שאלה לקלאב פוטים ותיקים

פרלמנים

New member
../images/Emo12.gifשאלה לקלאב פוטים ותיקים

הי, אני מבקשת לשאול לגבי עמידה עם הדניס. לאחרונה דניאל נעמד גם עם הדניס בלול
. הבעייה היא, שבניגוד לעמידה יציבה על כפות הרגליים, הרי שעמידה על הבר והברגים אינה יציבה ויוצרת "נעילה" אחורה של הברכיים ו"ריקוד" לא יציב... אנחנו לא כ"כ מוטרדים אם ייפול כי הלול בטוח ומרופד, אבל השאלה היא אם הריקוד הזה ונעילת הברכיים וכפות הרגליים אחורה, אינה מזיקה לדעתכן או מניסונכן. תודה רבה ושבוע מקסים, ג'סיקה התמונה להשווצה בלבד...

כמה שעות הוא עם הנעליים עכשיו.

כשהוא נעמד הוא אמור רק לישון עם הנעליים. כך אמרו לנו גם ד"ר בור וגם ד"ר הרצברגר כדשהיה בארץ. וזה גם הפרוטוקול. אם הוא עומד איתן מידי פעם ממש אין בעיה. אם כמשהו רגיל אז כן יכולה להגרם בעיה- לדברי הרצברגר. וכרגיל כל רופא והגישה שלו. לי היה ברור שלא צריך להיות אורטופד כדי לראות שיש כאן פוטנציאל לנזק. ושוב- יכול להיות שטעיתי. אושרי למשל, בגלל גמישות היתר שלו, לא ממש הצליח לעמוד איתן, הוא היה חלש מידי. יש ילדים שממש לומדים לקפץ וללכת עם הנעליים. ילדים שהתחילו עם השיטה מאוחר מאוד למשל, עדיין צריכים להיות עם הנעליים 3 חודשים רצוף, אז הם נעמדים עם הנעליים. בקיצור, לשיקולכם.

הצלחת להשוויץ. הוא בול דומה...

לך ולבעלך, ממש אי אפשר לטעות שהוא הילד שלכם.... אגב, מה עשית לבעלך בסוף ליום הולדת חבקי חזק את הקטנציק המתוק הזה גם בשבילי, עד שניפגש... אופס, אני לא יודעת לענות לך על השאלה....

פרלמנים

New member
תודה../images/Emo9.gif

אורית, תודה על הפרגון, אני מסמיקה מרוב נחת... ביומולדת של אסף טיילנו באזור ירושלים, (ביקרנו את סיגי.. סוף סוף) אכלנו ארוחת צהריים מפנקת וכפרית, ביקרנו חברים נוספים בירושלים, אכלנו ארוחת ערב מעולה והתפנקנו בבית. באותה השבת טיילנו בבוקר לשמורת פולג ועשינו פיקניק מהנה מאוד... היה מוצלח ואסף נהנה מאוד. תודה על ההתעננינות, ג'סיקה

טאניוש

New member
אפילו פרופ'פורת שהוא מהמחמירים

אמר לנו להוריד את הנעליים רק לזמן שינה אחרי שהילד נעמד. תתיעצי עם הרופא שלכם, אפילו בטלפון. יש לך במה להשוויץ

תחיצ

New member
אנחנו היינו באותה דילמה

כשמלאכי נעמד במיטה נתתי לו להמשיך לעמוד עם הדניס. כשהוא התחיל להעמד גם על הרצפה כבר הורדתי לו את השעות, והוא נשאר עם הדניס רק לשעות השינה. בפועל - השלב הזה עובר כ"כ מהר, שלא נראה לי שיכול להגרם נזק ארוך טווח (לפחות אצלנו זה היה ככה). וחוצמזה - במסגרת ההשווצות - מלאכי ממש הולך. הוא כזה דרדס חמוד שזה פשוט
לאכול אותו. להת'

פרלמנים

New member
מעדכנת בקשר לשאלה מהבוקר../images/Emo13.gif

קודם כל תודה לכל המשיבות, על שאתן כאן ועונות כל כך מהר! ממש ממש תודה! כמו שייעצתן, שוחחתי עם דר' טלי בקר הנהדרת, כי דר' וייגל בחו"ל, היא אמרה שלפי הפרוטוקול אמורים באמת להוריד בשעות וביקשה להגיע מיד אחרי החג לביקורת. כבר קבעתי תור. הכל קורה כ"כ מהר... היינו לפני שבוע בביקורת כשהעמידה הייתה עדיין מהוססת, ועכשיו דניאל בכלל לא מסכים לשבת או לשכב- רק לעמוד...אני מניחה שלמרות הקשיחות של הרופא שלנו בעניין השעות הוא יוריד לנו כי זה ממש מתבקש עכשיו... שוב, תודה על הכל. ועל הפרגונים להשווצה...איזה נחת. לילה טוב, ג'סיקה

למעלה