שאלה כשנכנסים לאתר הזה יש שיר... מזה השיר הזה
S Shakira paradise New member 22/7/03 #1 ../images/Emo12.gif שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כשנכנסים לאתר הזה יש שיר... מזה השיר הזה
../images/Emo12.gif שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כשנכנסים לאתר הזה יש שיר... מזה השיר הזה
S Shakira paradise New member 22/7/03 #2 ../images/Emo12.gif אולי זה chali מריאנמיישן../images/Emo105.gif * חושבת לעצמי*
S Shakira paradise New member 22/7/03 #4 ../images/Emo24.gif תוןדהההה דניתת ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif איזה מהמם
V vodkafinlandiarules New member 24/7/03 #7 ../images/Emo32.gif מישהו רואה '24'? ../images/Emo12.gif וראה את הפרק של היום? שטרי ופיל נכנסו לחדר של קים היה מאחוריהם פוסטר של לינקין פארק! ואני אומרת לאח שלי: "לינקין פארק, יש לה פוסטר של לינקין פארק! " אוי זה היה מצחיק..
../images/Emo32.gif מישהו רואה '24'? ../images/Emo12.gif וראה את הפרק של היום? שטרי ופיל נכנסו לחדר של קים היה מאחוריהם פוסטר של לינקין פארק! ואני אומרת לאח שלי: "לינקין פארק, יש לה פוסטר של לינקין פארק! " אוי זה היה מצחיק..
C CTU Agent Dessler New member 29/7/03 #10 הפוסטר של לינקין פארק... ב-"24" הופיע כבר בפרק הראשון. בתמונה שצירפתי אפשר לראות את הפוסטר מאחורי ג'ק באואר.
הפוסטר של לינקין פארק... ב-"24" הופיע כבר בפרק הראשון. בתמונה שצירפתי אפשר לראות את הפוסטר מאחורי ג'ק באואר.
D Deore New member 24/7/03 #9 כמו שאמרו זה carousel וכנראה שזה רמיקס שלו. קארוסל זה קארוסלה. בעברית- סחרחרה.