רגע של הארה

ketas

New member
../images/Emo12.gif רגע של הארה ../images/Emo205.gif

בראין כתב את The show must go on?? לא! זה לא יכול להיות! פרדי כתב את זה! כל החיים שלי חייבת ברהגשה ש"בוהימיין רפסודי" ו"שואו מסאט גו און" זה שירים שרק פרדי יכול לכתוב. הרסתם לי ילדות שלמה. פרדי כתב את זה! ~נשארת בהכחשה~
אגב זה מזכיר לי משהו, היו לכם כל מיני "רגעי הארה" כאלה שקשורים לקווין? דברים שפתאום גיליתם?
אני זוכרת רגע אחד מגיל 7 בערך, ששאלתי את אח שלי למה קווין התפרקו ולא פשוט מצאו סולן חדש. והוא אמר לי "טוב, קצת קשה להקים להקה אחרי שרבע ממנה מת". רק אז קלטתי שפרדי מת
.

כשהתחלתי לאהוב אותם

וגיליתי שאני מכירה יחסית הרבה שירים שלהם ועוד משו מההתחלה, כשקראתי כתבה על קווין ב'מומה' והיו דגימות משירים שלהם, גיליתי שה"dee do da" ב-living on my own זה לא מילים בספרדית!! (ושזה של קווין! - וככה חשבתי עד שגיליתי שזה של פרדי. טעות של מתחילים)

Y n 2 5

New member
אפרופו הDee da,

אני חשבתי (לגמרי ברצינות) שהוא שר "היא יורדת", כפי שאחד השדרים של תחילת הניינטיז (שאיני זוכר מי היה) אמר. היום אני מבין שהוא התבדח כמובן. אבל אז זה היה נראה לי טבעי, כי ידוע שפרדי שר בערבית קצת, אז חשבתי שאולי גם בעברית, ואולי זה מין מטאפורה, לפני שהוא יוצא מהארון... אבל את הסוף כולם יודעים. אח, עברו הרבה שנים. אני זקן !!! (ולא מאושר מכך).

../images/Emo13.gif

ואני עד עכשיו חשבתי (לא זוכרת מאיפה זה בא לי או מי מהפורום כתב את זה פעם) שתירגמו את השיר הזה לגירסא עברית! אז סתם איזשהו שדרן אמר בצחוק "היא יורדת"?

אוי.

לי היה רגע הארה כשקלטתי שקווין זו לא להקה של נשים.
אה, וכשהבנתי שמכבי ת"א לא המציאו את "We Are The hampions"

ketas

New member
קווין להקה של נשים?../images/Emo205.gif

חחח אני מנחשת שבעקבות "איי וונאט טו ברייק פרי"? חחחחח זה מזכיר לי, שחשבתי שזה באמת נשים. ולא הבנתי איך לאישה עם החולצה הורודה (האמפרדיאהמ) יש שפם
.

חחחחחחח

למדנו על קווין בשיעורי מוזיקה,ויום אחד חברה שלי ואני דיברנו על דה שואו מאסט גו און. פתאום זרקתי משהו על זה שבריאן כתב את זה,והיא הייתה בשוק. נראה לי שזה עדיין מבאס אותה מפעם לפעם...

ketas

New member
זה מבאס אותי, כל פעם ../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif

זהו, עברתי לשלב ההכחשה. פרדי כתב את זה, ופשוט אמר שזה היה בראין.

Ekrembo

New member
תכלס, יש המון שירים כאלה...

שהייתי בטוח שפרדי כתב, וכך פיתחתי את המיתוס עליו אצלי בראש. אבל לא נהרס המיתוס

ketas

New member
../images/Emo7.gifאיזה עוד שירים נגיד?../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

~לא בטוחה שאני מוכנה לתשובה~ תיכף תגידו לו שג'ון כתב את בוהימיין רפסודי ורוג'ר את קילר קווין.

CatsRule

New member
רגע הארה שלי

אמממ אין לי ממש רגע הארה רציני... אפשר לומר כמו שכבר אמרו פה-כשהתחלתי לאהוב קווין ממש ברצינות, (הפעם הראשונה ששמעתי את ANATO במלואו)

למעלה