ציון דרך ראשון...
אמא'לה

../images/Emo12.gifציון דרך ראשון... ../images/Emo2.gifאמא'לה

נכון שיש פה לא מעט חברים שכבר עברו ציוני דרך? אני אשמח לקבל מנסיונכם וכוחכם.... היום ישבתי בריכה עם חבר קבוצה שאוטוטו בע"ה יחגוג ציון דרך. אוטוטו.. כאילו כמוני בערך - כמה חודשים. נכון שהתכנית מדברת איתנו על "רק להיום", וחברים מציעים לא לתכנן שומדבר ועוד כל מיני כאלה שלא תמיד מונעים את המחשבות האלה, את הדאגה והחששות מציון דרך ראשון. בעיקר אנחנו, אני והחבר, ואני מניחה שעוד כמה, לא ממש מדברים בחדר. אם להעיד על עצמי, אז בתשעת החודשים שאני הולכת לפגישות על בסיס יומיומי כמעט, עדיין לא העזתי להתחלק או לפצות פה... מה עושים? איך מתכוננים אם בכלל לציון דרך? בא לכם לשתף מנסיונכם וכוחכם? תודה על תשומת ה
אוהבים

בכל בזמנו של אלוהים.........והכל ברצונו......

ומה איתנו? אנחנו נתונים לחסדיו ומחוייבים לתוכנית ולעצמנו ולעשות את 'עבודת הרגליים'. כל השאר - לא תלוי בנו.......... אני כבר 4.8 שנים בחדרים, עוברת בזמן האחרון תהליך נפשי מסויים... מתחלקת בקבוצות, אבל מסרבת להנחות, כי לא מסוגלת. יודעת שהכח העליון שלי יכוון אותי ויתן לי מסר מתי לחזור לשירות הזה של ההנחיות.

בכל בזמנו של אלוהים.........והכל ברצונו......

ומה איתנו? אנחנו נתונים לחסדיו ומחוייבים לתוכנית ולעצמנו ולעשות את 'עבודת הרגליים'. כל השאר - לא תלוי בנו.......... אני כבר 4.8 שנים בחדרים, עוברת בזמן האחרון תהליך נפשי מסויים... מתחלקת בקבוצות, אבל מסרבת להנחות, כי לא מסוגלת. יודעת שהכח העליון שלי יכוון אותי ויתן לי מסר מתי לחזור לשירות הזה של ההנחיות.

ה ../images/Emo133.gif נראה כמו שרודף אחרי עצמו ../images/Emo168.gif

אין נוסחה לחוויה רוחנית כל היופי של התוכנית הזו עבורי זה העוצמה של ציון דרך ומה שמתלווה אליו... למה לא להינות מה
הזו עם כל מה שיש בתוכה בסוף את עוד תיזכרי בחיוך בתקופה היפה הזו אני למשל בציון דרך הראשון: תיכננתי מה להגיד,ומי יבוא [ כמובן אלו שהייתי אצלם + חצי עולם ], ומה יגידו לי בברכות, והתלבטתי מי יעניק לי מה [ וכמובן שחמש חברים זה לא מספיק,השאר ייפגעו..] ,ונרשמתי חודשיים לפני, והכנתי חבר טוב כמנחה בערך באותו זמן , ואפילו חשבתי על מנחה מחליף... והכנתי בגדים יפים וביקשתי מאישתי שתגהץ, ודאגתי בכאילו שלא במיוחד לעוד כיסאות בחדר הקטן שלנו, כי אני הפותחן ויש לי "אחריות.." והגעתי בצהריים בין הטלפונים להכין את החדר. ו..ו...ו....ו...
בסדר אחותי? את לא לבד..? תהני מהשגעת זה לא יחזור לעולם... אה, יש מצב לשדר את ציון הדרך שלך בוידאו קונפרנס לחדרנו הקט..?

תגידו... ישנתם צהריים, כמוני../images/Emo35.gif

מה אתם עושים פה בשעות כאלה? האמת היא שאני לא ממש רואה את עצמי נרדמת עכשיו, אחרי ארבע שעות שנת צהריים
ובכל זאת, מחר יום רגיל... רק להיום.. תכנית... כאלה. *חישוקים
אוהבים
חישוק = חיבוק ונשיקה.

אוהבים אותך נעמה ../images/Emo24.gif

אשת חיל, אוהבים אחותי . סופשבוע טוב, בשורות טובות, ושייפתחו במהרה שערי שמיים, וייתגשמו כל תפילותייך, אמן. ואם אפשר את התפילה שעיקרית, שעה אחת קודם... אמן !

../images/Emo6.gifמתפוצצת מצחוק../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

חשבתי שרק אני לונורמלית... כאילו.. לרגע הייתי בטוחה שאני ממציאה דברים והנה בפעם השלושתלפים מסתבר שאני לא כל כך.. יענו כמו כולם... היה אחלה ציון דרך הערב.. ישבתי כרגיל מטר מהשולחן. חבר טוב שהתחלתי את הדרך לצידו, אבל ממש לצידו (כסא ליד כסא במרכז יום עד שהצוות החליט להפריד בינינו...) חגג היום שנה. ראיתי בבירור את הפחד בעיניים, את הזיעה
את הצבעים שמתחלפים בפנים, את הרעד, שמעתי את המילים שנלחשות ועוד יותר שמעתי את השקט הגדול ששורר בחדר מלא כשכולם מצפים למוצא פיו. יותר מהכל התרגשתי מהברכות בסופו של ערב.. ושוב - נדמה לי שהרבה יותר קשה לי/לנו לקבל מאשר לתת.. זה לא מה שהפך אותנו למכורים? לפחות חלק מזה? רפיאלי, תודה אח יקר, תודה לכל מי שטרח להשיב ולהרגיע, גם במסרים האישיים
אני גאה.. גאה להיות עדה ולפרגן לחבר טוב שעשה את זה בגדול, בטבעיות, בפשטות. מאחלת לעצמי להגיע ליום הזה, ולחברים עוד הרבה ימים לבנים ואיכותיים כאלה של "שגעת" ושמחת חיים. אוהבים

יש לי ../images/Emo62.gif בשבילך

את הבן המתרגש שלי הקלטנו באולפן אומר את הדרשה עם מוסיקת רקע באלם שידרו את זה על רקע מצגת מתמונות ינקות \ילדות \נערות.. יש מצב שאת נכנסת לאולפן באילת , ומתחילה בסטרט-אפ חדשני לדור שנות ה2000 ב NA ..? או שאת מעדיפה את זה באולד פאשן טבעי זה הכי,אחי .. אחותי כמובן רק זו ה
בפרסומת לכו כבר לישון את יש לך ערימת ילדים על הבוקר, ונעמה יש לה ערימת מבוגרים שמתעקשים להיות ילדים.. ונהנים מזה. אם לא נרדמתם, תחזרו. א ו ה ב י ם

../images/Emo66.gif../images/Emo202.gifשגעת על מלא הא?

כאילו, אני בקושי יכולה לחשוב על משהו "קטן וזעיר" כמו חדר מלא באילת, אתה מדבר איתי על וידאו והקלטות ועל..... אמא'לה ולהקתה בקיצר... ובקשר לילדים.. נ-ג-מ-ר
מחר חוזרים לקרחנה שלנו, המבוגרים שמתעקשים להישאר ילדים, והמדריך שלנו גם יוצא לחופש לאיזה שבוע, בכלל שערורייה...
יאללה, להתפזר.. אחלה לילה
אוהבים

נעממי5

New member
הנה אני !../images/Emo24.gif

כל הזמן אתה צודק ? ומאיפה הפרוטקציה הזו? אההה אני יודעת, אל תגיד לי ..... אוהבים אותך איש יקר .
אני נזכרת איך נפל לי האסימון וצוחקת לבד.... !

המנהלת אמרה להתפזר ...../images/Emo199.gif

פרינציפ אני נשאר.. סתאאאאם לילה טוב מחיפה,ישראל קיבלתן דוז פואה על השרשור הזה עכשיו בטוח שאמשיך לבוא אוהבים

אחלה לילה../images/Emo29.gif../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif

מלאת אסירות תודה על היום הזה, על היותכם בחיי, על היותי מכורה. אוהבים

בוחרת יקרה רוצה לומר לך שגם מהמקום שלי

עוד מעט חוגגת שבע שנם וגם אני בלבטים מה יהיה ואיך יהיה גם אני לא מתחלקת בחדרים. וגם לי זה קשה . חוגגת בעוד שלושה ימים ומתה לבטל הכל ולא לחגוג הבטן מתהפכת לי הראש מספר לי שאין לי מה לתת. למרות שעברתי המון בשנתים האחרונות שלי ואם זאת נשארתי נקיים. גם מחלת הסרטן . והכי גרוע בעל פעיל ועדיין נקייה ואם לי את היכולת להכיר בזה שיש לי מה לתת. יכולה לומר לך תהני מההתרגשות ותשארי הכל לאלוהים מה שיהיה זה מה שצריך להיות. הצעה קטנה תתחילי לדבר בעשר דקות אפילו על הפחד זה מה שאני עושה העניין לתרגל לפתוח את הפה לפני אנשים ולהחשף. רוצה לספר לך שגם כאן היה לי קשה לכתוב . כי אני טיפוס מאד סגור ונוקשה עם עצמי. אוהבת ענת.

../images/Emo51.gif משי ארגמן, אוהבים../images/Emo24.gif

הרבה ברכות על שבע שנות ניקיון, ואיחולים להמשך דרך צלחה ויום נקי ואיכותי לחיים שלמים. תודה על השיתוף, אוהבים

למעלה