ג'סיקה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כאילו מה?! מה המתח?! מה הקונפליקט?!
הייתי בטוח שתבוא עידית... מה שכן- עידית יודעת יפה מאוד איך לתחמן את העיניינים(!) כל הכבוד לה
עכשיו לאון ייצא מרוצה חחחח הוא יהיה המעצב הראשי ב"אופל". עכשיו דפנה נפלה בפח של עידית חחח ומייק כבר לא ראש החברה - ויוני לא ממש שם עליה אז יהיה לה קשה לחזור, הא?! כי הרי ברור שהכל פיקטיבי אצל הבריטי הזה... דפנרעה
יואו
רונית הכלבהההה
היא כזאת יפה
היום הסתכלתי עליה טוב טוב והיא בהחלט ראויה להיכנס לרשימת הרעות היפות שלי
היא נחושה בדעתה, היא כלבה, היא מהמאפיה של שולמן הזה (
) והיא בהחלט שווה
מה שכן- ידעתי מההתחלה שהיא תהיה כלבה ושהיא תעשה בעיות... אבל לא חשבתי עד כדי כך
לכן היא הייתה שקטה לכאורה, אבל לאט לאט מתקדמת ומטפסת למעלה
דניאל/שרון
הזוג הזה כבר מטמטם אותי... אני כבר לא אוהב אותם. הוא הפך להיות קנאי, מעצבן, נאדג' ונדבק... הוא גבר מעצבן לאללה- איפה דניאל האוהב, התומך, המחבק, המנשק שהיה עד לפני כמה פרקים?! אני מצדיק את שרון- היא לא רכוש שלו- היא תעשה מה שהיא רוצה בחיים שלה וכל עוד שהיא לא פוגעת בו ועושה דברים רעים הוא לא יכול להגיד לה כלום...
אז מה?! היא התקבלה לסרט, צ'כה לנשק, להתחבק ולעשות סקס שם אז עכשיו הוא דופק לה סצנות קנאה
עצבים... אוי מייק
מהפח אל הפחת |זבל| אבל דבר אחד אני שמח(!) - הוא הגיע סוף כל סוף לביתה של טלי... עכשיו היא תוכל לטפל בו טוב טוב ולדאוג לו. בני הזה לא מוסיף!!! הוא שיכור אחרי הימורים ומי יודע מה הלך שם עוד... אז מה אתה מטיח בו עכשיו דברים נוראיים?! למרות שהמאפיה משתלטת על "אופל" וכדומה...
לגבי מייק - לא אהבתי שהוא מערב את בני בעסקאות המפוקפקות של שולמן והשמן עם השפם הזה חחחח
היה אחלה פרק... מחכה למחר נראה מי זו ג'סיקה