הבאה לפחות יהיה לא פחות מצוין.

הדרו'ש..!!

וואוו איך החצי שנה עברה מהר ..!! כאילו לא הרגשתי אתה מרוב שאת מנהלת את הפורום הזה בצורה הכי מדהימה שיכולה להיות ..!! אז מקווה שיהיה עוד הרבה חציי שנה ועוד שנים שלמות שתנהלי תפורום (אם תרצי כמובן) כי את עושה את זה מצויין ואין לך תחליף ..!!

°°NaTaLi°°

New member
הדרושש

הדרוש את המנהלת הכי טובה ומדהימה בעולם!! ואת יודעת שאני אוהבת אותך מאוד?? אנחנו מכירות בערך 4 שנים!! ואת אחת החברות הכי טובות שלי! יש משהו שאת לא יודעת עלי? חח!! את מנהלת מדהימה! ומוכשרת(היתי חייבת להגיד) חח! אוהבת מאוד נטלי

נטלילו'ש... ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת למה,אבל כשקראתי את התגובה שלך כמעט התחלתי לבכות..
אני רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך מאוד מאוד, ולחדש לך שלפי החישוב שלי,אנחנו חברות מינימום 5 שנים!
וזה -יותר- מדי טוב
ואני עדיין אוהבתותך המונמון
ואני שמחה שהכרתי אותך, ואני שמחה על כל פעם שנפגשנו ועל כל הזכרונות שתמיד תמיד ב
שלי... מקודם חזרתי עם אחי הביתה מאיזה מקום.. ופתאום באמצע שומקום התפרצתי בצחוק.. ואז התחלתי לספר לו שקיבלתי "פלאשבק" ונזכרתי בהופעה של ליאל. בקטע שאני רצתי לשורה הראשונה ואת נתקעת עם השומרים..פתאום שמעתי אותך צועקת "הדר" ואני הסתכלתי אחורה וראיתי אותך רצה בטיייל..
חח,זה היה כלכך מצחיק
וגם בקטע שאנחנו צעקנו "3,4 ו....ליאאללללל.." ואז אח"כ כל השורות הראשונות צעקו אחריינו...יואו,איזה זכרונותתתת..
טוב,זה הפך לשרשור אהבה
בקיצור,תודה על שאת חברה מקסימה ועל שלמרות שאת מכירה את החסרונות שלי את עדיין חברה שלי
ותודה על כל מה שכתבת למעלה
אוהבת..

°°NaTaLi°°

New member
חחחח

כן הזיכרונות האלו תקועים לי בראש ולא יוצאים... אני בחיים לא אשכח שהם לא נתנו לי לעבור והתחילו לשאול אותי שאלות ואני נלחצתי כי כל האנשים רצים ואני נתקעתי שם.. ואת רצת ואני מה זה נלחצתי וכדי שתעצרי נתתי צרחה "הדר" והשומרים נתנו לי ללכת... והתחלתי לחפש אותך ואז צעקת לי נטלי אני כאן... אני בחיים לא אשכח גם שקניתי תכרטיס באמצע שאת צבעת ואני הדבקתי תמדבקות! וכן ששיגעתי אותך שראיתי את ליאל למרות שזאת לא היתה היא... עד שבאמת ראיתי אותה ואמרת לי שזאת לא היא והתחלנו להתווכח עד שראית את תנועות הידיים שלה אז הבנת שזאת באמת היא. ושאלת אותי עם אני רוצה לצרוח(או שאני שאלתי חח) אמרת לי כן רק עם אני צוחקת איתך צרחנו ביחד ופתאום כל הקהל איתנו חח זה היה קורע... ואיך שהתווכחתי וצרחתי עם הילדים האלה שהתחילו לצחוק עלינו שבאנו בשביל ליאל... ואת התפדחת(כאילו שאת לא יודעת שאני מטורפת חח) בקיצור זה היה הדבר הכי כיף בעולם! בחיים לא נהנתי ככה! לא משנה כמה כאבו לי הרגליים(8 שעות רק עמדתי) ו6 שעות התאפקתי לשירותים והפחד שהשומרים יזרקו עלינו תדלי מים,כמה שיגעתי את השמור את זוכרת? לא הפסקתי לשאול אותו עם הוא זורק את זה והוא אמר שלו ולא האמנתי וכל הזמן בדקתי מה הוא עושה עםפ הדלי, עד שראיתי שהוא התחיל לחלק מים לשתות לקהל חח ואז ירד לי אבן מהלב חחח והדבר הכי מפחד שהלכנו לראות את דניאל ובר ואז אמא של ליאל באה וזה היה כל כך מפדח בשבילי! כי את כולכן היא מכירה חוץ מימני והיא נתנה לכן חיבוק ואני היתי כזה בצד מתה מבושה חח ואז אמרת לה נטלי זאת אמא של ליאל, והיא עשתה לי כזה הי ואני עשיתי לה הי ולא ידעתי מה לומר חח... ואני חייבת לציין שבלעדייך החוויה הזאת לא היתה כל כך מיוחדת!! ושאני אוהבת אותך מאוד!! ושאת חייבת זכור שגם לי יש חסרונות ושלי יותר גדולות משלך! חח אומנם לי קל לי להתחבר עם אנשים... ובזכותך למדתי לא לאבד את התקווה, ואני מקווה שבקרוב אני יעזור אומץ...(וירשם לחוג ג'ז)... לשירה ומשחק זה קצת קשה יותר ההורים שלי לא בדיוק מרשים לי אבל לג'ז אבא שלי מרשה...(אולי ככה אני יוכיח לו שאני כן יודעת לרקוד, והוא יזכור שהיתי קטנה לא הפסקתי לרקוד... כי מה שבטוח אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול!... ואף פעם לא רציתי להיות שחקנית וזמרת, זמרת גיליתי רק אחרי שעזבתי את המקהלה גיליתי כמה המוזיקה חשובה לי, שחקנית אני חושבת אחרי שהלכתי לסוכנות הזאת... ותאמת בזכותך אני קוראת יותר וגם כותבת, למדתי לאהוב את עצמי יותר רק בזכותך!! את נתת לי להבין כמה אני באמת חשובה להרבה אנשים, ואת יודעת כמה את חשובה לי? נכון? תיזכרי שכל פעם שאת בצרה אני מתקשרת מליון פעמים... ושיוני היה בבית החולים התקשרתי כמה פעמים ביום כי באמת דאגתי שהתקשרתי בפעם הראשונה את בכית.. ואני לא הפסקתי לבכות לא ישנתץי בלילה, יום אחרי היית כל כך מאושרת ואפילו נתת לי לדבר עם יוני שעשיתי לו רק כאבי ראש חח! ושיגענו לו תשכל ביחד חח! בקיצור אני אוהבת אותך המון המון!! ובחיים על תשכחי את זה!! אוהבת אותך! ולא משנה כמה אנחנו רבות! אנחנו תמיד משלימות! למרות שכל פעם שזה קורה! אני מתה מפחד שלא תסלחי לי! אבל בסוף הכל מסתדר!! תודה לאל!! ותבטיחי לי שלעולם לא תפסיקי לחייך? ולכתוב? ולהעריץ את ליאל? והכי הכי חשוב לאהוב!! אוהבת מאוד! ואני אוהבת יותר!! חח נטלי

תקראי את ההודעה הזאת פעמיים..../images/Emo26.gif

פעם אחת כדי לקרוא רגיל, ובפעם השנייה כדי לזכור כל מילה שאני אכתוב לך כאן... הפתעת אותי יותר מתמיד.עכשיו. יש לך מושג איזו כשרונית את
חצי מההודעה הזאת אני רק צחקתי.ולא סתם "צחוק" של "חחח",אלא באמת צחקתי. ובחצי השני,מאותו הרגע שקראתי ועד עכשיו,אני כלכך... לא יודעת איך להסביר לך. הייתי רוצה עכשיו לתת לך חיבוק ולהגיד לך שאני אוהבתותך הכי בעולם. אבל תצטרכי להסתפק בהודעה הזאת.. מדהים. מדהים לראות כמה עברנו. אני לא אשכח איך היית -היחידה- שהתקשרה כשהייתי בצרות הכי גדולות, אני לא אשכח איך היית -היחידה- שעקבה אחרי כל צעד שלי בחיים, אחרי כל 'מהלך'. בכל פעם. אם זה בכל מה שקשור להפקה של 'יאיר דורי' ואם זה בכל מה שקשור לאהבות ואם זה בכל מה שקשור לליאל. את פשוט תמיד.פה.ב
. ריגשת אותי כלכך. לפעמים אני לא מבינה למה אנשים אוהבים אותי ברמה כזאת. ולפעמים אני גם לא מבינה למה אליס,חברה טובה שלי,התכוונה כשהיא אמרה לי לפני המון שנים "את תשני את העולם". אבל אם אני באמת גרמתי לך לכל אלו: "ותאמת בזכותך אני קוראת יותר וגם כותבת, למדתי לאהוב את עצמייותר רק בזכותך!! את נתת לי להבין כמה אני באמת חשובה להרבה אנשים" אם באמת,באמת גרמתי לכל אלו. כנראה שבאמת אחרי הכל הייתה משמעות למילים שאמרה לי. אני.אוהבת.אותך.

°°NaTaLi°°

New member
אויי כמה שאני אוהבת אותך!!

יש פעם שאת לא רוצה לתת לי חיבוק? את יודעת טוב מאוד מה עבר עלי בשנים האלה ואני לא מתחנפת, עכשיו אבל שאני אומרת לך את זה את לא מבינה מה עובר לי בראש ואני רצינית שאנ אומרת "שרק בזכותך אני עוד חיה"... לקח לי זמן להבין מה המשמעות שלי בחיים האלה? ותאמת אני עדין מנסה להבין יותר? אבל אני עוד ילדה... יש לי עוד זמן בשביל להבין את משמעות החיים... למרות שכרגע אני מפסידה את הילדות... ואני מודעת לזה... ואני יגדל אני יצטער על כל רגע... אבל רק השנה הבנתי כמה אני מודה ללירון(לא ללירון כרקוקלי, אלא לילדה שהכרתי בשם לירון, שפשוט פתחתי עליה את הלב, והיא נורא נלחצה... עד שיום אחד היא אמרה לי שהיא מתנתקת את הקשר) יום אחרי נפלט לי הכל בבית ספר... יום אחרי נשארתי בבית ורק בכיתי אבל יום אחרי זה שחכתי הכל... אומנם החברות שלי התיחסו עלי שונה בהתחלה... אבל גרמתי להם לשכוח מכל מה שאמרתי... וכרגע אני ילדה רגילה אומנם משוגעת על כל השכל... למרות שאמרתי לך את זה אלף פעם אני יחזור על דברי "שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה, זה רק בגלל שאני רוצה לצחוק,לזכור ולא לשכוח את התקופה שהיתה לי שהיתי קטנה) ואף אחד לא יודע את זה חוץ מימך... ושאני באה לכיתה ולא מחייכת... שירי אומרת לי: "למה את לא מחייכת אני לא רגילה לראות אותך ככה... מה קרה לך?את לא מרגישה טוב?" אומנם התבגרתי קצת השנה כי זה הפריע לחברות שלי שאני מתנהגת ככה.. בהתחלה כולם התלהבו עד שנימאס להם... את האמת המטרה שלי היא להצחיק את עצמי לא מזיז לי מהאחרים... למרות שהמטרה לי שלי כיום היא לגרום לשירי לחייך... להראות לה שהיא לא מי שהיא חושבת שהיא... בן אדם קר... כי היא לא... אבל היא עוד לא מבינה את זה... אני בחיים לא אשכח שהיתי צריכה אותך הושטת לי לא יד אלה שניים, ותמיד נתת לי עצה טובה. ואין לך מושג איך הרגשתי שאני ו* כתבנו לליאל הודעה ושגילית את זה נורא כעסת עלינו ולא רצית לדבר איתנו... והרגשתי כמו שבחיים לא הרגשתי מעולם הרגשתי שהרסתי חיים של 3 אנשים... ולא הפסקתי לבכות עד שכתבת לי שאת אוהבת אותי, בהתחלה לא הבנתי מאיפה זה צץ,כאילו לפני 5 דקות שנאת אותי ועכשיו את אוהבת אותי? מה יש לך? ופתאום סיפרת לי שדיברת עם ליאל דיברת עלי סיפרת לה על הברכה שכתבתי לך ביום הולדת שהבריסטול היה כתום בגלל ליאל, על המתנה, וכו... ושסלחת לי היתי הבן אדם הכי מאושר בעולם!! ושחכתי תדבר הכי חשוב בזכותך אני נפתחת לאנשים!! ופחות ביישנית ורגישה... ושאת עברת תקופות לא טובות בהתחלה ממש בהתחלה שהכרנו תמיד היתי שם תודי? חח תמיד הקשבתי לך ואת לי, עזרנו אחת לשניה... בפעם הראשונה שנפגשנו רק התפקעתי מצחוק אנחנו אחת מול השניה ולא שמתי לב עד ששאלת אותי את עם מכנס בצבע ורוד כזה הסתכלתי על המכנס ושאלתי אותך איפה את הסתכלתי בכל הכיוונים חוץ מקדימה ואמרת לי מולך.. ושחכתי לשניה איפה זה מולך עד שראיתי אותך ורצנו אחת לשניה במעבר חציה בול באמצע חח והתחבקנו זה היה רגע בלתי נשכח...!! אני בחיים לא אשכח את היום הזה חחח!! את זוכרת שהבטחתי לך שאני יקנה את הספר שתוציאי ראשונה? אני עדין מחכה שתוציאי אותו כבר כדי לקנות אותו!! אוהבת אותך מאוד מאוד נטלי

../images/Emo24.gif ענקייייייייייייייי

אוהבתותך אוהבתותך אוהבתותך אוהבתותך אוהבתותךךךךךך יואו,איזה שרשור מרגש זה נהייה עבורי
שכחתי להגיב לך בקשר לכל הריבים שלנו וכ'ו.. תמיד אמא שלי אומרת "אין חברות טובות בלי ריבים"... אז כנראה היא צודקת
יש פה דברים שאעדיף לכתוב לך בפרטי, אבל אני חייבת להגיד לך שאם יש דבר אחד בטוח-זה שאת לא צריכה לחשוב אפילו על זה ש'תצטערי על הילדות',כי זה -כלכך- לא נכון. תסתכלי על ליאל. תנסי לדמיין את החיים שלה. למרות הכל,בכל זאת,היא לא חיה כמו כל ילדה רגילה... וגם את,אולי לא ילדה רגילה,וגם אני לא. את יודעת למה? כי כולנו,גם את,גם אני,גם ליאל [ועוד המון..]-מ י ו ח ד ו ת . את מבינה את זה? אז אולי חסר דבר אחד,ואין לך דבר מסויים. אבל יש לך דברים אחרים, ויודעת מה? אלו הדברים הכי חשובים. ואת ההמשך אני כבר אכתוב לך כשנדבר מחר.. ובקשר לספר...
הממ,אני כבר מזמן הפסקתי לכתוב אותו. [ואל תשאלי למה,אני בעצמי לא יודעת..] אולי כי החיים שלי התמלאו בדברים שגורמים לי הרבה יותר אושר [אהמ אהמ,ליאל..]שאני לא מרגישה שאני צריכה לשבת בבצפר ולכתוב במשך כל היום על דפים... את הזכרונות אני יכולה לכתוב תמיד.[למרות שאני מאמינה שככל שכותבים מהר יותר-ככה זוכרים הרבה יותר] לפעמים אני כותבת פה ושם על דברים מסויימים,אולי יום אחד אני פשוט אעשה קישורים
,אבל אני כבר לא חושבת בכיוון הזה... לפחות לא כרגע.

nitzan111

New member
אני זוכרת שלפני אייזה שנה וחצי

את כעסת על נטלי והיא הכינה לך תמונה כזאת של ליאל ערוכה בפוטו שופ וביקשה שתסלחי לה. ולא הכרתי אז אף אחת מכן וחשבתי לעצמי אייזו חברה טובה... נטלי- ההודעות שלך מזכירות לי חברה ממש טובה שלי. שהיום טוענת שהיא הפסידה את כל הילדות. ( היא הייתה הרבה בדיכאון בגלל ההורים שלה, אבל זה משהו אחר...)

הנהההההההה זההההההההההה../images/Emo26.gif

רק שתדעי, חיפשתי את זה במשך 40 דקות בכללללללל המחשב שלי,בכל התיקיות שבמחשב שלייי[ותאמיני או לא,זה המון].. בסוף מצאתי בתיקייה של "liel" וזה נורא מצחיק,כי הייתי בטוחה שהתמונה בתיקייה אחרת לגמרי.... נטלי,רואה? אני שומרת ה-כ-ל
-אוהבת-

נ.ב חשוב..-

נאלצתי להפסיק את ההודעה אתמול כי המשפחה שלי הגיעה
אני רציתי גם להגיד תודה למישהי מאוד מיוחדת: ל
אביטלו'ש
אביטלי,אני מקווה שגם את מרוצה מהניהול שלי, ותודה ענקית- את עזרת לי המון. נתת עצות, תמכת, עודדת ברגעים קשים, והכי חשוב-שבאמת הצלחנו לשמור על קשר בלי שום קשר לפורום הזה.. ואני חושבת שהבת את העובדה ש.... אני תמיייייייייייייייייד אוהבת אותךךך!!!!

למעלה