שרשור פרק 69 - סוף מפתיע

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo12.gif שרשור פרק 69 - סוף מפתיע ../images/Emo12.gif

את כל התגובות, השאלות וכל מה שיש לכם להגיד על הפרק של היום - שרשרו לכאן. צפייה מהנה!

ANGELUSPIKE

New member
איזה פרק טוב היה היום

צ'יף וג'יני נראים כמו זוג נשוי, עוד כמה פרקים אויל אפילו עד סוף השבוע נראה נשיקה בניהם. הסוף באמת היה מפתיע, איך הוא מכיר את ליבי.

ש נ י ל י

New member
סתם שאלה לכול חברי הפורום:

מה אתם אומרים שמייקי, אנה, זואי וסול יענו לדילן? לדעתי הם ינסו להתחמק מלענות על השאלה, אנה תפרוץ בבכי ואז באין ברירה הם יגידו לו שהם מכירים אותה.

ny22

New member
מנהל
כמה שאני אוהב מקרים כאלו...

שבהם נראה לנו שאין מוצא ולא משנה מה הדמויות יעשו - לכל מה שהם יעשו יהיו השלכות שלילות... אולי בסוף הם ימצאו דרך להגיד לו את זה.

Yarinv

New member
פרק אקשן מותח כמו שצריך../images/Emo9.gif

קטע הפתיחה עם קרב היריות היה טוב, שכחתי שיש את סם שגילה שהם חפים מפשע ושיכל להציל אותם. זה באמת נראה משימה בלתי אפשרית להפוך את ג'יני וצ'יף לזוג עם כל היריבות הזאת ביניהם. הסוף היה אדיר! מעניין איך דילן מכיר את ליבי. אמנם האישה עם הנבואה הופיעה רק אחרי האסון אבל אני עדיין מאמין שזאת ליבי ושהיא הייתה גם ב-1909 קודם לכן.

ANGELUSPIKE

New member
אני חושב שהם יהפכו לזוג מהר מאוד

הם נראים כמו זוג נשוי עם כל הריבים האלה, תרשום עד סוף השבוע יש נשיקה.

dar dahan

Member
פרק יפה...

אהבתי את הסוף שכמו שם הפרק היה באמת סוף מפתיע, מעניין אם דילן פגש את ליבי ואיזו ליבי הוא פגש (אני בטוח ב90% שיש חוץ מהליבי שאנחנו שהיא מתה שיש עוד ליבי).

Shai11101

New member
פרק מעולה!

אני מתה על הפרקים של 1909-1910! מוזר... בדרך כלל גיורא עושה פרק אחד של 2009 ופרק אחד של 1909 ואתמול היה של 1909 והיום גם היה של 1909... אז כנראה שהפרקים הבאים יהיו בעלילה של 2009... מעניין איך דילן של 1909 מכיר את ליבי ואיך תמונה שלה הגיע לשם... אהה כמעט שכחתי חג שמח לכולם!!

gilad94

New member
פרק טוב!

הרבה זמן לא הייתי מרוצה ככה מפרק של 1909..מאז פרק 57 משהו לאכול נראה לי שדילן ניפגש עם ליבי מאותה היסטוריה של הליבי שצילצלה בטלפון ג'יני וצ'יף יהיו בסוף ביחד..זה צפוי מידי

כבר שכחתם שריק

מסתכל על התמונה של ליבי מהטיקר ב1910? למה אז כבר לא שאלתם
, ולמה שהוא לא ידע על איזושהיא ליבי אחרי הכל גם הוא בא מהעתיד כי הוא הבן של ג'יני וצ'יף, וכרגיל ההסטוריה חוזרת על עצמה כשג'יני שוב מתאהבת בדילן...

Shai11101

New member
שוב?

למה מתי היא התאהבה בו שאתה אומר שהיא שוב התאהבה בו? וזה בכלל לא בטוח שזהיא התאהבה בו ב1909

מישהו 2

New member
תחשבו על מה שריק עשה לעצמו

ריק מ-1910 רצה שיקרה לחבורה משהו ובגלל זה אמר להם להגיד שהם מארמדילו והוא עצמו בסוף גרם לכך שזה ימנע.

zivnew

New member
חחחח הוא בחור טוב סה"כ

פשוט אנשים לא אוהבים ככה שהחיים שלהם משתנים.

תגובתיי הקצרצרה על הפרקים (68-69)

פרקים טוביםםםםםםםם, סופסוף אקשןן, דם, רובים DDD: אמא'לה שהשריף מאמדילו קם ותפס את זואי, צרחתי "אימא'לה" (אני רציני) שיזהר להתקרב לליאת בלו המלכה!!!
צ'יף מביא לי עצבים, בא בפוזה מתנשא על כולם כי הוא "טיימר על", ולבסוף הוא 'רע'. אח, אמה , רק בפרק 69 הבנתי סופסוף שהיא שחקנית אדירה. זהו בקיצור, נהנתי מהפרקיים האלה, בעיקר מ69 שהיה מרובה אקשן.

למעלה