קראתי כאן הודעה|זבנג|

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif קראתי כאן הודעה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שכתבה מיטללל ידידתי משכבר הימים(נוו... שתיהיה התחלה רישמית...
ממצב??
) טוב טוב שכחו את ההקדמה הפלצנית
(למה אני לא מוחק אותה אינלימושג... תזכרו תמיד להאשים את השעה) בכל מקרה... מיטל כתבה שלבנאדם לא היה ביטחון עצמי והוא לא הסתכל לה בעיניים עכשיו אני שואל איך זה קשור
אני למשל בדרך כלל לא מסתכל לאנשים בעיניים כי אני מתחיל לצחוק אחרי זה... יש בזה משהו שמצחיק אותי... וגם כשאני עושה את זה בלי לצחוק... אני אף פעם לא באמת מצליח לראות את העיניים... אחרי הכל אני בקושי רואה אז אתם רוצים שאני גם אראה את העיניים?? מה שאני מנסה לשאול כאן... מהם הסימנים לביטחון עצמי נמוך?? והאם אתם מסתכלים לאנשים בעיניים??(וממש תחשבו על זה... אל תגידו ישר כן... כי לי לקח זמן לקלוט שאני רוב הפעמים לא מסתכל לאנשים בעיניים... ולא משנה מי הם...)

s h i r k u s h

New member
ביטחון עצמי נמוך...

בתור בעלת ביטחון עצמי די נמוך אני חושבת שאחד מהסימנים של הביטחון העצמי הנמוך זה להיות לא נינוחים בכל מקום, להיות שקטים יותר מדי או לדבר יותר מדי כדי לכסות על הביטחון העצמי. אני מנסה להסתכל לאנשים בעיניים אבל האמת שזה די מביך אותי, במיוחד אם זה בדייט רומנטי.

ChilD SouL

New member
מממממ....

אני חושבת שלא תמיד אפשר לזהות בנאדם עם ביטחון עצמי נכון וזה כי הרבה פעמים הוא יכול לכסות זאת ע"י פעולות כאלה ואחרות, לשחק אותה.
אני לא חושבת שאדם שהוא שקט הוא בעל ביטחון עצמי, אולי הוא סתם כזה כי ככה הוא או אולי הוא ביישן, אין זה מעיד עליו כחסר ביטחון. כנ"ל לגבי בנאדם שמדבר יותר מדיי ולא יכול לשבת לרגע בשקט, זה לא מעיד עליו שהוא בעל ביטחון עצמי נמוך ומנסה לכסות על זה בפעולות הללו. לגבי העיניים אז... אני תמיד מסתכלת לאנשים בעיניים, לא יודעת למה אבל זה פשוט ככה. אם עובר בנאדם ברחוב - אני מסתכלת לו בעיניים, בדייט - הייתי מסתכלת לבחור בעיניים. אני מוזרה

אמממ טוב...

אני חושבת שהסימן הראשון לביטחון עצמי נמוך זה זילזול עצמי וכל המשתמע מכך...זילזול ביכולות, במראה, בהישגים.. אי החלטיות, כלומר התלבטויות אין סופיותלעיתים חסרות תכלית, ומתן משקל דבריו של מישהו אחר והדעה שהוא יותר טוב ממך.. יש אלף ואחת סיבות:) לגביי המבט בעיניים.. אני אישית בשיחה, בהתחלה מסתכלת בעיניים, אבל אחרי מבט ממושך, באופן טיבעי מתחילה פזילה, וכדי למנוע פזילה {כי אני לא פוזלת}, אני מסיטה את המבט לצדדים אחרים. כך יוצא שלא לאורך שיחה שלמה אני שוקעה במבטו של השני, מה גם שלעיתים זה קצת מביך.. כך שעצם זה שאתה לא שקוע בעיניים של הצד השני, זה בסדר:)

pain is MY love

New member
לדעתי...

בלי שום קשר לבטחון עצמי, להסתכל בעיניים זה אחד הדברים החשובים ביותר בשיחה! לטעמי לפחות מי שלא מסתכל בעיניים יוצר תחושה מסויימת של קירות, ריחוק ואפילו חוסר אמון... מי שלא מסתכל בעינים כבר נדלקת לגביו נורה אדומה ולכן אם מיטל חששה באותו מקרה ספציפי שהבחור מולה חסר בטחון אז העובדה שהוא לא הסתכל לה בעניים רק חיזקה את החשש הזה באותו מקרה...

Lancelot99

New member
לדעתי ממש אין קשר בין איך הבנאדם

מתנהג לבין אם יש/אין לו בטחון עצמי. יש באמת שמנסים לפצות על היעדר הביטחון בעזרת הרבה דיבורים ומעשים, אבל יש גם להפך - שלא מגיבים ויושבים בשקט כל הזמן. רוצה דרך לנסות לברר אם הבנאדם בעל בטחון עצמי או לא? תשאלי אותו על 3 דברים שהוא לא אוהב בעצמו, ועל 3 דברים שהוא כן אוהב. אם הוא ישר זורק 3 דברים שהוא לא אוהב, אבל לוקח לו מלא זמן לחשוב על מה שהוא כן אוהב - אז אין לו יותר מדי בטחון. ולהפך..

De-Panther

New member
אבל אם שאלו אותו את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השאלה הזו כבר מלא פעמים?? הוא דיי יענה עליה במהירות בלי לחשוב בכלל

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

כמה כבר שואלים את השאלה הזאת????? בכל מקרה, אני קצת ביישן בהיכרות התחלתית עם אנשים..... אז אני לא נוהג להסתכל להם הרבה בעיניים..... אבל בעיקרון אין לי בעיה. ואני דווקא מרבה לעשות את זה כי זה מראה על זה שאני מקשיב ומרוכז בשיחה עם אותו בן אדם....

אני חושבת

שבטחון עצמי נמוך מתבטא בעיקר בשיחות, בנוכחות. וכן, בהחלט במבט בעיניים. אני לעולם לא אדבר עם אדם ולא אביט לו הישר בעיניים. וחשבתי על זה רבות דווקא. אני חושבת שזה חשוב לנהל שיחה כשמביטים אחד לעיניי השני. לא משנה עם מי השיחה. זה מעיד על פתיחות, כנות, וכן, בטחון עצמי.

De-Panther

New member
ואם יש מישהו שממש..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מגעיל אותך ואת לא רוצה לראות את הפרצוף שלו??

אני לא אדבר איתו בכלל..

כי זה מטופש לדבר עם אנשים ששונאים. או שאני מסתכלת בעיניים ועושה פרצוף רע. ואז בנאדם מבין שאני לא רוצה להתנהג בגסות. אבל אני לא רוצה להתקרב אליו לעולם.

De-Panther

New member
ואם זה מורה??../images/Emo3.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט שהיה לי מקרה כזה של מורה שאני ממש שונא שרצתה לדבר איתי באסיפת הורים... זה היה דוחה
ואחרי זה היא לחצה לי את היד... איכס... לא נגעתי בשום דבר עם היד הזו עד שלא שתפתי ידיים

ilana4ka

New member
אמממ

סימנים לביטחון עצמי נמוך?? המממ חח כבר פגשתי המון דברים.. יש כאלה שמדברים מהר מדי והמילים מתבלבלות להם, יש ששותקים הרבה, יש שפשוט לא יודעים איך להגיב.. לא יודעת איך להגדיר את זה. אבל דבר אחד אני יכולה להבטיח-כשלבנאדם יש ביטחון עצמי נמוך, ישר שמים לב. זה שקוף.

למעלה