שאלה

osnatush

New member
../images/Emo12.gifשאלה../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

קפצתי מפורום חתונות, כדי להתייעץ איתכן, בעלות הנסיון.... אז ככה יש את הקטע הזה שהחתן צריך לסיים את כל התשלומים על הטבעת לפני החתונה. לי זה מאוד חשוב. לחברי-ממש לא, הוא על הפרנציפ לא רוצה ש"הרבנות" תכתיב לו איך לקנות את הטבעת ואיך לשלם עליה... ולכן הוא לא רוצה לקנות מעכשיו (החתונה במרץ) ות´אמת-גם אני לא (אולי אמצא יותר מאוחר משהו יותר יפה ואצטער..) ומצד שני-הוא לא רוצה לשים כסף בצד (שוב, הקטע של הפרנציפ ש"הם" לא יכתיבו לו...) בקיצור, איך זה היה אצלכם? כמה זמן לפני החתונה קניתם את הטבעת? סיימתם לשלם הכל לפני החתונה, או שרק אני ה"לחוצה" היחידה? אשמח לתשובה

אני גם לא מתרגשת מזה

קנינו את הטבעת שלי מהחשבון המשותף. גם זה אולי יכול להיות בעייתי. זה גם תלוי ברב שלכם. אני לא בטוחה רב ליברל יקפיד. עוד דבר שהרב (הליברל) שלנו אמר - שאם קונים בתשלומים באשראי זה נקרא שכבר שילמתם, כי אתם לא יכולים לבטל, זה לא כמו צ´ק. החנות כבר מקבלת את כל הסכום, וההלוואה היא של חברת האשראי. בכל מקרה - תוכלו אולי לקנות את הטבעת בתשלום אחד (שלי עלתה 500 ש"ח).

שמופית

New member
גם אנחנו בכלל לא שמנו על זה...

חיפשתי המון זמן טבעת שאני אוהב - אני בד"כ לא הולכת עם תכשיטים, לא אוהבת טבעות עבות ומגושמות (רק על אחרות) וחיפשתי טבעת דקה אבל מיוחדת. אניח חושבת שמצאתי את המיוחלת בערך חודשיים לפני החתונה ותמיר התלהב אז הכינו לו את אותה טבעת בדיוק. אני שילמתי על שלו והוא על שלי והן עלו 350 ש"ח (כל אחת) כך שלא ממש היו שם תשלומים
סתם מתוך סקרנות - על איזה מחירים של טבעות את מדברת ? אולי תמצאי משהו יפה ולא יקר ?

רחלילי

New member
קנינו לפני

לא בנתי למה לפרוס את זה יחסית ליתר ההוצאות של חתונה טבעות היו לא יקרות בכלל! פורסים תשלום לדיג´יי לאולם לצלמים אבל טבעת? אלא אם קונים משהו ממש יקר דיזינגופי שכזה. אפשר למצא טבעות יפות שעולות פחות מחמש מאות שח רק לדעת איפה לחפש.

uti

New member
מסכימה בהחלט

נראה לי שקצת נספחתם אולי בבחירת הטבעת כי לא בכל מקרה אני לא נתקלתי בעליות "גרנדיוזיות" של טבעות נישואים... בכל מקרה אנחנו שילמנו לפני כי זה ממש לא עלה הרבה... אם תרצי פרטים לגבי מי שהזמנו ממנו את מוזמנת לשלוח לי מסר בנושא.

Hadar p

New member
הבהרה! אפשר לשלם בתשלומים

בכרטיס אשראי!!!!! מבחינת הרבנות זה בסדר כי בית העסק כביכול מקבל את התשלום מראש חברת האשראי היא זו שפורסת לתשלומים! אסור לשלם חלק ולהגיד בחודש הבא אני אבוא לשלם עוד.... כאן הרי זה לא קורה אם משלמים משלמים הכל מקסימום בתשלומים! צ´קים לפי מיטב הבנתי לא תופס אבל כרטיס אשראי זה בסדר גמור!

נופר30

New member
תגידו מה הלחץ?

אתן חושובות שהרב שואל מאיזה חשבון זה יצא ? הוא שואל אם נקנה בכספך החתן אומר כן ובזה נגמר מה קורה פה ? למה הלחץ ? לנו היו טבעות חודשיים וחצי לפני ( וגם זה רק כי נכנסו לחנות כדי להתחיל ולהתעניין ושם מצאנו אותן קוראות לנו וקנינו ) תתחילי לחפש מה זה משנה תמצאי תקני ושיהיה בבית ( ואם את מאמינה באמונות תשימי אותן לשמירה אצל ההורים )

למעלה