ריפוי בעיסוק באונ'

hanalevi

New member
../images/Emo12.gifריפוי בעיסוק באונ'

היי לכולם אני מתעתדת להתחיל ללמוד ריפוי בעיסוק בע"ה שנה הבאה באוניברסיטה (נבחנתי בפסיכו במועד אפריל כרגע ממתינים לחתך..) רציתי לשמוע אם אפשר מסטודנטים לריפוי בעיסוק רשמים מהחוג, מהאוניברסיטה האנשים ובכלל... מאוד יעזור לי לדעת לאן אני נכנסת.... נ.ב.. שמעתי שהחוג מאוד צפוף במיוחד בשנתיים הראשונות, מישהו הצליח לשלב עבודה יחד?. תודה :) חנה

tutiris

New member
היי חנה

רשמים כלליים: המקצוע עצמו מעניין. הלימודים בעיקר בשנה א' קצת מתפלספים מידי... הלימודים די קשים אבל ניתן בהחלט להצליח. שנה ב' הכי קשה, אבל גם אותה עוברים. אחד הרשמים הכי חזקים אצל רוב השנתון שלי היה תלונה על הקשרים הלא הכי איכותיים בין האוניברסיטה לפקולטה לרפואה, אבל אני יכולה לומר לך בשמחה שהם למדו לקחים על הגב שלנו ויש שיפור ניכר... המערכת באמת די עמוסה, אבל הרוב המכריע בכיתה שלי כן עבדו במהלך הלימודים. אני בשנים א' וב' לא עשיתי הרבה (בשנה ב' הצטערתי שלא ניצלתי יותר את שנה א'). בכל מקרה, זה אפשרי. אם תרצי לשמוע יותר גיוון בדעות, תוכלי לשאול בקומונה שלנו- סטודנטים לריפוי בעיסוק אוניברסיטת חיפה שנה ג. בהצלחה לך! :)

hanalevi

New member
תודה

שאלה נוספת שצצה לי פתאום.. מבחינת האנשים, יש אווירה טובה?, חברותית- או במילים יותר פשוטות כיף ללמוד עם האנישם (כמובן שזה משתנה ממחזור אחד לאחר אבל לפחות רושם כללי..). ועוד קטנה, עכשיו כשאת כבר לקראת סיום וודאי כבר יותר במגע עם התחום המקצועי.. מה הרשמים שלך?, ישנו שוק עבודה?, היצע?, תנאים?.... זה מאוד חשוב לי מכיוון שיש סיכוי שאתקבל לריפוי בעיסוק השנה ואני רוצה לדעת באמת הכל לפני שאחליט סופית. תודה רבה :)

למעלה